Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PALMA DE MALLORCA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Palma de Mallorca - Fremragende service

  Palma de Mallorca er den største by blandt de Baleariske Øer. Byen er primært mest populær om sommeren, hvor den hvert år tiltrækker tusinder af turister. Det blev estimeret at den tilknyttet lufthavn sidste år betjente ca. 29 mio. passagerer. Lufthavnen er dermed Spaniens tredje største, hvor den blot er overgået af Madrid og Barcelona lufthavn. Palma de Mallorca er en by med massere historik og fascinerende. Brug tiden på hyggelige cafeer, restauranter, museer m.m. Med andre ord, byen har noget for hele familien. Det er udelukkende byens strand- og havnefront som er mest besøgt. Byen råder knap 500.000 indbyggere, hvor dette tal stiger markant over sommerperioden.

  Med en stor flåde af køretøjer at vælge fra, er Auto Europe ligeledes en af verdens førende bilformidlere. Vi har over 60 års erfaring og samarbejder med nogle af verdens bedste udlejningsselskaber, såsom Avis, Enterprise, Hertz, Sixt osv. Vi samarbejder såvel med nogle af verdens bedste lavprisselskaber. Vi tilbyder dig fantastiske priser efterfulgt af verdensklasse kundeservice. På vores hjemmeside kan du sammenligne priser på udlejningsfirmaer, som befinder sig på den destination, hvor du ønsker at rejse hen. Vi har prisgaranti på vores produkter, så du vil til hver en tid være garanteret de billigste priser.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Mallorca.

  Hvordan er trafikken i Palma de Mallorca?

  Ligeosm så mange andre storbyer, er Palma de Mallorca også svært trafikkert i myldretimerne. Dette er naturligvis specielt gældende i sommerperioden. Vejen MA-19 forbinder Palma med lufthavnen, og den bliver let overbelastet, hvor der er tung trafik på vejen. Når du skal til lufthavnen, anbefaler vi at du rejser i god tid. Inden du færdes på øens veje, anbefaler vi at du har styr på de spanske færdselsregler.

  MA-20 agerer som en ringvej rundt om byen. Strækninger på denne vej kan ligeledes blive overbelastet. Det er specielt gældende, når den forbindes med MA-19. Vejen Passeo Maritimo løber langs strandpromenaden, og forbinder centrum med havnebyen. Om aftenen sker der sommetider e vents, som medfører lukning af vejen. Et andet kryds at hold øje med er, hvor MA-1 og MA-20 mødes i den vestlige del af byen. Dette kan yderligere blive overbelastet i myldretimerne.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Palma de Mallorca?

  Der er adskillige underjordiske parkeringsfaciliteter ved Palma centrum. Parkeringsmuligheder i Palme de Mallora by er generelt begrænset. Får du problemer med at finde parkeringsplads i højsæsonen, kan du eventuelt parkere i byens udkant, og tage bussen til centrum. Du slipper defor med at køre rundt i nogle af byens besværlige gader. Der er underjordiske parkeringsmuliger ved katedralen, Passeo Maritimo og banegården. Disse er specielt nyttige, hvis du ønsker at udforske området, men vær klar på at disse hurtigt bliver optaget. Det kunne derfor være ideelt at køre afsted tidligt om morgenen. Størstedelen af pladserne på gaden er gebyrlagt. Parkering ved Porto Pi Shopping center er gratis den første time.

  Vær tålmodig når du leder efter parkeringspladser, de kan være svære at finde, men venter man længe nok, skal de nok komme.

  Palma de Mallorca lufthavn

  Palma de Mallorca lufthavn er beliggende knap 12 km øst for Palma de Mallorca by. Den er Spaniens tredje største lufthavn og håndtere over 29 mio. passagerer om året. Lufthavnen har været brugt siden 1920´erne. Det var i 1958 at men besluttede, at lufthavnen skulle være en international lufthavn.

  Palma de Mallorca Airport (PMI)
  Adresse: 07611 Palma, Baleariske Øer, Spanien
  Telefon: 902 404 704 / +34 913 211 000
  Hjemmeside: www.aena.es

  Hvad skal du foretage dig i Palme de Mallorca?

  • Bellver slot: Beliggende højt oppe finder du Bellver slottet, hvor du har en fantastisk udsigt over Palma de Mallorca by. Det rungde slot har en enestående 360 graders udsigt. Slottet har to store haller, hvor den ene er dedikeret til byens historie, og den anden er tilegnet slottets egen historie. Slottet byder på masser af underholdning, som gør oplevelsen til et mindeværdigt besøg. Slottets tilknyttede haver er det perfekte sted at slappe af. Slottet har egen cafe, som du kan gøre brug af.

  • San Carlos Museum: Mueseet er beliggende syd for byens færgeterminal. Det er et interessant sted for, som er fuld af militær historie og kultur. Museet huser flere forskellige ustillinger året rundt. Det består af flere uniformer, kanoner, artilleriudstyr og sværd fra hele verden. Det er interessant for hele familien, og let at miste tidsfornemmelsen, når man først er kommet derind. Ligesom slottet har museet også en caf og fantastisk udsigt.

  • Guidet vintur: For vinentusiasten er Palme de Mallorca et perfekt sted at tage til. Når du er i området bør du tage på en guidet vintur, hvilket ikke er noget problem med din biludlejning i Palma de Mallorca. Øens middelhavs klima gør det ideele forhold for vinmarker og den generelle vinproduktion. På denne tur vil du besøge to vingårde, de tilsammen årligt producrer mere end 1 mio. flasker vin. Få muligheden for at opleve de forskellie vinfremstillingsteknikker, druer og naturligvis smage de fantastiske vine.

  • Palma de Mallorca´s gamle by: Drag på sightseing og oplev Palme de Mallorca´s gamle bydel. Lær alt om byens legender, historie og fordyb dig i kulturen. Når du bevæger dig gennem den gamle bydel, vil du sikkert passere den legendariske katedral, interessante monumenter og det imponerende Almudaina-palads. Du vil blive lært og guidet om byens historie. Det gælder alt fra den romerske æra, mauriske indflydelse og nutidige kultur.

  • Palma de Mallorca Sightseeing Bustur: En hurtig og effektiv måde at se Palma de Mallorca på, er tage på guidet bustur. Du vil derfor få alt det vigtigste i byen at se. Benyt denne 24 timers hop på/af tjeneste. Busserne stopper ligeledes ved de store attraktioner og interessepunkter undervejs. Under turen bliver du udstyret med hovedtelefoner, hvor alle de vigtigste fortæller bliver fortalt. Stoppestederne omfatter blandt andet Pl. Mercat, Villalonga, Pl. Gomila, Estacio Maritima, Jaume III m.m. Dette er et fremragende alternativ til din billeje i Palma de Mallorca.

  Bedste dagsture med biludlejning i Palma de Mallorca

  Menorca fra Mallorca

  Hop på en færge til øen Menorca, som kun tager 2,5 timer, og du vil derefter være i stand til udforske hele øen. Oplev den fantastiske og hyggelige havneby Ciutedella eller Menorcas smukke strande. Oplev det fantastiske sted i eget tempo med biludlejning i Palma de Mallorca. Besøg øens fantastiske seværdigheder, som uden tvivl vil have din interesse.

  Inca ugentligt marked

  Mallorcas fantastiske og kulturelle Inca-marked er let at komme til fra Palma by med tog. Køb det du netop står og mangler ved det traditionelle marked. Fordyb dig i de mange finde produkter, som kan købes for småpenge. Er du specielt interesseret i lædervarer, er du kommet til det rigtie sted. Tag afsted med en rejseguide, som vi fortælle fantastiske historier om Inca og dets marked.

  Ture med bus, sporvogn, tog og båd

  Der er ingen bedre måde at udforske øen Mallorca på end med billeje i Palma de Mallorca. Er dette ikke tilfældet, foreslår vi at alternativet er at benytte de offentlige transportmidler, som er bus, sporvogn, tog og båd. Du kan med disse alternativer rejse til øens mest fantastiske steder. Rejs med egen tourguider og de vil fortælle dig om kulturer, historier og ligeledes fremhæve mange vigtige steder undervejs - såsom La Calobra, Torrent de Paréis Gorge, Palma og Puerto Soller for blot at nævne få.

  Geografisk information og historie

  Byen Palma de Mallorca er beliggende på øen Mallorca, som befinder sig i Middelhavet syd for det spanske fastland. Mallorca er den største ø blandt de Baleariske Øer. Den er beliggende mellem øerne Menorca og Ibiza. Byen er beliggende på Mallorca vestlige del. Det er den største by blandt de andre på de Baleariske Øer. Palma de Mallorca er beliggende 43 meter over havets overflade. Byens indbyggertal er steget markant over de seneste år grundet masseturismen, som i den grad har ramt øen.

  Det var oprindeligt romerne som grundlagde Palma de Mallorc by ca. 123 f.Kr. Det skete oven på resterne af det forlig, som daterede tilbage til den megalithiske æra. Den romerske bosættelse blev ramt af forskellige angreb, hvor den efterfølgende blev genopbygget fra 902 til 1229 under til mauriske styre. Øen blev beboet af forskellige kulturer, som har været med til at sætte præg på øens historie. Økonomien forblev stærk trods de mange ødelæggelser. I 1229 blev øen videregivet til kong James I. Den nye nye opførte hurtigt monumenter og statuer for at mindes de tabte. Han påbyggede ligeledes handelsforbindelser med andre nationer, samt nærtliggende nationer som Barclona og Valencia. I dag kommer størstedelen af øens indtægter fra turismen.

  Hvordan kommer jeg rundt i Palma de Mallorca?

  Toge

  Estació Intermodal - Denne togstation er centralt beliggende ved Plaça d’Espanya. Overordnet set er jernbanenettet i Palma de Mallorca ikke særligt stort, specielt ikke hvis man sammenligner med andre byer. Togstationen forbinder øens største by med de andre omkringliggende øer.

  Der er overordnet set tre jernbanestrækninger fra ovensåtende station. Den forbinder følgende byer: Palma - Inca, Palma - Sa Pobla og Palma - Manacor. Alle strækninger stopper ligeledes ved forskellige stationer undervejs.

  Metro netværk

  Der er to metrolinjer, som eksisterer indenfor byens område. Det drejer sig som Metrolinje UIB, som opererer mellem Estació Intermodal og UIB Estació. Den anden linje opererer mellem Estació Intermodal og Marratxí Estació.

  Sporvogns netværk

  Der er en hyggelig sporvogstjeneste, som forbinder Sóller med havnen. Ruten strækker sig blot over 5 km, og tager knap 20 minutter. Sporvognen kører hver time. Sporvognen er kendt som Orange Express, og køretøjet går helt tilbage til 1950´erne.

  Nyttige links

  Turistinformation