Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SEVILLA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Sevilla til de bedste priser

  Auto Europe tilbyder biludlejning i Sevilla til konkurrencedygtige priser med mere end 24.000 destinationer over hele verdenen. Da vi har mange års erfaring har vi udviklet et stort netværk til internationale samt lokale leverandøre. Dette betyder at vi også stræber efter at opfylde dine ønsker så meget som muligt. I Spanien kan vi tilbydde dig mange forskellige bilkategorier. I Sevilla har du mulighed for at afhente køretøjet i lufthavnen, ved banegården eller ved det centrale bykontor. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Sevilla du kan læse på anmeldingssiden .

  Trafik og parkering

  • I Spanien kører man i højre side af vejen.
  • Føreren samt passageren skal altid have sele på, da det er lovpligtigt.
  • Alkoholsgrænsen er 0.05, så det er det samme som i Danmark.
  • Når det regner skal kørelyset anvendes.
  • Det er ikke tilladt at tale i telefon mens man kører, medmindre man har et håndfri sæt.

  Hvis du er interesseret i biludlejning i Sevilla, så er det et besøg værd at se vores Kørselsinformation i landet, hvor trafikken samt lovene i Spanien er beskrevet.

  Parkering i Spanien er varetaget af den respektive kommunalbestyrrelse. Priserne for parkering kan variere fra sted til sted. Du vil derfor altid være på den sikre side, hvis du observere de lokale parkeringsskilte. De blå zoner indikere, at det koster at parkere i området. Derfor er der opsat flere automater, hvor parkeringsbilleterne kan købes. Normalt betaler man kun for den tid, man ønsker at parkere køretøjet. 'Parkering forbudt' zoner er markeret med gule linje. Udover parkering på gaden, vil der i Sevilla også være parkeringskældere tilgængelig.

  Geografisk information

  Sevillas beliggenhed er i det sydvestlige Spanien og er tæt placeret på Guadalquivir floden. Byen er også hovedstad i den selvstyrende region, Andalusien. Det kan også anbefales at anvende sin billeje til at køre til Malaga, der er en anden by i Andalusien og ligger ud til havet. Sevilla er også blandt det varmeste område i Europa i sommermånederne. Gennemsnitstemperaturen er typisk omkring 25°C og sammen med de milde vintre, er det en destination man kan rejse til årligt.

  Når destinationen er så tæt på Portugal behøver man ikke spilde muligheden for, at opleve nogle af de flotteste sandstrande samt det varme vand. Hvis du beslutter dig for at leje bil, kan du køre til den anden side af grænsen og opleve den charmerende Algarve region og selvfølgelig besøge byen Faro eller tage på road trip i Andalusien.

  Sevilla lufthavn

  Mere end 4 millioner passagere ankommer hvert år til lufthavnen. Lufthavnen tilbyder mest indenlanske fly, men tilbydder også flere Europæiske afgange.

  San Pablo lufthavn (SVQ)
  Adresse:Ctra. Nal. IV. Madrid Cádiz km. 532 ES - 41020 Sevilla
  Hjemmeside: www.aena.es
  Telefon: +34 954 449 000 / I Spanien: 902 404 704

  Offentlig transport

  Hvis du kører rundt i Spanien og ønsker, at opleve denne fantastiske by, så kan det anbefales at tage et direkte tog fra Madrid til Sevillas togstation. Santa Justa er navnet på hovedbanegården og har følgende linjer:

  AVE Højhastighedstog: Seville - Madrid
  Cercanías RENFE - Det lokale tognetværk
  C-1: Lebrija - Utrera - Santa Justa - Lora del Río
  C-2: Santa Justa - Cartuja
  C-3: Santa Justa - Cazalla - Constantina
  C-4: Línea Circular
  C-5: Virgen del Rocío - Santa Justa - Benacazón

  Udover RENFE linjen, nævnt foroven, så er der også flere muligheder for at komme rundt i Sevilla:

  • Sevillas Metro (Spansk: Metro de Sevilla) Linje 1 sammenkobler Sevilla med byområdet.
  • MetroCentro er en sporvogn med 5 stop i bymidten.
  • TUSSAM (Transportes Urbanos de Sevilla) tilbyder forskellige busture, som tager dig til de omkring liggende byer, de store Spanske byer eller til Lissabon i Portugal.

  Nyttige links

  Turistinformation Sevilla