Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FUERTEVENTURA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Fuerteventura med Auto Europe

  Flotte strande, overdådige resorts og betagende vandrestier er tilgængelige på denne Kanariske ø. Der er så meget at opleve på øen og derfor vil en biludlejning på Fuerteventura sikre dig mange oplevelser og minder. En billeje passer perfekt til din rejseplan og du får mulighed for at opleve øen i eget tempo. Vi har mere end 60 års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde de bedste priser, samtidig med at du får god rådgivning af vores kompetente medarbejdere. Auto Europe giver dig et stort udvalg af forskellige køretøjer, herunder luksus og sportsvogne. Tag dine venner eller familie med og glæd dig til et godt ophold. Herunder finder du biludlejningsanmeldelser fra Fuerteventura, hvor andre kunder beskriver deres indtryk af den service vi og vores leverandører leverer

  Trafik og parkering

  Øen byder på velholdte veje, så det er ikke nogen udfordring, at køre rundt på øen. Fuerteventura er ikke mere end 100 km lang og 18 km bred. Dette gør destinationen perfekt til dagsturer. Vi har her samlet et par gode tips til din kørsel på øen:

  • Sikkerhedssele er obligatorisk.
  • Børn under 12 år skal sidde i bagenden af køretøjet.
  • Hovedtelefoner må ikke anvendes under kørsel.
  • Nærlys skal anvendes, når der er dårlig sigtbarhed.
  • Mobiltelefon er strengt forbudt at bruge under kørsel.
  • Er der behov for havariblink, er det vigtigt at anvende, ellers kan man få en bøde.
  • Ved overtrædelser af færdselsloven, kan der udstedes bøder, som skal betales direkte på stedet.
  • I bilen skal der altiid være kørekort, billeje dokumenter, et ekstra par briller (til dem, som bærer dem), refleksveste til alle personer i bilen og to advarselstrekanter.

  En anden af De Kanariske Øer, der også kan anbefales er Gran Canaria. Vil du vide mere om kørsel i Spanien, så læs mere her.

  Parkering

  Med en biludlejning på Fuerteventura, er det generelt ikke noget problem, at finde en parkeringsplads og de fleste parkeringspladser er ganske gratis at anvende.

  Geografisk information

  Fuerteventura betyder 'stærk vind' og er en vulkansk ø, som er den ældste af De Kanariske Øer. Miljøfolk finder i særdeleshed øen som et fristed, da op til 28% af territoriet er beskyttet i naturreservater. Øens vulkanske aktivitet har i periodens løb skabt et fascinerende landskab og et væld af strande, som er klar til at blive udforsket. Fuerteventura er den Kanariske ø, der ligger tættest på Afrika og derfor modtager øen ofte den varme Sahara vind, der medfører at temperaturen holdes behagelig det meste af året. Om sommeren kan temperaturen nemt stige op til 28°C og vintermånederne ligger typisk omring 22°C. Det er derfor en destination man kan rejse til året rundt. Ofte kan man opleve Calima (en sandstorm), der blæser vinde fra Sahara og det resulterer i høje temperaturer med tør luft og lav sigtbarhed.

  Fuerteventura lufthavn

  Det er den 10. travleste lufthavn i Spanien og betjener årligt mere end 5 millioner passagerer. Der tilbydes mange praktiske flyruter til Danmark fra øen. Fuerteventura lufthavn tilbyder blandt andet også indenrigs flyruter til Tenerife.

  El Matorral Airport (FUE)
  Adresse: Matorral, s/n 35610 Fuerteventura, De Kanariske Øer, Spanien
  Hjemmeside: www.aena.es
  Telefon: +34 902 404 704

  Offentlig transport

  Det offentlige transportnetværk er begrænset på øen, da der hverken er tog eller metro. Dog tilbydes der busser, der kører tværs gennem øen og forbinder de primære kommuner. Bussystemet har i alt 17 linjer og priserne er rimelige. Der findes også taxaer rundt på øen, men de er kendt for at være udfordrende at anvende.

  Nyttige links

  Turistinformation Fuerteventura