Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LAS PALMAS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Las Palmas med Auto Europe

  Las Palmas de Gran Canaria eller bare Las Palmas, er den største by på den solrige kanariske ø Gran Canaria. Tusindvis af turister besøger dette dejlige sted hvert år, tiltrukket af det varme klima og de fantastiske omgivelser. Men Las Palmas er meget mere end bare livlige strande og solrige gåture ved strandpromenaden. Byen er perfekt til at dyrke udendørs sport i, synk ned i den lokale kultur og tilbring en afslappende dag i en spa. Med så meget at byde på, er den nemmeste og mest bekvemme måde at udforske alt på med biludlejning i Las Palmas.

  Der er ingen bedre partner til at hjælpe dig med at planlægge dette eventyr end Auto Europe. For at sikre sig den ypperste kundeoplevelse, tilbyder vi service af høj kvalitet. Vi samarbejder med lokale og internationale leverandører og tilbyder en bred vifte af køretøjer, som du kan afhente fra over 24.000 steder verden over. Så hvis du er klar til at planlægge din rejse til Las Palmas, kan du benytte dig af vores online tilbud eller ringe på vores numme: +45 78 75 53 06. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Las Palmas du kan læse på anmeldingssiden .

  Trafik

  Las Palmas har et ganske omfattende netværk af veje og motorveje, der giver nem adgang til byen. GC-1-motorvejen forbinder centrum med lufthavnen, og skærer gennem byen. GC-2 forbinder byen med nord zonen, og fører til Agaete. GC-3 cirklerer rundt i udkanten af Las Palmas, mens GC-4 forbinder byen med de mange lokalsamfund i centrum af øen. På kommercielle områder i Las Palmas kan chauffører forvente tæt trafik under travle tider.

  Et venstresving er sjældent tilladt, og der er tydelige tegn, der angiver, hvornår det er tilladt. Det er også meget vigtigt at overholde de lokale hastighedsgrænser, da de fleste veje og motorveje på Gran Canaria er smalle og snoede. Derudover skal du afholde dig fra at køre uden trøje eller iført strand sandaler. Begge tilfælde er ikke kun forbudt i henhold til lokale trafiklove, men også meget farlige i tilfælde af en ulykke. Du må ikke bruge en håndholdt mobilenhed, selv med en håndfri enhed. Øen har talrige hastighedskameraer og skærme på større veje, hvilket kan resultere i bøder.

  Bortset fra det vil du opdage, at kørsel i Las Palmas er meget let, da der ikke er vejafgiftsveje, og da der generelt er godt skiltet. For endnu mere relevant information, tjek vores færdselsregler og få mere at vide om trafikreglerne i Spanien.

  Parkering

  På grund af sin solide turisttiltrækning kan det være en udfordring at finde en ledig parkeringsplads i Las Palmas. Derfor har vi opstillet et par parkeringsmuligheder at overveje under rejsen. De er beliggende i forskellige dele af byen og er tydeligt skiltet med et blå tegn af bogstavet P. Frie parkeringspladser er ofte malet gule. Der er en temmelig stor fri parkeringsplads tæt på Alfredo Kraus Auditorium, Koncerthuset og i den sydlige ende af Las Canteras Beach. De fleste gadeparkeringspladser betales, så hold øje med betalingsanlæggene. Andre alternativer har også et gebyr, men er normalt meget rimeligt pr. time. Parkering Saba Edificios Múltiples for eksempel, opkræver 2,55 euro pr. time, og du betaler kun for minuterne af dit ophold på parkeringspladsen. Endnu billigere er parkering Saba Plaza España, for kun 2 euro pr. time.

  Las Palmas Lufthavn

  Besøgende i Las Palmas benytter Gran Canarias Lufthavn, også kendt som Las Palmas Lufthavn. Den ligger omkring 18 km fra byens centrum, i den østlige del af øen. Dette er faktisk den største lufthavn på De Kanariske Øer og den femte største i Spanien, der håndterer over 10,6 millioner passagerer om året. For at støtte mere end 60 flyselskaber og den intense flytrafik er der to parallelle landingsbaner og to passagerterminaler. Der er to parkeringspladser til rådighed på lufthavnens faciliteter.

  Gran Canaria Lufthavn (LPA)
  Adresse: Autopista GC-1, s / n, 35230, Las Palmas, Spanien
  Hjemmeside: aena.es
  Telefon: +34 928 57 91 30

  Seværdigheder

  Las Palmas er fuld af unikke oplevelser og interessante steder, der rækker længere end blot at nyde stranden og den dejlige bymidte. Kvarterer som Arenales er fyldt med attraktioner fra El Obelisco-monumentet til Casa África. Triana, omgivet af historiske jugendstils bygninger er et stort område særligt for shoppinginteresseret. Du har mulighed for at se Multicines Monopol, en lille europæisk biograf der tager dig tilbage til 60'erne. Et andet kvarter som er værd at udforske, er La Isleta, som er præget af sine historiske bygninger og fantastiske udsigt ud over havet. Som om den rå natur der er til stede i sine strande og den imponerende kulturelle rigdom i Las Palmas ikke var nok, byder byen også på en uforlignelige spiseoplevelser. Blandingen af ekstraordinære smage og krydderier resulterer i et lokalt køkken, der lader din mund løbe i vand bare ved tanken af det! Læs mere om følgende attraktioner i Las Palmas.

  • Playa de Las Canteras: At tilbringe en afslappende eftermiddag på Playa de Las Canteras er en stor oplevelse i Las Palmas. Denne 4 km lange strand betragtes som en af de bedste bystrande i verden, ikke kun på grund af sikkerheden, men også fordi promenaden langs kysten er fyldt med underholdning. Der er meget at opleve i form af bl.a. gadeartister og kunsthåndværksmarkeder.
  • Parque Santa Catalina: Denne pulserende firkant er oversået med store palmer og farverige blomsterbede, og det er fremragende sted at spise og gå i byen. Karnevalet finder sted her hvert år i februar, men området forbliver livligt i alle årstider på grund af de mange gademarkeder og pop-up festivaler, der afholdes her.

  • Museo Elder de la Ciencia y la Tecnología: Det ældste Museum for Videnskab og Teknologi er et godt sted at besøge med hele familien. De fleste udstillinger har information på spansk og engelsk. Som en bonus er der gratis computeradgang til alle besøgende. Det er åbent tirsdag til søndag, fra kl. 10 til kl. 20.

  • Triana: Dette er et af de ældste kvarterer i Las Palmas, der kombinerer historisk vigtige bygninger med gentrifierede gader. Triana har utænkeligt den kommercielle gade, der tiltrækker seriøse shoppere og vindueshoppere, parret med små flotte butikker og caféer. Tag en spadsertur i dette fine område, og nyd en lokal delikatesse som guirlacheis eller en open-air forestilling fra flere gadekunstnere.

  • Catedral de Santa Ana: Dette er et af de centrale punkter i Las Palmas, med den fineste arkitektoniske struktur på hele øen, der omfatter sen gotisk, neoklassiske og barokke stilarter. De første sten blev sat på plads i 1500 tallet, kun 22 år efter at byen blev grundlagt. Indvendigt ligner designet store palmer. For kun 1,50 euro kan besøgende bruge katedralens elevator til at nå tvillingetårnene og blive belønnet med spektakulær udsigt over byen.

  • Casa de Colón Museum: Efter at have besøgt katedralen, hvorfor så ikke beundre sten udskæringerne og den massive døråbning ved Colón Museum, der ligger lige bag? Dette gamle pastelfarvede palæ var tidligere guvernørens og midlertidig vært for Christopher Columbus i 1492 før han rejste til Amerika. I øjeblikket fungerer den overdådige bygning som et museum hvor historien om Columbus' liv og erobringen af De Kanariske Øer bliver fortalt. Du kan besøge dette imponerende sted for kun 4 euro hver dag fra kl. 10 til kl. 18. Det lukker tidligere om søndagen.

  • Churros, Ron Miel og Pinchos: Afslut dit besøg i Las Palmas med en kulinarisk ekstravaganza. Det energiske Vegueta-distrikt er overfyldt af barer og restauranter med det mest autentiske lokale køkken til fantastiske priser. Vi anbefaler dig at prøve et par tapas, tortillas og til dessert nogle lækre churros. Hvis du ikke er i bil, så tag et glas af den mest populære rom i byen, Arehucas, eller bed om Ron Miel, den absolut mest fantastiske honning rom.

  Dagsudflugter

  Gran Canaria er vidunderligt varieret; nok til at holde dig beskæftiget og imponeret under hele dit ophold. Det er også den perfekte størrelse at udforske i løbet af få dage. Med så mange muligheder besluttede vi at liste et par ture. Vi garanterer, at du med din billeje i Las Palmas kan få det maksimale ud af disse steder og attrktioner.

  Caldera de Bandama

  Gør dig klar til en fantastisk køretur for at nå det imponerende vulkanske krater af Caldera de Bandama. Når du forlader Las Palmas via GC-3, kører du sydpå kun 20 minutter, hvor du kan beundre de snoede veje indrammet af frodige vinmarker. Når du kommer nærmere det fantastiske Caldera de Bandama, skal du kigge efter tegn, der angiver stien, som gør det muligt for besøgende at gå op. Dette naturlige vidunder er 3281 fod i diameter og 656 fod dyb, med en enorm højde på 1.867 fod! På toppen ligger en observationsplatform, hvorfra besøgende kan få et glimt af bjergene og skovene omkring Bandama. For flere betagende udsigter, kan man klatre ned ad krateret og kigge på forladte bondegårde fra det 17. århundrede. Du kan endda komme på tværs af appelsin- og figentræer som gemmer sig blandt en overflod af palmetræer og eukalyptus.

  Golfklubber

  Ingen oplevelse på Gran Canaria ville være fuldendt uden at bruge mindst et par timer på en golfklub. Her har du til din rådighed otte storslåede state-of-the-art golfbaner, som alle er smukt indrettede og udstyret med den nyeste teknologi. Hvis du ikke har det rette udstyr, skal du ikke bekymre dig, du vil kunne leje det på alle otte steder. En af de nærmeste baner til Las Palmas er Real Club de Golf de Las Palmas de Gran Canaria, kendetegnet ved dens vulkanske krater og udsigt til havet. Det er en af de ældste golfklubber i Spanien, indviet i 1891, og har flere faciliteter såsom restauranter, swimmingpool og endda ridning. Receptionen er åben hver dag fra kl. 8 til kl. 23 og fra Las Palmas er der kun 20 minutters kørsel via GC-802.

  Las Salinas

  Find dit badetøj og dykkebriller frem, for på denne dagsudflugt går turen til blå naturlige swimmingpools! Formet som middelalderlige fæstninger omgivet af vand, er Las Salinas de Agaete utroligt smukke naturlige svømmebassiner med vulkaniske tunneler og stenformationer. De er beliggende i den nordvestlige del af Gran Canaria. De er perfekte for hele familien at have det sjovt sammen i. Dette område ligger lidt over 35 minutter fra Las Palmas, via GC-2, men tæt på den ikoniske by Agaete eller Puerto de las Nieves havn. Der er mange parkeringspladser i nærheden, samt restauranter og solbadningsområder.

  Geografisk information og historie

  Las Palmas de Gran Canaria, eller blot Las Palmas, er hovedstaden på Gran Canaria, og ligger i den nordøstlige del af øen. Dens relevans ligger til grund for den massive tilstrømning af turister, men også fordi det er medkapitalen på De Kanariske Øer, sammen med Santa Cruz de Tenerife på øen Tenerife. Las Palmas er også den mest folkerige by i øhavet, og den niende største by i Spanien! Med over 384.000 indbyggere er dette et af de mest folkerige områder i Spanien.

  Byen har et sublimt subtropisk klima med milde til varme temperaturer året rundt. Faktisk er Gran Canaria et af de mest solrige steder på jorden, med et dagligt gennemsnit på otte timers solskin. Den gennemsnitlige temperatur i Las Palmas er 24°C i august og 18°C i januar. Men bare rolig, hvis du besøger området om vinteren, vil du stadig mærke solens varme, og endnu bedre er der kun 5% chance for en overskyet dag.

  Las Palmas har bogstaveligt tal sin oprindelse fra havet, som er tilfældet med så mange andre byer beliggende på øer som Fuerteventura. Gran Canaria opstod fra havet for 14 millioner år siden. Mens øens vulkan stadig er aktiv, skete det sidste udbrud i Agaete-dalen for over 3500 år siden. Den oprindelige civilisation, der besatte disse lande, var guancherne, også kendt som Canarii. Men desværre er det meste af deres kultur og arv formindsket med tiden som følge af den spanske erobring. I dag er adskillige legender og fortællinger af modige Guanche-krigere gået ned i generationerne. Byen Las Palmas blev grundlagt i 1478, men det var først i det syttende århundrede, at det blev hovedstaden på De Kanariske Øer. Det er hjemsted for det canariske formandskab.

  Offentlig transport

  Da øen ligger midt i havet, er det kun muligt at komme til Las Palmas i bil fra lufthavnen eller med båd gennem havnen i Las Palmas de Gran Canaria. Udover at udforske byen med cykel eller til fods, skal du lade dig afhænge af din biludlejning i Las Palmas, busforbindelser eller licenserede taxier.

  Bus

  Gran Canaria betjenes af en flåde af blå busser, der drives af Global. Linje nummer 60 passerer fra lufthavnen (Aeropuerto de Gran Canaria) til Las Palmas hvert 30. minut, fra kl. 06.15 til 20.00 og for mindre end tre euro. Lokale busser i byen leveres af Guaguas Municipales, som er gule. De fleste linjer kører hele natten, men med mindre frekvens. En enkelt billet koster 1,40 euro og kan købes direkte ved buschaufføren. Derudover sælger busstationen og flere nærbutikker 10-turs kort til mindre end 10 euro.

  Taxa

  Der er masser af taxaer til rådighed i Las Palmas, men husk at de er begrænset til byen, ikke at kan afhente kunder i andre kommuner. Fra Gran Canaria Lufthavn er der to officielle virksomheder, der opererer: Socomtaxi og Radio Taxi San Juan. Turen til Las Palmas koster ca. €35. Husk at tillægsgebyrer kan pålægges i løbet om natten, i ferieperioder og hvis du har større bagage med dig.

  Nyttige links

  Turistinformation Las Palmas