Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I VIGO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Vigo til de bedste priser

  Skal du bruge en udlejningsbil i Vigo? Så kan Auto Europe hjælpe. Vigo er det ideelle udgangspunkt for en ferie i Galicien. Vigo ligger i det nordvestlige Spanien, og er en vigtig havne- og fiskeriby, intet under at skaldyr og frisk en er specialitet i Vigo. Bestil en billeje i Vigo og oplev Galicien på egen hånd.

  For nemhedens skyld tilbyder Auto Europe biludlejning direkte fra Vigo Lufthavn eller fra et af vores kontorer i midtbyen. Se og bestil vores tilbud online eller kontakt os telefonisk på +45 78 75 53 06

  Oplev Vigo med en udlejningsbil

  I Vigo bør du besøge den gamle bydel Berbés, Mercado da Pedra, Monte de Castro og Rande Bridge, som er et af de moderne bygningsværker i byen. Med en lejebil i Vigo kan du nyde dit ophold og komme tæt på andre attraktioner i Galicien. Besøg f.eks byen Santiago og besøg den kæmpe katedral, som er en destination for mange pilgrimmere og kunstelskere.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Malaga og Barcelona.

  Enkel og sikker billeje i Vigo

  Har du allerede planlagt din rejse til Spanien? Så book din lejebil i Vigo allerede nu på vores hjemmeside. Har du yderligere spørgsmål så ring til os på +45 78 75 53 06 og vores service personale vil besvare dine spørgsmål.

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Vigo hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside - Vigo Airport

  Turistinformation Vigo