Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I IBIZA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning på Ibiza til de bedste priser

  Hvis du har brug for at reservere en billeje på Ibiza, så er hjælpen nær! Selvom den gamle bydel i Ibiza ligger på UNESCO's verdensarveliste, er det de fleste besøgende som vil køre rundt på øen for at finde den perfekte strand eller hemmelige bugt til afslapning under den varme sol.Ibiza ligger i Middelhavet, øst for den spanske halvø, og er en af de balaeriske øer. Øen er traditionelt kendt for sin musikscene, især om sommeren, hvor du kan opleve live optrædner fra internationale DJ's.

  Du kan køre din biludlejning på Ibiza mod nord og udforske Sant Joan de Labritja, hvor du finder store uberørte skovområder og vandrestier. Eller kør sydpå til Sant Joseph de Sa Talaia, hvor du vil finde et unikt sted at se hele øen fra. Hovedstaden Vila d'Evissa, der blev bygget under regeringen af Prins Phillip II for at afskrække Berber-piraternes invasioner, er også et besøg værd. Den gamle bydel er fuld af flotte butikker og restauranter, hvor man kan afprøve lokale middelhavsretter. Book med Auto Europe i dag og få det bedste ud af din næste rejse til Ibiza!

  Trafik og parkering

  Det er nemt at køre sin biludlejning på Ibiza. Bare vær opmærksom på 'caminos' vejene, når du kører af hovedvejen. Nogle af disse veje er ensrettede og fører ned til de små bugter eller strande. Hvis du gerne vil vide mere om kørsel i Spanien, kan du besøge vores side om færdselsregler i Spanien.

  Parkering

  Parkering kan være kompliceret i centrum af byen Ibiza, da der er masser af smalle ensrettede veje.Du kan alternativt parkere din biludlejning i udkanten af byen og gå derind. Dette gælder også for andre byer på øen.

  Geografisk information

  Ibiza er en klippeø, den største inden for gruppen af øer kendt som Balearerne ud for Spaniens kyst. Ibiza er den første ø ud fra Valencia og er den største ø i gruppen sammensat af sig selv og Formentera. Balearerne består af over 50 øer, herunder andre populære feriemål som Mallorca og Menorca.

  Ibiza Lufthavn

  Ibiza lufthavn servicerer både Ibiza og Formentera. Ibiza Lufthavn ligger cirka 7 km sydvest for byen Ibiza. Lufthavnen betjener årligt over 8 mio. passagerer.

  Ibiza International Airport (IBZ)
  Adresse: 07818 Sant Jordi de ses Salines, Balearerne, Spanien
  Hjemmeside: http://www.aena.es/en/ibiza-airport/index.html
  Telefon: +34 913 211 0  00

  Offentlig transport

  Du kan rejse rundt på Ibiza ved at køre i din biludlejning eller med bus. Busser har ruter gennem de fleste landsbyer og byer.

  Nyttige links

  Turist information Ibiza