Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ TENERIFE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Tenerife med Auto Europe

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954 var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget, og i dag er Auto Europe et multi nationalt foretagende med kontorer på 4 kontinenter og med biludlejning i 150 lande. Vores værdipunkter er kundeservice på et så højt som muligt niveau, samtidig med at have markedets billigste priser. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet. Du kan bruge boksen øverst til venstre på siden til hurtigt at finde din biludlejning på Tenerife, eller bare til at danne dig et overblik over hvilke biler og biludlejningskontorer vi har til rådighed på Tenerife. Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser Tenerife.

  Geografisk information

  Tenerife er den største ø af ø-gruppen de Kanariske øer. De Kanariske øer ligger i Atlanterhavet, ud for Afrikas nordvestkyst. Tenerife ligger vest for Gran Canaria og Fuerteventura. Vejene på Tenerife er velholdte, men man skal dog være opmærksom på at de ofte er smalle og med mange sving.

  Lufthavne på Tenerife

  Der er to store lufthavne på øen, Tenerife Syd Lufthavn og Tenerife Nord Lufthavn. Den syglige er den mest brugte til offentlig brug på øen. Lufthavnen, som hvert år benyttes af over 8 mio. rejsende, ligger på den sydlige del af øen, tæt på kysten. Tenerife Nord Lufthavn, bruges også til international flyvning til og fra Europa, dog i langt mere begrænset omfang end sydlufthavnen. Tenerife Nord Lufthavn ligger tæt på byen Santa Cruz de Tenerife, som er den største by på øen. Fra lufthavnene kan man f.eks. flyve til Danmark eller Tyskland.

  Officielt navn: Tenerife South Airport (TFN)
  Adresse: 38610 Granadilla de Abona, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Spanien
  Hjemmeside: Tenerife Syd Lufthavn
  Telefon: +34 913 21 10 00

  Officielt navn: Tenerife North Airport (TFN)
  Adresse: 38297 San Cristóbal de La Laguna, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Spanien
  Hjemmeside: Tenerife Nord Lufthavn
  Telefon: +34 902 40 47 04

  Offentlig transport

  Der er ingen tog på Tenerife. Der er et offentligt busselskab, der tilbyder forbindelser til og fra det meste af øen. Det offentlige busselskab på Tenerife hedder Tisa, og busserne er hvide og grønne. Busserne er komfortable, har aircondition, og benyttes i høj grad af øens indbyggere, hvilket betyder at busserne kan blive ret fyldte på visse tidspunkter af dagen. At leje en bil på Tenerife er dog langt den bedste måde at se øen på, dens seværdigheder, forskellige landskaber samt opfange den ægte essens af Tenerife på. Der ud over er det også en yderst betalbar løsning, biludlejning generelt er meget billigt i Spanien.

  Vigtige oplysninger omkring en billeje på Tenerife

  Her er nogle kørselstips til Spanien og de Kanariske øer:

  • Man kan opleve at andre bilister ikke tager afstand, og ikke lader en ind på vejen når man skal køre ind på en ny vej. Man er derfor nødt til at stoppe og vente på at vejen er fri, før man kan fortsætte ind på vejen. Nogen mener at dette er dårlig kørsel, men det er bare de lokales kørevaner.
  • Fodgængere har førsteretten på vejene på Tenerife. Hvis du ligger mærke til at en fodgænger vil til at krydse den vej du kører på, skal du sætte farten ned og tænde for dit venstre blinklys, det er et tegn til forgængeren om at du har tænkt dig at stoppe, men samtidig også til bilerne bag dig.
  • Det kan være svært at finde en parkeringsplads på Tenerife, og man skal være opmærksom når man finder en fri plads. Er kantstenen malet gul eller hvid, er det forbudt at parkere der, mens en blå kantsten betyder at man skal betale for at parkere. Parkeringsafgiften kan betales i en parkeringsautomat i nærheden. Det er mange, tydeligt markerede handicapparkeringspladser. Der uddeles dog store bøder til bilister, der ikke respekterer disse områder.

  Nyttige links

  Turistinformation Tenerife