Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA TENERFIE NORD LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Tenerife Nord Lufthavn

  Lad Auto Europe tage sig af din næste ferie på De Kanariske Øer med en biludlejning fra Tenerife Nord Lufthavn. Vi tilbyder et omfattende udvalg af køretøjer for enhver smag og behov, så man kan komme rundt på øen i eget tempo. Vi kombinerer fremragende kundeservice og langvarige partnerskaber med verdensomspændende biludlejningsfirmaer. Dette betyder, at vi kan tilbyde de laveste priser og de bedste tilbud!

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser Tenerife.

  Lufthavns information

  Tenerife-Nord Lufthavn (TFN)
  Officielt navn: Tenerife-North Airport. To internationale lufthavne ligger på øen Tenerife, hvor den nordlige er mindre.
  Adresse: San Cristóbal de La Laguna, Santa Cruz de Tenerife, Spanien.
  Lokation: Lufthavnen ligger omkring 11 kilometer fra Santa Cruz de Tenerife, eller omkring femten minutter væk med en billeje.
  Flyselskaber: Air Europa, Air Nostrum, Binter, Canarias, Canary Fly, Evelop, Finnair, Iberia Express, Iberia, Norwegian Air, Privilege Style, Royal Air Maroc, Ryanair og Vueling Airlines. Der er ingen direkte afgange fra Danmark til denne lufthavn.

  Lufthavnen er mindre i forhold til den mere anvendte lufthavn på øen Tenerife, der går under navnet Tenerife Syd Lufthavn. Lufthavnen har kun en terminal, så det er forholdsvis nemt at finde rundt.

  Billeje afhentning og aflevering

  Du vil finde de fleste biludlejningsfirmaer i ankomsthallen, medmindre andet er angivet på din voucher. Husk at notere leverandøren af din biludlejning på din kupon, når du afhenter køretøjet. Mange leverandører er placeret i Tenerife Nord lufthavn.

  Åbningstider

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 - 23:00
  Europcar 07:00 - 23:00
  Hertz 07:00 - 22:30

  Lufthavns faciliteter

  Tenerife Nord Lufthavn i Spanien er hjemsted for en række caféer, barer og restauranter. Gratis WiFi er også tilgængelig i denne lufthavn. Området byder også på valutaudveksling, pengeautomater, et apotek og toldfrie butikker.

  Transport

  Hvis du afhenter din billeje fra Tenerife Nord Lufthavn er det kun en kort køretur til Santa Cruz de Tenerife. I tilfælde af at man afhenter sin lejebil fra byen, kan man anvende bus 102, der kører mellem lufthavnen og Santa Cruz og den nordlige del af øen, hvor man vil finde Puerto de la Cruz og La Laguna.

  Parkering tips

  Med en biludlejning fra Tenerife Nord Lufthavn kan det være ganske svært, at finde ledige parkeringspladser. Dette gælder specielt i sommermånederne. Det anbefales derfor, at man leder efter parkering på små gader eller anvender offentlige parkeringspladser. Nogle hoteller tilbyder deres gæster parkering, så det anbefales at tjekke dette inden afrejse.

  Nyttige links

  Tenerife Nord Lufthavn hjemmeside