Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA TENERIFE SYD LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Tenerife Syd Lufthavn - Book og spar

  Med en biludlejning fra Tenerife Syd Lufthavn kan du udforske den smukke ø endnu hurtigere! Auto Europe tilbyder exceptionel kvalitets biludlejning, der passer til alle rejsendes behov og til de mest konkurrencedygtige priser. Med vores fremragende kundeservice og partnerskaber med et omfattende udvalg af biludlejningsfirmaer over hele verden, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte bil til din næste kør-selv-ferie.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser Tenerife.

  Lufthavns information

  Tenerife Syd Lufthavn (TFS)
  Officielt navn: Tenerife-South Airport. To internationale lufthavne ligger på øen Tenerife. Den sydlige lufthavn og Tenerife Nord Lufthavn.
  Adresse: 38610, Santa Cruz de Tenerife, Spanien.
  Lokation: Lufthavnen ligger omkring 112 kilometer sydvest fra hovedstaden Santa Cruz de Tenerife.
  Flyselskaber: Omkring 60 flyselskaber betjener lufthavnen. Nogle af de mest kendte selskaber inkluderer: Thomas Cook Airlines, Ryanair, Lufthansa, Icelandair, Easy Jet, British Airways og Air France. Ryanair tilbyder direkte afgange fra Københavns Lufthavn

  Terminaler

  Der er kun en terminal delt i tre etager i denne lufthavn. Grundetagen indeholder check-in, afgang, ankomst og bagageudlevering. Øverste etage indeholder kontorlokaler og transitkorridorer. Kælderen anvendes til transportbånd.

  Billeje afhentning og aflevering

  Du vil finde de fleste biludlejningsfirmaer i ankomstterminalen, medmindre andet er angivet. Husk, at du kan tjekke, hvilken leverandør du har booket med på første side af din voucher. Der findes mange forskellige selskaber, der er placeret i denne lufthavn i Spanien. Nogle af de mest kendte er:

  Information

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 - 24:00
  Europcar 07:00 - 24:00
  Hertz 07:00 - 24:00

  Lufthavns faciliteter

  Tenerife Syd Lufthavn er udstyret med et udvalg af tjenester for at sikre, at man får en god rejse. Du vil finde caféer, barer og restauranter, hvor du kan få noget at spise. Gratis WiFi og internetkabiner er tilgængelige i lufthavnen. Man vil også finde valutaudveksling, hæveautomater, et apotek, et posthus og toldfrie butikker.

  Transport

  Når man afhenter sin billeje fra Tenerife Syd Lufthavn vil der yderligere være en times kørsel til Santa Cruz. Ønsker man mere information omkring kørsel i Spanien, kan man læse mere her.

  I tilfælde af, at man vælger at hente bilen fra en by på øen og ikke i lufthavnen, kan man anvende busser, der kører frem og tilbage til de vigtigste byer.

  Parkering tips

  Det kan være svært at finde gadeparkering i myldretiden og i sommerferien med en biludlejning fra Tenerife Syd Lufthavn. Derfor anbefaler vi, at man anvender en af de mange offentlige parkeringspladser rundt i byerne. Nogle hoteller vil også tilbyde deres gæster parkeringspladser. Vær forsigtig med at køre i myldretiden, da trafikken kan blive slem.

  Nyttige links

  Tenerife Syd Lufthavn