Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  Billig Billeje i Spanien

  Biludlejning verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 20.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Spanien med Auto Europe

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954 var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget, og i dag er Auto Europe et multi nationalt foretagende med kontorer på 4 kontinenter og med biludlejning i 180 lande. I Spanien alene tilbyder vi biludlejning i 139 byer. Takket vores samarbejde med både store internationale såvel som lokale biludlejere kan vi tilbyde vores kunder de bedste tilbud på biludlejning, over hele verden. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet. Du kan bruge søgeboksen øverst til venstre på siden til hurtigt at danne dig et overblik over hvilken biludlejning i Spanien vi tilbyder, herunder biler og biludlejningskontorer.

  Kørselsregler og tankstationer

  • I Spanien kører man i højre side af vejen og overhaler altid venstre om.
  • Brugen af sikkerhedssele er påbudt for alle i bilen.
  • Bliv ikke bekymret hvis bilen bag dig dytter eller blinker med lygterne; det er et normalt signal i Spanien og betyder oftest at man har tænkt sig at overhale.
  • Hvis man vil forlade bilen mens den holder ind til siden af en vej skal man have en reflektor vest på. Biludlejerne i Spanien udstyrer normalt deres biler med sådanne veste, men kontroller alligevel at de er til stede, inden du forlader biludlejningskontoret.
  • Den højest tilladte promille at føre bil med er 0.5, hvilket svarer til reglerne i Danmark.
  • Tankstationer er normalt bemandede og med tank-service, bortset fra motorvejs tankstationer, som oftest er som vi kender dem i Danmark, selvbetjente. Ved de fleste tankstationer kan man både betale med kontanter og med kreditkort.

  Valuta

  I Spanien er møntfoden euro og i de fleste tilfælde tages der ikke imod anden valuta. Spanien har et rigtig godt udbygget system hvad angår hæveautomater, så man kommer ikke til at lede længe efter en. Restauranter, supermarkeder og andre butikker tager også i de fleste tilfælde imod kredit- eller debitkort, nogen kræver dog at man minimum køber for f.eks. 10 euro. I landet er det danske fænomen med at "hæve over" ikke brugt, og kan derfor ikke bruges til at opnå minimumsbeløbet. Når man hæver i en automat skal man betale et gebyr på ca. 5€, så vi anbefaler at man hæver til et par dage af gangen for at minimere omkostningen til dette gebyr.

  Tidsforskel

  Det meste af Spanien ligger i samme tidszone som Danmark (GMT+1), mens de Kanariske Øer er en time efter resten af landet. Der er sommertid i hele landet fra den sidste weekend i marts til den sidste weekend i oktober.

  Ordbog

  I Spanien snakker man Kastiliensk, som oftest er kendt som det sprog vi kalder spansk. Sproget kommer fra Kastilien, som er en central region i Spanien. Kastiliensk er det meste brugte sprog i Spanien og det forståes og snakkes næsten over hele landet. I Spanien findes der mange dialekter, så som f.eks. Catalensk, som der snakkes i Barcelona Med tiden kan flere spaniere også forstå engelsk, og det er i de fleste større byer samt turistattraktioner muligt at kommunikere på engelsk.

  Her er nogle ofte brugte spanske ord og vendinger:

  Hej - Hola
  God morgen - Buenos días
  God eftermiddag - Buenas tardes
  God aften - Buenas noches
  Hvor er den nærmeste politistation? - ¿Dónde está la comisaría de policía más cercana?
  Hvor er det nærmeste hospital? - ¿Dónde está el hospital más cercano?
  Hvor er den nærmeste hæveautomat? - ¿Dónde hay un cajero automático?
  Hvor er [sted]? - ¿Dónde está [sted]?
  Kan jeg betale med kreditkort? - ¿Puedo pagar con tarjeta de crédito?
  Kan jeg betale med kreditkort? - ¿Puedo pagar con tarjeta de débito?
  Hvor meget koster det her? - ¿Cuánto cuesta?
  Tak - Gracias
  Behold byttepengene - Quédese con el cambio

  Elektricitet

  Spændingen i Spanien er mellem 220-240 volt og stiktypen er den samme som i Danmark, (Europlug Type C eller Schuko Type E eller F).

  Pas & ambassade information

  Spanien er en del af Schengen-området, så som dansker er det ikke en nødvendighed at man medbringer pas når man skal til Spanien, det anbefaler vi dog alligevel at man gør.

  Hvis du under dit ophold i Spanien får brug for hjælp fra den danske ambassade, ligger den i Madrid og kan kontaktes via følgende oplysninger:

  Den danske ambassade Madrid, Spanien
  Calle Serrano 26 - 7º
  28001 Madrid

  E-mail: madamb@um.dk
  Tlf: +34 91 431 8445
  Fax: +34 91 431 9168

  Aldersvilkår

  Generelt skal man være fyldt 21 år for at kunne leje en bil i Spanien. Førere under 25 år kan blive udsat for at skulle betale et ”young drivers fee” - altså et gebyr fordi man er under 25. Visse udlejere forlanger også at førere over 75 år betaler et gebyr eller tegner en ekstra forsikring. Vær opmærksom på at disse aldersangivelser blot er vejledende, og at de specifikke regler er forskelligere fra udlejer til udlejer, samt afhængigt af hvilken bilkategori man efterspørger. Man kan finde mere information omkring disse regler, ved at kigge under emnet regler & vilkår når man har fundet en specifik bil via vores søgemaskine. For mere information klik her.

  Vejafgifter

  På de spanske motorveje, eller på spansk "Auto Pistas" skal man betale vejafgifter. Man kan betale kontakt eller med kreditkort (man kan betale med de fleste internationale kreditkort). Hvis man ønsker at betale kontant, skal man vælge en betalingsbås med manuel, personlig betjening. Hvis man ønsker at betale med kreditkort kan man både vælge den manuelle manuelle betalingsbås eller også vælge den automatiske "Vias Automáticas", som udelukkende er til betaling med kort og er markeret med et skilt med et kreditkort på. Mangler du inspiration til rejsen i Spanien, så kan du på følgende link få mere info om road trip i Spanien.

  Vigtig info om brændstof

  De fleste lavpris biludlejnings firmaer i Spanien har den brændstofregel der hedder "full to empty" hvor du betaler for en fuld tank brændstof ved afhentning og så skal aflevere bilen med så lidt i tanken som muligt, da der ikke gives noget retur for ubrugt brændstof ved aflevering af bilen. Vær opmærksom på, at man også skal betale et servicegebyr for den første tank benzin for optankningen. Denne brændstofregel er populær hos nogle, da det gør afleveringsprocessen nemmere, idet man ikke behøver at tænke på at fylde bilens tank inden aflevering.

  Auto Europe tilbyder også biludlejning i Spanien med udlejere, der benytter sig af den mere traditionelle variant af brændstofpolitik "full to full" hvor man ved afhentning af bilen har en fuld tank benzin og også skal aflevere den med en fuld tank. Når dette er tilfældet skal man ikke betale for den første tank benzin ved afhentning af bilen og man undgår derved at skulle betale et gebyr for den første tank.

  Man kan altid se hvilken brændstofpolitik der hører med til en bestemt billeje når man ser resultaterne for ens søgning i vores søgemaskine. For flere informationer omkring dette emne, klik her.

  Autocamper leje i Spanien

  Hvis du ønsker at tilbringe mere tid på vejen, så tilbyder Auto Europe også autocamper leje i Spanien. Udforsk Den Iberiske Halvø i en af de "kørende hjem" som vi tilbyder talrige steder i Spanien, inklusiv Barcelona, Madrid og San Sebastián. Vælg ud fra en stor flåde af autocampere og find din næste autocamper til din ferie i Spanien.

  Nyttige links

  Turistkontorer Spanien

  Forbedre din oplevelse

  Du bruger en webbrowser, som vi ikke støtter. Opgrader din browser for at forbedre din oplevelse og sikkerhed.

  Vi anbefaler at bruge den nyeste version af Chrome eller Firefox