Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SPANIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Spanien til de bedste priser

  Spanien er et historisk rigt land, som er beliggende i det sydvestlige Europa. Spanien huser en unik kultur, som man kun kan opleve ved at besøge det. I midten af landet finder man hovedstaden Madrid, som huser verdensklasse seværdigheder, som blandt andet tæller kongeslottet, paladser, museer og forskellige monumenter. Landets nordlige regioner som Galicien, Baskerlandet og Catalonien er alle fantastiske regioner, som er værd at besøge. De Baleariske Øer er ligeledes tilknyttet Spanien, og tiltrækker hvert år tusinder af turister. Landet har et indbyggertal på ca. 46 mio. Spanien er overordnet set en kæmpe turistindustri, som hvert år tiltrækker millioner af turister. Oplev eksempelvis de fantastiske kyststrækninger, som egner sig perfekt til uforglemmelige køreture. Biludlejning i Spanien er dermed en fantastisk oplevelse.

  Afhent din udlejningbil i lufthavnen, på togstationen, bustationen eller ved et andet udlejningskontor. Uanset hvordan du ankommer til landet, vil du have nemt til en effektiv transportmåde. Besøg vores hjemmeside og fordyb dig i de mange muligheder. Auto Europe er en af verdens største bilformidlere, som sammenligner priser for adskillige udlejningsfirmaer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Spanien du kan læse på anmeldingssiden.

  Hvad er de vigtigste færdselsregler i Spanien

  • Biler i Spanien kører i højre siden af vejen. Man overhaler altid venstre om, hvor det ikke er lovligt at gøre det højre om.

  • Brugen af sikkerhedsseler er obligatorisk for alle passagerer i bilen.

  • Vær ikke foruroliget hvis køretøjet bag dig giver langlys. Det er normal kotume for spanske billister, da de ønsker at give signal om at overhale.

  • Kommer man ud for problemer hvor man er nødsaget til at parkere køretøjet i vejkanten, og derefter forlade køretøjet, skal man benytte refleksvest.

  • Den lovlige alkoholgrænse ved kørsel er 0,5 mg/ml, det er samme promillegrænse som i Danmark. Vi anbefaler at man ikke indtager alkohol overhovedet, når man skal færdes på vejene.

  • Tankstationer er normalt bemandet, undtaget dem langs motorvejene. Der modtages både kort- og kontantbetaling.

  Vigtige ting at notere vedrørende brændstof i Spanien

  De fleste lavprisselskaber i Spanien tilbyder ''fuld til tom'' brændstofpolitik. Man forudbetaler for brændstoffet ved afhentningsstedet, og aflevere bilen med lidt brændstof som muligt. Det er relevant at bemærke, at udlejningsfirmaets brændstofpris er højere end prisen på tankstationer.

  Yderligere samarbejder vi også med massere af udlejningsfirmaer, som driver brændstofpolitikken ''fuld til fuld''. Det er denne faktor som man normalt møder. Man afhenter bilen fuldt tanket, afleverer den ligeledes fuldt tanket. En biludlejning i Spanien har derfor aldrig været lettere.

  Hvad skal du foretage dig i Spanien?

  Spanien er et enestående land at holde ferie. Den unikke kultur tiltrækker mange danskere, og tusinder af andre turister søger hvert år mod det sydeuropæiske land. Spanien byder på fremragende byer og seværdigher, som man bør opleve på egen hånd. Nedenstående finder man udvalgte byer såvel som seværdigheder, som man har mulighed for at udforske.

  • La Tomatina, Bunol, Valencia: Denne tomatkastefestival er efterhånden blevet en verdenskendt begivenhed, som er en stor festtid for lokalbefolkningen såvel som turisterne. Festivalen betragtes som en stor seværdighed, og er hvert år med til at tiltrække tusinder af turister til Valencia. Selve tomatkampen varer i en time. Der kastes omkring 145.000 kg tomater over den times tid.

  • Valencian Paella: Når man besøger Spanien er der masser af muligheder for at prøve klassisk Paella. Der er nok ikke noget bedre sted at prøve det i Valencia, som betragtes som rettens hjemsted. Den valentiske risret går helt tilbage til oldtiden, og menes at være en del af den valentiske identitet i 1900-tallet. Der er mange forskellige stilarter af Paella, som blandt andet dækker over vegetariske, veganske, skaldyr eller blandende kødvariationer. Det anbefales bestemt at prøve dette under besøget i Spanien.

  • Madrid: Madrid er Spaniens hovedstad, og er et must at besøge. Hovedstaden er en historisk by med omkring 3,1 mio. indbyggere, og er dermed den tredje største by i Europa. Besøg det Kongelige Slot, Almudena Katedral, Royale teater, Prado Museum og National Library. Om aftenen og natten summer byen også af liv i form af travle restauranter, barer, natklubber og caféer.

  • Camp Nou, Barcelona: For interesserede fodboldfans kan man besøge F.C. Barcelonas stadion Camp Nou. Stadionet har en kapacitet på ca. 100.000, og er demed det største fodboldstadion i Europa. Camp Nou kan opleves i sæsonen såvel som offseason. Når der ikke spilles kampe kan man opleve en rundtur på dette unikke stadion. Udforsk ligeledes klubbens museum og store fanshop, som er beliggende lige ved siden af stadionet. Camp Nou har årligt over 1,2 mio. besøgende.

  • Sevilla: Sevilla er den største by i regionen Andalusia med omkring 690.000 indbyggere. Tæller man det metropole område med tæller byens indbyggertal ca. 1.500.000. Byen huser utallige seværdigheder, hvor nogle af dem står noteret på UNESCO´s verdensarvliste. Storbyen har en enestående historie, som blandt andet kommer til kende gennem deres museer. Den sydlige spanske by har fremragende vejr året rundt, men det er naturligvis bedst om sommeren. Oplev derfor den fremragende by med billeje i Spanien.

  Road trips med billeje i Spanien

  Spanien er så varieret fra nord til syd, at man tydeligt kan opleve forskellige kulturer og traditioner. Vi anbefaler at du drager på opdagelse med en billeje i Spanien. Udforsk de områder som du normalt ikke vil have mulighed for at opleve. Med vores mulighed for envejsleje har du mulighed for at få det optimale ud af din ferie. Oplev nogle af landets mest fantastiske og charmerende storbyer.

  Overvej eventuelt at køre fra Malaga til Barcelona. Turen vil tage dig gennem varierede landskaber og fantastiske byer såsom Valencia og Granada. Ønsker man en kortere biltur, bør man overveje at køre fra Malaga til Sevilla via. Gibraltar og Jerez. Du vil på turen opleve bjergrige landskaber, søer og lokale traditionelle byer. Stop eventuelt ved en af disse byer og spis på de lokale restauranter. En anden fantastisk mulighed er at afhente køretøjet i Malaga, og køre langs den spanske østkyst hvorefter køretøjet afleveres i Figueres.

  Hvor gammel skal jeg være for at leje bil i Spanien?

  Minimumsalderen for at leje bil i Spanien er 21 år. Er man yngre end 25 år vil man med stor sandsynlighed skulle betale et ung fører tillæg. Enkelte udlejningsselskaber kræver modsat et ældre tillæg, hvis man er ældre end 75 år. Bemærk venligst at disse aldersgrænser kan variere mellem udlejer og bilklasse. Er man i tvivl om disse faktorer, kan man til hver en tid kontakte vores medarbejdere på +45 78 75 53 06. Se eventuelt vilkår og betingelser for den enkelte reservation for at få et komplet overblik over køretøjet.

  Skal jeg betale vejafgift, når jeg kører i Spanien?

  Afgifter opkræves på nogle af landets motorveje, som også kaldes ''Auto Pistas''. Det er muligt at betale kontant eller med kreditkort (de fleste internationale kreditkort accepteres). Det er muligt at benytte selvbetjening og bemandede stande. Ønsker man udelukkende at betale med kort, kan man vælge manuelle stande eller ''Vias Automáticas''. Der vil ligeledes være skilte som viser muligheden for betaling.

  Lidt historie

  Spanien har en varieret og unik historie, som går tilbage til middelalderen. Da Reconquista var afsluttet, havde de katolske konger kæmpet om at erobre landet. En forening blev skabt i 1516, som samtidig var starten for landets guldalder. Forskellige kolonier blev oprettet, og Spanien blev derfor for alvor en del af den globale verden. Det er ligeledes gældende for handelsindustrien, da landet blev et stort import og eksport land.

  De første beboere på den Iberske halvø går helt tilbage til ca. 33.000 f.kr. I slutningen af 16. og 17. århundredetallet oplevede landet modstand fra det Osmanniske rige. Landet blev nødsaget til at investere i deres militær, som primært bestod i at opgradere flåden. I løbet af det 17. århundrede kunne man ikke opretholde magten overfor det store rige, og måtte dermed også anerkende Portugal som en selvstændig stat. Sidenhen har landet deltaget i forskellige krige, som endte med at Spanien blev medlem af NATO i 1986.

  Hvad er valutaen i Spanien?

  Ligesom så mange andre lande har Spanien Euro som valutaform. Der vil ikke være langt mellem hæveautomaterne, og det vil derfor ikke være noget problem at få den gældende valuta. Hvis man ikke hæver hjemmefra, vil man blive opkrævet et gebyr ved at benytte udenlanske hæveautomater. Spanske hæveautomater giver dig normalt muligheden for at opkræve beløbet i Euro eller danske kroner.

  Hvilken tidszone er det i Spanien?

  Madrid, Barcelona og Sevilla er beliggende i samme tidszone som Danmark, nemlig GMT+1. De Baleariske Øer har ligeledes samme tidszone. De Kanariske Øer er dog en time bagud, og har dermed samme tidszone som Storbritannien. Specielt fra marts til oktober kan man opleve lange sommerdage, hvor solen går sent ned og står tidligt op.

  Hvad er det mest almindelige udtryk i Spanien?

  Det spanske sprog er et af de mest benyttede sprog i verden. I Spanien vil man ligeledes møde forskellige dialekter, alt afhængig af den specifikke region. Nedenstående finder man nogle af de mest benyttede ord og sætninger:

  Hej - Hola
  God morgen - Buenos días
  God eftermiddag - Buenas tardes
  God aften - Buenas tardes
  Hvor er den nærmeste politistation? - ¿Dónde está la comisaría de policía más cercana?
  Hvor er det nærmeste hospital? - ¿Dónde está el hospital más cercano?
  Hvor er den nærmeste hæveautomat? - ¿Dónde hay un cajero automático?
  Hvor er [sted]? - ¿Dónde está [location]?
  Kan jeg betale med kreditkort? - ¿Puedo pagar con tarjeta de crédito?
  Kan jeg betale med kreditkort? - ¿Puedo pagar con tarjeta de débito?
  Hvor meget koster det her? - ¿Cuánto cuesta?
  Tak - Gracias
  Behold byttepengene - Quédese con el cambio

  Elektricitet - Har jeg brug for en strømadapter i Spanien?

  Spændingerne er 220-240 volt. Stikkontakterne er Europplug, som er almindelige i Spanien og Portugal. Det er derfor ikke nødvendigt at have omformere med.

  Har jeg brug for et visum for at rejse til Spanien?

  Spanien er en del af Den Europæiske Union og Schengenområdet. Som dansk statsborger er der derfor ikke nødvendigt med et særligt visum. Dog skal man altid have sit pas og blå sygesikringsbevis på sig. Skulle man have eventuelle spørgsmål vil det altid være muligt at kontakte ambassaden i Madrid, eller forskellige danske konsulater.

  Danske ambassade i Madrid
  Calle Serrano 26 - 7º
  28001 Madrid
  Email: madamb@um.dk
  Telefon: +34 91 431 8445
  Fax: Fax +34 91 431 9168

  Danske konsulat i Vigo
  Danish Consulate i Vigo, Spanien - Avda. Garcia
  Barben 133 - P.O.Box 1505
  36201 Vigo
  Telefon: +34 986 431 092
  Fax: +34 986 438 899

  Danske konsulat i Barcelona
  Danish Consulate General i Barcelona, Spanien
  Rambla de Cataluna, 45
  08007 Barcelona
  Telefon: +34 93 488 0222
  Fax: +34 93 487 6736

  Danske konsulat i Palma de Mallorca
  Danish Consulate i Palma de Mallorca, Spanien
  Carrer Bonaire, 16, 2nd
  07012 Palma de Mallorca
  Telefon: +34 971 714 097
  Fax: +34 971 727 857

  Danske konsulat i Alicante
  Danish Honorary Consulate i Alicante, Spanien
  Ramon y Cajal 3, 3 Izda
  03001 Alicante
  Telefon: +34 965205557
  Fax: +34 965205557

  Kan jeg leje en autocamper i Spanien?

  Ønsker du at spendere mere tid på vejen, tilbyder vi autocamper leje i Spanien. Udforsk den Iberiske halvø og oplev de ting som interesserer dig. Lej autocamper i Madrid, Barcelona og Valencia. Opdag nogle af Spaniens mest øde steder, mens du har alt lige ved hånden. Besøg vores hjemmeside og se det store udvalg af autocampere.

  Nyttige links

  Turistinformation