Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA LANZAROTE LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Lanzarote lufthavn - spar idag

  Den spanske ø Lanzarote er det perfekte sted at tilbringe sin tid. Den konstant aktive vulkan Timanfaya er med til at danne rammerne for denne særprægede flotte ø, som ligger ud for afrikas kyst. Lanzarote er den fjerde største og mest østliggende ø i dette fantastiske øhav. Vulkanernes oprindelse på de Kanariske øer har været med til at skabe et unikt landskab, ekstraordinære sorte sandstrande og det til tider de månelignende omgivelser. Øens gamle navn oversættes som ''okker'' og gengiver helt præcist den dominerende farve på lanzarote.

  Hvordan kan du være sikker på, at du har set alt hvad Lanzarote tilbyder? Med billeje fra Lanzarote lufthavn er den klart bedste måde at udforske denne unikke ø på. Øen omfatter 93 strande, sorte klipper, fine strækninger af hvidt sand, nationalpark, stort udvalg af kunsterniske og kulturelle begivenheder. Ved at booke bil gennem os, er du sikret en billig udlejning. Du har som altid mulighed for at finde og vælge de bedste priser på markedet. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Lanzarote du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Lanzarote Airport (ACE)
  Officielle navn: Lanzarote Airport, også kendt som Arrecife Airport.
  Adresse: Arrecife Ciudad, s/n, 35500 Arrecife, Las Palmas, Spain.
  Telefon: +34 902 40 47 04
  Flyselskaber som opererer i Lanzarote lufthavn: Omtrent 16 flyselskaber opererer fra Lanzarote lufthavn, alt afhængig af sæsonen. Direkte flyvninger til og fra Storbritannien bliver udbudt af British Airways, Ryanair, Thomson Airways, Thomas Cook Airlines, Monarch, Jet2, EasyJet og Norwegian.

  Terminaler

  Lanzarote lufthavn er delt i to terminaler. Terminal 1 er hovedterminalen og åbnede i 2009. Terminal 2 er den ældste terminal, hvor den i 1992 blev udvidet grundet de olympiske lege. I sommerperioden er Lanzarote lufthavn en travl lufthavn grundet de mange turister, som hvert år besøger de Kanariske øer. Terminal 1 bliver brugt for internationale flyvninger, mens terminal 2 udelukkende opererer flyvninger mellem de Kanariske øer.

  Afhentning og aflevering af billeje

  I Lanzarote lufthavn er det muligt at leje bil i begge terminaler. Men venligst husk at føreren af bilen skal medbringe voucheren, kreditkort og kørekort i hans eller hendes navn. Med biludlejning fra Lanzarote lufthavn via Auto Europeer du sikret en fantastisk start på ferien.

  Virksomheder Åbningstider
  Avis Mandag til Søndag 7:00-22:00
  Budget (at Avis counter) Mandag til Søndag 7:00-22:00
  Hertz Mandag til Søndag 7:00-23:00
  Goldcar Mandag til Søndag 6:00-24:00
  Rhodium Mandag til Søndag 6:00-24:00

  Lufthavns faciliteter

  Som den eneste lufthavn på Lanzarote er den travle lufthavn beliggende mellem de mest populære resorter Puerto del Carmen og Arrecife. Den opererer oftest flyvninger til mange destinationer i Europa. Lufthavnens travleste dag er torsdag, da det som traditionelt vis er skiftedag for hoteller og resorter på Lanzarote. Lanzarote lufthavn tilbyder en lang række shoppe- og spisemuligheder, hvor dette inkluderer cafer og restauranter. Over hele lufthavnen er det muligt er det muligt at finde hæveautomater. Told-frie butikker og normale forretninger tilbyder dig alt fra juveler til madgaver.

  Passagerer er velkomne til at benytte lufthavnens internet, hvor de første 30 minutter er gratis. I form af nødstilfælde er der førstehjælp ved ankomsthallen i termimal 1. Lufthavnen tilbyder let og tilgændelig adgang for handicappede, både inde og udenfor lufthavnen. Businessrejsende og klubkunder er velkomne til at slappe af i lufthavnens VIP lounge, som ligger overfor gate 1 og 2 i terminal 1.

  Transport

  Fra lufthavnen er det muligt at tage busrute 22 til øens største by, som er i drift fra mandag til fredag (undtagen helligdage). Busstoppet er placeret foran ankomsthallen ved begge terminaler. Busrute 23 forbinder lufthavnen med Playa Honda, og opererer kun søndag og helligdage. To andre busruter køre fra lufthavnen til Puerto del Carmen og Playa Blonca. Hvis du ønsker at have mere frihed og mobilitet, så er biludlejning fra Lanzarote lufthavn det rigtige valg. Fra lufthavnen tager det kun 8 minutter at køre til Puerto del Carmen via LZ-2 og LZ40.

  Parkering tips

  Begge terminaler i Lanzarote lufthavn har fremragende overdækket parkeringsmuligheder. Begge parkeringspladser tilbyder opladning til el-biler. På Lanzarote er færdselsreglerne de samme som i Spanien. Det er ikke tilladt at parkere bilen på de blå, gule og hvide linjer, selvom det ikke er angivet på skiltningen. Det er ligeledes ikke tilladt at parkere bilen foran støvbokse, da den vil være i vejen for opsamlerne. Din bil vil højst sandsynligt blive trukker væk i sådanne en situation. For at undgå misforståelser og mulige bøder, skal du så vidt muligt forsøge at parkere på parkeringspladser, hvor parkering er tilladt.

  Nyttige links

  Lanzarote lufthavns hjemmeside