Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  Generelle forretningsbetingelser

  Generelle forretningsbetingelser

  1. Databeskyttelse

  2. Reservationer

  3. Betaling

  4. Depositum

  5. Bilkategori

  6. Afhentning og aflevering af lejebiler

  7. Levering & opsamlinger

  8. Forsikringer

  9. Tilbagebetaling af selvrisikoen

  10. Information om Tilbagebetaling af selvrisikoen

  11. Komplet beskyttelse mod skader

  12. Yderligere dækning

  13. Kørekort

  14. Ekstra førere

  15. Envejsleje

  16. Kørsel til andre lande

  17. Ekstraudstyr

  18. Kundeservice

  19. Reservationsændringer

  20. Afbestilling

  21. Erstatningsgrænserne

  22. Personlige oplysninger

  23. Telefonnummer

  24. Trustpilot

  25. Kundeanmeldelser

  26. Rangordning

  27. Diverse

  Auto Europe Deutschland GmbH, Landsbergerstraße 155, 80687 München, registreret på HRB 149 828 München, fungerer som direkte agent for biludlejningsfirmaer på verdensplan på vegne af Auto Europe LLC. Auto Europe LLC, 43 Northport Dr, Portland, ME 04103 USA, er registreret som et aktieselskab i delstaten Delaware, USA, registreringsnummer 3726730 (i det følgende "Auto Europe").

  1. Databeskyttelse

  Bemærk, at denne hjemmeside er baseret på servere, der kontrolleres af Auto Europe, LLC, et amerikansk selskab. Alle data, som du sender til os, vil blive behandlet ikke kun af Auto Europe Deutschland GmbH Ltd, men også af Auto Europe, LLC, i USA. Hvis du ikke ønsker at dine data bliver overføret til Auto Europe, LLC, i USA, skal du ikke bruge dette websted. Når du benytter vores tjenester, accepterer du, at dine data vil blive behandlet i USA og vedkender, at overførslen af dine data til USA og til Auto Europe, LLC er nødvendig for os, for at vi kan tilbyde dig vores tjenester.

  Datakontrol
  Du kan til enhver tid anmode om adgang til dine data samt foretage ændringer eller sletning. Kontakt os venligst på data-protection@autoeurope.de eller send en skriftlig anmodning til følgende adresse:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landbergerstrasse 155
  80687 München
  Tyskland

  2. Reservationer

  Generelt bliver reservationer via Auto Europe bekræftet med det samme. Undtagelser kan omfatte sidste-øjebliks-bookinger, bookinger på forespørgsel, specialkøretøjer, envejs lejemål og ekstraudstyr. I disse tilfælde skal Auto Europe anmode om en bekræftelse fra biludlejningsfirmaet. Efter bekræftelse og betaling sender Auto Europe en voucher på lejeaftalen til kunden enten via e-mail eller fax (efter anmodning). Kunden skal fremvise denne kupon til biludlejningsfirmaet på afhentningstidspunktet. Den faktiske lejeaftale indgås lokalt mellem kunden og biludlejningsfirmaet og er underlagt biludlejningsfirmaets vilkår og betingelser samt den lokale lovgivning. Auto Europe forbeholder sig retten til at ændre reservationen til et andet biludlejningsfirma - afhængig af tilgængelighed - og til at informere kunden i rette tid.

  3. Betaling

  Kunden skal betale det fulde beløb til Auto Europe på tidspunktet for reservationen. Betaling skal ske med et kreditkort. På afhentningstidspunktet skal et gyldigt kreditkort i hovedførerens navn (navnet på voucheren) fremvises for biludlejningsfirmaet til depositum (se "depositum"). Kun efter modtagelse af det fulde beløb vil Auto Europe sende voucheren for lejeaftalen (så snart biludlejningsfirmaet har bekræftet lejen) til kunden. Alle priser er baseret på 24-timers perioder, som begynder ved afhentningstidspunktet. Den opkrævede pris er gældende for den bekræftede varighed. Af forskellige årsager kan der tilkomme ekstra afgifter lokalt f.eks i tilfælde af tidlige afleveringer kan biludlejningsfirmaet opkræve en højere daglig pris og/eller i tilfælde af sen aflevering kan biludlejningsfirmaet opkræve for ekstra timer/dage til lokale gældende priser. Da Auto Europe fungerer som formidlingsbureau kan vi ikke udstede en faktura med moms. Skal du bruge en faktura med moms, anbefaler vi at du kontakter biludlejningsfirmaet.

  Selvom betalingen til Auto Europe kan ske med debetkort, såsom Visa/Dankort, skal der ved afhentning af bilen medbringes et internationalt kreditkort i hovedførerens navn (navnet angivet på voucheren) til biludlejningsfirmaet ved destinationen for blokering af depositummet. Biludlejningsfirmaer accepterer ikke debetkort.

  Særlige betingelser for autocampere
  For autocamper bookinger, skal den fulde pris være betalt senest 70 dage inden afhetning. For autocamper bookinger, der starter inden for 70 dage, skal et depositum på mindst 30% af den samlede lejepris betales ved reservationen. Der gælder bestemte tider for afhentning og returnering af autocampere. Der kan anmodes om afhentning og returnering af autocampere uden for disse tider, og, hvis det er muligt vil det altid medføre et ekstra gebyrer. Disse gebyrer vil først blive synlige på reservationsbekræftelsen. Detaljerede instruktioner omkring køretøjet vil blive givet ved afhentning.

  4. Depositum

  På afhentningstidspunktet opkræver biludlejningsfirmaet et depositum. Det sker ved at et beløb blokeres eller trækkes på et internationalt, gyldigt kreditkort udstedt i hovedførerens navn. Debitkort og forudbetalte kreditkort (prepaid-kort) accepteres ikke. Information vedrørende acceptering af kreditkort ved afhentning, kan findes i vilkår og betingelserne under hver udlejer. Find dette mens reservationen foretages og på voucheren. Generelt omfatter depositummet værdien af en fuld tank brændstof samt beløbet for selvrisikoen i tilfælde af skader eller tyveri af udlejningsbilen og eventuelle lokale afgifter (for ekstraudstyr, valgfrie forsikringer tilkøbt lokalt, envejsgebyrer mv.)

  Selvom betalingen til Auto Europe kan ske med debetkort, såsom Visa/Dankort, skal der ved afhentning af bilen medbringes et internationalt kreditkort i hovedførerens navn (navnet angivet på voucheren) til biludlejningsfirmaet ved destinationen for blokering af depositummet. Biludlejningsfirmaer accepterer ikke debetkort.

  5. Bilkategori

  Reservationer og bekræftelse gælder udelukkende for bilkategorier, aldrig til et bestemt mærke eller model. Biludlejningsfirmaerne vedligeholder hele tiden deres flåder med mange forskellige mærker og modeller af samme størrelse og konstruktion. Biludlejningsfirmaerne forbeholder sig retten til at levere biler i tilsvarende eller højere kategorier til kunden end der oprindeligt bestilt og betalt for.

  6. Afhentning og aflevering af lejebiler

  Kunden skal allerede ved reservationen af billejen bestemme præcis, hvor og hvornår afhentning og tilbagelevering af udlejningsbilen skal finde sted. Når der foretages en reservation til afhentning ved et lufthavnskontor, kræver Auto Europe og biludlejningsfirmaet flynummer og ankomsttid. Hvis du forventer at blive forsinket til afhentningen af køretøjet, skal du også kontakte os for at sikre, at dit køretøj kan bekræftes efter den planlagte timing. For afhentning ved bykontorer skal kunderne kun angive det nøjagtige tidspunkt. Generelt vil biludlejningsfirmaer holde lejebilen tilbage op til 30-60 minutter efter det oprindeligt afhentningstidspunkt, så længe det er inden for de normale åbningstider. Afhentning uden for normale åbningstider er på forespørgsel og et ekstra gebyr vil blive opkrævet.

  Særlige betingelser for autocampere
  Der gælder faste tidspunkter for afhentning og aflevering af autocampere. Der kan anmodes om afhentning og aflevering af autocampere uden for disse tidsrum, og hvis de er muligt, vil det altid medføre ekstra gebyrer. Disse gebyrer kan kun fremlagt efter bookingen er bekræftet. Detaljerede instruktioner om køretøjet vil blive givet ved afhentning.

  7. Levering & opsamlinger

  Denne service kan forespørges med biludlejningsfirmaer fra bystationer for et ekstra gebyr. Ved forespørgsel om leveringer og opsamlinger er det obligatorisk at oplyse hotellets navn, adresse og telefonnummer. Aftalte tider er kun udgangspunkt og kan variere med op til 60 minutter. Leveringer og opsamlinger af udlejningsbiler er ikke mulig til/fra krydstogtterminaler, privat indkvartering, Fincaer eller campingpladser.

  8. Forsikringer

  Gebyrer, inkluderinger og dækning varierer efter destination, biludlejningsfirma og bilkategori. Kunderne bør henvise til de faktiske lejeaftaler (i lokale sprog, ofte med engelske oversættelser) af biludlejningsfirmaer for yderligere oplysninger. Generelt kan der kun ske forsikringskrav baseret på lejeaftalen, hvis skader er rapporteret til og registreret af det lokale politi. Det er under alle omstændigheder en forudsætning, at anvendelsen af lejebilen er i overensstemmelse med lejeaftalen. Auto Europe’s produkter og priser inkluderer altid: ansvarsforsikring, herunder minimum lovpligtig dækning, CDW = Collision Damage Waiver med eller uden selvrisiko, afhængigt af biludlejningsfirmaet. CDW dækker aldrig skader på dæk, glas, sidespejle, undervogn, interiør, tag, motor, beskadigelse af låse og tab af køretøjets nøgler. TP = Tyverisikring med eller uden selvrisiko, afhængigt af biludlejningsfirma.

  9. Tilbagebetaling af selvrisikoen

  For biludlejning ved de fleste destinationer og med de fleste af vores partnere, tilbyder Auto Europe et tilbagebetaling af selvrisiko produkt for et ekstra gebyr. Detaljerede vilkår og betingelser og priser er en del af billeje voucheren og bliver formidlet på tidspunktet for reservation. Denne tilbagebetalingspolitik er IKKE en forsikring, men en særlig service af Auto Europe LLC. Auto Europe vil på træffe afgørelse om gyldigheden og omfanget ud fra virksomhedens bedste skøn. Når billejen inkluderer tilbagebetaling af selvrisiko produktet fra Auto Europe (ikke fra biludlejningsfirmaet), kunderne skal fremskaffe følgende dokumenter i tilfælde af skade på eller tyveri af udlejningsbilen: lejeaftale, skadesrapport fra udlejningsfirmaet, politirapport eller - i tilfælde af selvforskyldte ulykker skal der fremskaffes politianmeldelse, dokumentation for betaling / kreditkort erklæring. Først når alle dokumenter er fremskaffet og bevidsthed og svær uagtsomhed kan udelukkes, vil tilbagebetaling blive behandlet. Auto Europe’s tilbagebetaling af selvrisiko produkt er på ingen måde knyttet til Super CDW forsikringen, som bliver tilbudt af biludlejningsfirmaerne. Der vil ikke blive foretaget tilbagebetaling, hvis skader/ulykker er opstået på grund af overtrædelse af lokale færdselsregler, misligholdelse af lejeaftalen, eller når den involverede tredjepart nægter betaling af kravet. Alle lejeaftaler er underlagt den lokale lovgivning i afhentningslandet..

  10. Information om Tilbagebetaling af selvrisiko

  Med tilbagebetaling af selvrisikoen er skader på visse dele af køretøjet altid ikke refunderbare: Skader på interiør, ruder, dæk, gearkasse, undervognen, tag, kobling, motor, bundkar, skader forårsaget af forkert påfyldning af brændstof og ulykker forårsaget af dyr (herunder husmår bid). Der henvises til voucheren (sidste side) for mere detaljerede oplysninger om undtagelser med det købte produkt. Tilbagebetaling af selvrisikoen dækker ikke skader på eller tab af personlige ejendele, biltyverier grundet tab af køretøjets nøgler, biludlejningsfirmaet's indkomsttab for køretøjet, som ikke kan anvendes, vejhjælp, bugseringsafgifter, eventuelle ekspeditionsgebyrer i tilfælde af skader (hvis relevant), administrative gebyrer eller eventuelle efterfølgende personlige omkostninger såsom telefonregninger, hotelophold, offentlig transport eller omkostninger til taxa. En tilbagebetaling er heller ikke mulig, hvis uheldet er forårsaget ved overtrædelse af de lokale færdselsregler og/eller hvis føreren har fået udstedt en bøde, og/eller når forsikringsselskabet (selv for den anden involverede part) har afvist påstande af hændelsen på stedet. Alle lejeaftaler er underlagt den lokale lovgivning i afhentningslandet.

  11. Komplet beskyttelse mod skader

  Komplet beskyttelse mod skader dækker ikke: Skader på interiør og gearkassen. For flere detaljer og de enkelte undtagelser af det købte produkt, henvises der til voucheren (sidste side). Dette produkt dækker heller ikke eventuelle skader på eller tab af personlige ejendele, biltyverier grundet tab af køretøjets nøgler, biludlejningsfirma indkomsttab for køretøjet, som ikke kan anvendes, vejhjælp, bugseringsafgifter, eventuelle ekspeditionsgebyrer i tilfælde af skader (hvis relevant), administrative gebyrer eller eventuelle efterfølgende personlige omkostninger såsom telefonregninger, hotelophold, offentlig transport eller omkostninger til taxa. En tilbagebetaling er heller ikke mulig, hvis uheldet er forårsaget ved overtrædelse af de lokale færdselsregler og/eller hvis føreren har fået udstedt en bøde, og/eller når forsikringsselskabet (selv for den anden involverede part) har afvist påstande af hændelsen på stedet. Alle lejeaftaler er underlagt den lokale lovgivning i afhentningslandet.

  Særlige betingelser for autocampere
  Auto Europe refunderer ikke selvrisikoen for autocampere.

  12. Yderligere dækning

  På afhentningstidspunktet kan biludlejningsfirmaet tilbyde dig yderligere dækning, herunder, men ikke begrænset til PAI (ulykkesforsikring), PEC (Personal Effects Coverage), Super CDW, Seguro Relax Forsikring, Udvidet Vejhjælp (Road Assistance) osv. Auto Europe tilbagebetaler ikke nogen lokalt købte forsikringspræmier/gebyrer, selvom det anses for unødvendigt efter aflevering af udlejningsbil.

  13. Kørekort

  Lejere (hovedføreren) og yderligere bemyndigede chauffører skal fremvise et gyldigt kørekort på afhentningstidspunktet, som de skal have haft i mindst 1 år, undtagelsesvis i 3 år eller mere (for detaljer se vilkår og betingelser på voucheren). Hvis det gyldige nationale kørekort ikke er fuldt ud i det latinske alfabet, er det obligatorisk at medbringet en international kørselstilladelse (IDP), og kun gyldigt i tillæg til det nationale kørekort. Nogle biludlejningsfirmaer kræver altid en international kørselstilladelse på afhentningstidspunktet, selvom det oprindelige nationale kørekort er i det latinske alfabet (for detaljer se vilkår og betingelser på voucheren). Alle biludlejningsfirmaer har krav til minimumsalder. Nogle leverandører har også en maksimal aldersgrænse. Dette gælder for både hovedføreren og evt. ekstra fører.

  Særlige betingelser for autocampere
  Bemærk, afhængig af autocampererens tilladte totalvægt, vil et kørekort i kategori C1 (europæisk kørekort) være påkrævet..

  14. Ekstra førere

  Med nogle biludlejningsfirmaer er gebyret for ekstra førere allerede inkluderet i prisen; andre opkræver et dagligt gebyr på afhentningstidspunktet. Sådanne gebyrer er angivet på Auto Europe’s hjemmeside og på voucheren for billejen. I alle tilfælde skal ekstra førere registreres i lejeaftalen, og skal fremvise de samme dokumenter som hovedføreren på afhentningstidspunktet (kørekort og internationalt kørselstilladelse, hvor det er nødvendigt og pas/personlig ID).

  15. Envejsleje

  Envejsleje er muligt på efterspørgsel og mod ekstra betaling på de fleste destinationer, og med de fleste biludlejningsfirmaer. Auto Europe vil forespørge envejslejer og gældende gebyrer (der skal betales lokalt) med biludlejningsfirmaer og efterfølgende formidle sådanne gebyrer til kunderne, efter at reservationen er foretaget. Kunden er berettiget til at annullere hele reservationen gratis, hvis kunden ikke er enig omkring envejsgebyret. Restriktioner kan gælde for visse bil grupper, minimum varigheder og mellem visse byer og stationer.

  16. Kørsel til andre lande

  Kunderne skal angive kørsel til andre lande på reservationstidspunktet. Alle lande der køres til skal angives på voucheren. I de fleste tilfælde vil biludlejningsfirmaet bevilge enhver kørsel på tværs af grænserne og vil opkræve et dagligt lokalt gebyr. Sådanne afgifter er angivet på voucherens vilkår og betingelser.

  17. Ekstraudstyr

  Ekstraudstyr såsom barnestole, tagboks, vinterudstyr mv. skal forespørges på reservationstidspunktet og er afhængig af tilgængelighed, som skal bekræftes af det lokale biludlejningsfirma. Gældende gebyrer er noteret på billeje voucheren og skal betales lokalt.

  18. Kundeservice

  Auto Europe vil støtte kunderne i at løse problemer med biludlejningsfirmaet, som ikke er kunder egen skyld. Som formidler kan Auto Europe ikke holdes ansvarlig for levering af tjenesteydelser (inkl. forsikringer) af biludlejningsfirmaet, som jf. lejeaftalen og/eller refundere afgifter fra biludlejningsfirmaet. Kunder skal sende ethvert krav skriftligt til Auto Europe inden for 90 dage efter hændelsen.

  19. Reservationsændringer

  Ændringer af booking kan gøres op til 48 timer før afhentningstidspunktet og er afhængig af tilgængelighed og yderligere afgifter. Auto Europe kræver ikke betaling for ændringer af bookingen, men anvender de priser, som gælder på tidspunktet for ændringen af bestillingen. Der kan ikke foretages ændringer efter afhentningstidspunktet: ingen forlængelse af den lejeperioden, ingen tilbagebetaling for ubrugte lejedage, hvis bilen er afhentet senere eller returneres tidligere end angivet på voucheren. Eventuelle ændringer af bookinger (oplysninger om flyrejse, ankomst tid, bilkategori osv.) skal meddeles til Auto Europe og ikke direkte til biludlejningsfirmaet. Bemærk, at en navneændring for hovedføreren ikke er en ændring af bookingen, men en annullering af den oprindelige bestilling og en ny booking under det nye lejenavn.

  Særlige betingelser for autocampere
  Ændringer af bookingen er kun før lejedatoen og er afhængig af tilgængelighed og yderligere udgifter. Udgifterne vil afspejle sig af omkostningerne for annulleringen på ændringstidspunktet og den nye gældende lejepris ændringstidspunktet.

  20. Afbestilling

  Auto Europe opkræver ikke noget afbestillingsgebyr, såfremt Auto Europe er blevet informeret om det senest 48 timer før afhentningstidspunktet. Auto Europe opkræver heller ikke nogle gebyrer for, hvis man gerne vil ændre ens reservation, helt op til 48 timer før afhentningstidspunktet, dog skal kunden betale forskellen mellem den pris, de betalte, da de lavede reservationen og aktuelle pris, når man vil lave ændringen. Ingen refundering er dermed mulig, hvis man afbestiller ens reservation, når der er mindre end 48 timer til afhentningstidspunktet, og hvis man gerne vil afbestille ens reservation efter afhentningstidspunktet. Auto Europe refunderer heller ikke kunden, hvis kunden møder op uden et gyldigt kørekort. Auto Europe refunderer dermed heller ikke kunden, hvis kunden møder op med et ikke accepteret kreditkort ved skranken eller med et kreditkort uden nok kredit til depositummet. Auto Europe refunderer heller ikke ubenyttede dage, hvis kunden ikke møder op, møder op 2 timer for sent uden at kontakte Auto Europe eller hvis kunden afleverer bilen for tidligt. Auto Europe refunderer ikke ubrugte dage som er angivet på voucheren grundet udeblivelse eller for sen afhentning eller for tidlig tilbagelevering af udlejningsbilen. Kunderne har ret til at fremlægge dokumentation af mindre økonomiske skade skriftligt og efterfølgende sænke annulleringsomkostningerne.

  Særlige betingelser for autocampere
  Afbestillingsgebyret for autocamper leje afhænger af datoen for afbestillingen og vil kunne ses seperat på tilbuddet eller voucheren for lejen.

  21. Erstatningsgrænserne

  Som en direkte agent, er Auto Europe udelukkende ansvarlig for formidling af reservationen af biludlejningen til biludlejningsfirmaet, så det for kunden er mulight, at fuldføre billejen på de aftalte betingelser. Auto Europe er ikke ansvarlig, hvis lejeaftaler ikke gennemføres lokalt af grunde, som kunden er ansvarlig for, herunder manglende eller ugyldige dokumenter på afhentningstidspunktet (kørekort, pas / personnummer, kreditkort, gavekort), som ikke opfylder minimumskravene for lejen/maksimum alder, manglende evne til at køre på grund af indtagelse af alkohol, narkotika, recepter mv. Bortset fra det, er Auto Europe kun er ansvarlig for kompensation af de finansielle skader som følge af forsætlige eller alvorligt uagtsomme handlinger af sine medarbejdere. I tilfælde af simpel uagtsomhed, skal Auto Europe’s ansvar og størrelsen af erstatningen begrænses til de forudsigelige tab typiske for kontrakten, og kun i tilfælde af en overtrædelse af kontraktlig forpligtelse, hvis overholdelse er af særlig betydning for opfyldelsen af kontrakten. Auto Europe er ansvarlig for sager, der er umulige fra begyndelsen, hvis hindringen efter opfyldelse var kendt af Auto Europe eller hvis dens mangel på viden skyldtes grov uagtsomhed. Den førnævnte begrænsning eller udelukkelse af ansvar gælder ikke i tilfælde af skader på liv, krop og sundhed. I tilfælde af, at vores ansvar bør udelukkes eller begrænses, skal det samme også gælde for ansvaret af Auto Europe’s medarbejdere, repræsentanter og agenter. Med undtagelse af krav baseret på skadevoldende handlinger, skal ansvaret for skader ophøre efter et år. Auto Europe er ikke ansvarlig og hæfter ikke for eventuelle krav baseret på den kontraktmæssige lejeaftale mellem kunden og biludlejningsfirmaet eller for lejebilen selv. I sådanne tilfælde har kunderne brug for at kontakte biludlejningsfirmaet som deres aftalepartner. Auto Europe er ikke ansvarlig og hæfter ikke for den lejede bil selv, især ikke for den tekniske sikkerhed eller om køretøjet er egnet til kundens behov. I denne henseende er kundernes krav udelukkende begrænset til den pågældende leverandør / leverandøren på stedet.

  22. Personlige oplysninger

  Auto Europe anser beskyttelse af dine personlige data som vores største ansvar. Nedenfor vil vi gerne informere dig om de data, vi behandler, samt formålet i overensstemmelse med de relevante databeskyttelseslove.

  1. Ansvarlige myndighed

  Den ansvarlige myndighed for databehandling i Europa er:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München
  Tyskland

  Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik om beskyttelse af personlige oplysninger generelt eller påstanden om dine rettigheder(se nr. 6), kan du kontakte os på data-protection@autoeurope.de eller kontakte vores databeskyttelsesansvarlige skriftligt pr. post:

  Ms Kirsten Waidmann
  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München
  Tyskland

  2. Formål med databehandling

  Vi indsamler og behandler data af følgende årsager:

  • For at sikre funktionaliteten og ydeevnen af hjemmesiden.
  • For at behandle bestillingen af udlejningsbiler, deres levering og betaling (kontrakt behandling).
  • At dele interessante tilbud og nyheder via vores nyhedsbrev, forudsat at du som kunde har accepteret at modtage disse tilbud.

  3. Gemt data

  Dybest set, er det muligt at besøge vores hjemmeside uden at afgive nogen personlige oplysninger

  For bedre ydeevne og for at garantere vores hjemmesides funktionalitet behandler vi de data, der sendes til os af din internetbrowser. Disse omfatter dato og tidspunkt for dit besøg, browserindstillinger, det operative system og IP-adressen.

  For at behandle en reservation af biludlejning, har vi brug for dit navn, adresse, førerens alder, kontaktoplysninger såsom en e-mail-adresse eller et telefonnummer, kreditkort eller bankoplysninger. For at kunne garantere visse tilbud kan vi få brug for din fødselsdato, kørekort og ID-oplysninger.

  For at sende dig information og tilbud via vores nyhedsbrev, kræver vi din e-mailadresse.

  4. Modtager eller kategorier af modtagere

  Biludlejning bestillinger håndteres af vores moderselskab Auto Europe LLC, et USA-baseret selskab med hovedkontor i Portland, ME 04103, USA. De data, du oplyser i en formular på vores hjemmeside, som dem, der er beskrevet i afsnit 3, vil blive overført til Auto Europe LLC, vores betalingstjenesteudbyder, herunder bedrageribekæmpelse, og dit valgte biludlejningsfirma med det formål at behandle din Biludlejning booking.

  Vi forbeholder os også ret til at overføre dine data til inkassobureauer og organisationer til beskyttelse af erhvervslivet (såsom kreditundersøgelsesselskaber).

  Det er muligt, at modtagerne af dataene kan være placeret i lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (tredjelande), hvor den gældende lovgivning ikke giver et sammenligneligt niveau af databeskyttelse. I sådanne tilfælde sikrer Auto Europe, at et passende niveau af databeskyttelse er sikret på andre måder.

  5. Datasikkerhed

  For at beskytte dine personlige oplysninger behandles samtlige reservationsforespørgsler og relaterede betalingstransaktioner, der når os via hjemmesiden med HTTPS sikker kryptering ved hjælp af den nyeste kryptering (SSL/TLS). Du vil vide, at din browser bruger denne sikre transmission da den er angivet med internetadressen, der begynder med "https" og et lille låsesymbol(normalt), der vises i adresselinjen i dit browservindue. Når låsen er lukket, er overførslen sikker. Nogle browsere viser adresselinjen eller dele af den i en grøn farve i denne forbindelse. (Bemærk venligst, at disse sikkerhedsindstillinger kun er tilgængelige på sider, hvor du kan se og sende din forespørgsel eller indsende dine kreditkortoplysninger.)

  6. Håndhævelse af rettigheder

  Du har ret til at anmode om oplysninger angående de personlige data, som vi har om dig, og til at anmode om korrektion, sletning eller begrænsning af behandlingen af disse data til enhver tid. For at hævde disse rettigheder, brug venligst kontaktoplysningerne i punkt nr. 1.

  7. Appelretten hos tilsynsmyndighederne

  Derudover har du ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed. Tilsynsmyndigheden med ansvar for Auto Europe Deutschland GmbH er som følger:

  Bayerische Landesamt für Datenschutzaufsicht
  Promenade 27
  91522 Ansbach
  Tyskland

  8. Brug af cookies

  Auto Europe bruger cookies på vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, der sendes fra vores webserver til din browser under dit besøg på vores hjemmeside, der er gemt af dette på din computer til senere afhentning.

  Formålet med disse cookies er at fortsætte med at genkende din computer under et besøg på vores hjemmeside, når du skifter fra en af vores hjemmesider til en anden af vores hjemmesider samt være i stand til at bestemme slutningen af dit besøg..

  Vi bruger også disse teknologier til at indsamle brugs- og præferenceoplysninger om dig over tid og på tværs af forskellige platforme. Det samme gør vores udvalgte forretningspartnere, herunder vores reklamepartnere. Disse virksomheder bruger visse teknologier til at levere annoncer og marketing meddelelser til dig efter at have besøgt vores hjemmeside. Selvfølgelig kan du også se vores hjemmeside uden cookies. Internetbrowsere indstilles regelmæssigt til at acceptere cookies. Du kan deaktivere brugen af cookies til enhver tid i indstillingerne for din browser. Brug venligst hjælpefunktionerne i din internetbrowser for at finde ud af, hvordan du ændrer disse indstillinger. Bemærk venligst, at nogle funktioner på vores hjemmeside muligvis ikke virker, hvis du deaktiverer brugen af cookies.

  Indsamling eller opbevaring af personlige data i cookies finder ikke sted i denne sammenhæng af os. Vi bruger heller ikke teknikker, der kombinerer information, der genereres af cookies med brugerdata.

  Hvis du foretrækker at slette Auto Europe cookies, venligst klik her.

  Lagringsindstillinger

  Når du besøger websteder, kan de gemme eller hente data i din browser. Denne lagring er ofte nødvendig for den grundlæggende funktionalitet på webstedet. Lagringen kan bruges til markedsføring, analyse og personalisering af webstedet, f.eks. lagring af dine indstillinger. Privatlivets fred er vigtigt for os, så du har muligheden for at deaktivere bestemte typer lagring, der muligvis ikke er nødvendig for webstedets grundlæggende funktion. Blokering af kategorier kan påvirke din oplevelse på webstedet.

  Essentielle

  Disse elementer er påkrævet for at aktivere grundlæggende webstedsfunktionalitet.

  Markedsføring

  Disse elementer bruges til at levere reklame, der er mere relevant for dig og dine interesser. De kan også bruges til at begrænse antallet af gange, du ser en annonce, og måle effektiviteten af reklamekampagner. Annoncenetværk placerer dem som regel med webstedoperatørens tilladelse.

  Personalisering

  Disse elementer giver webstedet mulighed for at huske valg, du foretager (såsom dit brugernavn, sprog eller den region, du er i) og giver forbedrede, mere personlige funktioner. For eksempel kan et websted give dig lokale vejrrapporter eller trafiknyheder ved at gemme data om din aktuelle placering.

  Analyse

  Disse elementer hjælper webstedsoperatøren med at forstå, hvordan dens websted fungerer, hvordan besøgende interagerer med webstedet, og om der kan være tekniske problemer. Denne lagringstype indsamler normalt ikke oplysninger, der identificerer en besøgende.

  9. Google Analytics

  Vores hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste, der leveres af Google Inc. ("Google"). Cookies gemmes på din computer, hvilket gør det muligt at analysere din brug af hjemmesiden.

  De oplysninger der genereres af den cookie, der vedrører dit brug af denne hjemmeside overføres til en Google-server i USA og gemmes der. Vi bruger tjenesten på vores hjemmeside med aktiveret IP-anonymitet. Det betyder, at din IP-adresse på vores hjemmeside forkortes på forhånd af Google i EU-landene eller i andre kontraherende stater i aftalen i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og derfor anonym. Kun i ekstraordinære tilfælde overføres den fulde IP-adresse til en Google-server i USA og forkortes der. På vegne af os vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, at kompilere rapporter om hjemmesiden aktivitet og at levere andre tjenester relateret til hjemmesiden aktivitet og internet brug til os som web-operatører. For mere information om Google’s brug af data, besøg: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

  IP-adressen fra din browser og brugt af Google Analytics vil ikke blive slået sammen med andre Google-data.

  Du kan forhindre lagring af cookies i din browser i indstillingerne for din browser software (se 8.). Bemærk venligst, at nogle funktioner på vores hjemmeside muligvis ikke virker, hvis du deaktiverer brugen af cookies. Desuden er det muligt at forhindre indsamlingen af Google Analytics ved at indstille en opt-out-cookie. Venligst klik på følgende link:
  https://www.autoeurope.dk/fortrolighedspolitik/?ga_out=Y

  Derudover kan du forhindre indsamlingen og anvendelsen af de data, der genereres af den cookie, og i forbindelse med din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse), samt behandlingen af disse data fra Google ved at downloade og installere browser plug-in tilgængelig via følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

  10. Nyhedsbrev

  På vores hjemmeside får du mulighed for at modtage information om vores tilbud via nyhedsbrev. Vi bruger den såkaldte double opt-in procedure til registrering. Når du har givet os din e-mail-adresse, sender vi dig en bekræftelses-email. Først når du klikker på bekræftelseslinket i e-mailen, vil din emailadresse blive tilføjet til vores mailingliste. Dette sikrer, at kun den egentlige ejer af e-mail-adressen kan bestille nyhedsbrevet. Databehandling i forbindelse med nyhedsbrevet er baseret på dit samtykke.

  Du har ret til at tilbagekalde dette samtykke på ethvert tidspunkt for fremtidige e-mails nyhedsbreve.

  Du kan afmelde nyhedsbrevet her, og dermed tilbagekalde dit samtykke.

  11. Andre kommunikationer

  Auto Europe vil også sende dig en "før afgang e-mail" inden afhentning med nogle nyttige råd og påmindelser om, hvad du skal tage med dig til biludlejningsleverandørem. Når du har afsluttet din udlejning, kan vi sende dig et spørgeskema eller bede dig om at gennemgå din oplevelse hos os.

  12. Links

  Vores hjemmeside kan indeholde links til andre platforme. Hvis du omdirigeres til et andet websted ved at klikke på et af linkene, gælder beskyttelsen af personlige oplysninger for Auto Europe Deutschland GmbH ikke længere. I stedet vil politikken for den pågældende webstedsoperatør gælde.

  13. Ændringer i datasikkerhed

  Vi forbeholder os retten til at ændre beskyttelsen af personlige oplysninger for at tilpasse den til de nye funktioner på hjemmesiden eller en ændret juridisk situation. Politikken gældende for tidspunktet af dit besøg på vores hjemmeside vil være gyldigt.

  23. Telefonnummer

  I åbningstiden kan kunder, der har spørgsmål eller ønsker personlig hjælp til deres booking, kontakte vores callcenter. Standardpriserne gælder for opkald til Auto Europes lokale telefonlinjer (ikke gratis). Kunder, der ringer fra udlandet, skal betale internationale gebyrer, som kan variere afhængigt af, om de ringer fra en fastnet- eller mobiltelefon. Desuden kan der pålægges roaminggebyrer for sidstnævnte.

  24. Trustpilot

  Kunder, der har booket via Auto Europe-webstedet, opfordres til at give feedback om deres bookingoplevelse. For at skabe større transparens foretages disse anmeldelser på tredjeparts ratingplatformen Trustpilot A/S, Pilestraede 58, DK-1112 København, Danmark, på www.trustpilot.com samt på andre landespecifikke domæner hos Trustpilot A/S. Auto Europe påtager sig intet ansvar for de anmeldelser, der er betroet til tredjeparts ratingplatformen Trustpilot A/S. Trustpilot A/S er fuldt ud ansvarlig for eventuelle databeskyttelsesspørgsmål i forbindelse med oplysninger, som kunderne angiver på sine websteder. De indsendte anmeldelser offentliggøres via en widget på Trustpilot A/S websted og/eller Auto Europe-webstedet. Besøg https://legal.trustpilot.com/for-reviewers/end-user-privacy-terms for at få flere oplysninger om Trustpilot A/S metoder og databeskyttelsesregler.

  25. Kundeanmeldelser

  Kunder, der har gennemført en booking, opfordres også til at evaluere deres oplevelse med Auto Europe samt deres oplevelse med biludlejningsleverandøren og udlejningsstationen, hvor de hentede bilen, efter lejeperioden. Kunderne bliver bedt om at beskrive den service og de varer, der tilbydes af Auto Europe og biludlejningsfirmaet, samt andre faktorer, som de mener er vigtige, såsom bilens tilstand, personalets effektivitet og den samlede oplevelse. Auto Europe analyserer kundernes tilbagemeldinger for at fastslå den generelle tilfredshed med de tjenester, som Auto Europe tilbyder, samt den generelle tilfredshed med de tjenester og varer, der leveres af de biludlejningsleverandører, som Auto Europe arbejder sammen med. Oplysningerne bruges til at identificere problemer, forbedre fremtidige forbrugeroplevelser og til generelle markedsføringsformål. Problemer, der kræver yderligere undersøgelser, vil blive meddelt leverandøren, men den egentlige vurdering vil ikke blive foretaget. Anmeldelser vil blive offentliggjort på Auto Europe-webstedet og enhver anden relevant platform, hvis de ikke strider mod standard online-etikette eller juridiske love.

  26. Rangordning

  Under bookingprocessen vises en komplet liste over tilgængelige leverandører og tilbud for et bestemt sted og på bestemte datoer. Søgeresultaterne vises fra det billigste til det dyreste i stigende rangorden efter kategori og pris. Kunderne kan yderligere præcisere deres søgning efter bl.a. leverandør, biltype og/eller køretøjsspecifikationer. Der er ingen kontraktlige forpligtelser eller andre aftaler med biludlejningsleverandører, som kontrollerer eller på anden måde påvirker rangen af søgeresultaterne. Auto Europe kan af og til tilbyde særlige tilbud og rabatter, som gives af bestemte leverandører. I søgeresultaterne er disse tilbud udtrykkeligt mærket som kampagnetilbud. I henhold til biludlejningsleverandørens vilkår og betingelser er priserne i Auto Europe-reservationsmotoren inklusive alle skatter og afgifter. Kunderne bliver informeret om eventuelle gebyrer, der skal betales lokalt på bookingtidspunktet. Priserne opdateres i realtid og hentes direkte fra leverandørens database eller via grænseflader, der er oprettet specielt til dette formål.

  27. Diverse

  Den manglende effektivitet af enkelte bestemmelser i lejekontrakten resulterer ikke i den manglende effektivitet af den samlede kontrakt. Desuden gælder de generelt gældende lovmæssige bestemmelser. For alle forbrugere i Den Europæiske Union er betingelserne i denne aftale og alle indsigelser vedrørende betalingen underlagt Forbundsrepublikken Tysklands lov.

  Dateret marts 2023

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München, Tyskland
  Handelsregister: Amtsgericht Muenchen HRB 149 828
  Direktør: Imad Khalidi


  Auto Europe LLC
  43 Northport Dr
  P.O. Box 7006
  Portland, ME 04103
  USA