Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I GRAN CANARIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Gran Canaria med Auto Europe

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954 var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget og i dag er Auto Europe et multinationalt foretagende med kontorer i 4 kontinenter og med biludlejning i 180 lande. Vores værdipunkter er kundeservice på et så højt som muligt niveau, samtidig med at have markedets billigste priser. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet. Du kan bruge boksen øverst til venstre på siden til hurtigt at danne dig et overblik over hvilke biler og biludlejningskontorer vi har til rådighed på Gran Canaria. Book din biludlejning på Gran Canaria nu og spar!

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Gran Canaria.

  Vigtig information om billeje på Gran Canaria

  Her er nogle kørselstips til Spanien og de Kanariske øer:

  • Man kan opleve at andre bilister ikke tager afstand, og ikke lader en ind på vejen når man skal køre ind på en ny vej. Man er derfor nødt til at stoppe og vente på at vejen er fri, før man kan fortsætte ind på vejen. Nogen mener at dette er dårlig kørsel, men det er bare de lokales kørevaner.
  • Fodgængere har førsteretten på vejene på Gran Canaria. Hvis du ligger mærke til at en fodgænger vil til at krydse den vej du kører på, skal du sætte farten ned og tænde for dit venstre blinklys, det er et tegn til forgængeren om at du har tænkt dig at stoppe, men samtidig også til bilerne bag dig.
  • Det kan være svært at finde en parkeringsplads på Gran Canaria, og man skal være opmærksom når man finder en fri plads; Er kantstenen malet gul, er det forbudt at parkere der, en hvid kantsten betyder at det er gratis at parkere, mens en blå kantsten betyder at man skal betale for at parkere. Parkeringsafgiften kan betales i en parkeringsautomat, som altid er placeret i nærheden af betalingspligtige parkeringspladser.

  Geografisk information

  Gran Canaria er den næst største ø af de Kanariske øer. De Kanariske øer ligger i Atlanterhavet, ud for Afrikas nordvestkyst. Gran Canaria ligger sydøst for Tenerife og vest for Fuerteventura. Vejene på Gran Canaria er velholdte, men man skal dog være opmærksom på at de ofte er smalle og med mange sving.

  Gran Canaria lufthavn

  Gran Canaria har kun en lufthavn til offentlig brug på øen. Lufthavnen, som er en af de travleste i hele Spanien, ligger på den østlige del af Gran Canaria, ca 18. km syd for Las Palmas centrum. Nogle gange omtaler man lufthavnen som Las Palmas lufthavn, og den er også kendt som Gando lufthavn. Lufthavnen har kun en terminal, men er delt op i tre zoner. Zone A er for fly til og fra Europa, zone B for internationale fly, og zone C for fly til og fra de andre Kanariske øer, så som Lanzarote og La Palma.

  Officielt navn: Gran Canaria lufthavn (LPA)
  Adresse: Carretera General del Sur, s/n, 35230 Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas, Spanien
  Hjemmeside: Gran Canaria Lufthavn
  Telefon: +34 928 579 130

  Offentlig transport

  Der er ingen tog på Gran Canaria, men der er et offentligt busselskab, der tilbyder forbindelser til og fra det meste af øen. At leje en bil på Gran Canaria kan være en bekvem og betalbar løsning.

  Hoteller på Gran Canaria

  Om man rejser for arbejde, eller for at slappe af, tilbyder Gran Canaria noget til enhver. Her er nogle hotelforslag som du kan overveje til dit ophold på Gran Canaria:

  Hotel Apartamentos Bajamar: Venezuela 34, 35010 Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien.
  Tlf: +34 928 276 254. Beliggende tæt på Las Canteras strand.

  AC Hotel Gran Canaria: C/Eduardo benot 3, 35007 Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien. Tlf: +34 888 236 2727. Beliggende tæt på yacht havnen.

  Hotel Verol: Sagasta, 25 Puerto-Canteras, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria, Spanien. Tlf: +34 928 262 104. Beliggende ved stranden.

  Nyttige links

  Turistinformation Gran Canaria