Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA GRAN CANARIA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Gran Canaria Lufthavn - Book og spar

  Med en biludlejning fra Gran Canaria Lufthavn gennem Auto Europe vil man kunne oprette sin egen tidsplan på tværs af den bedårende ø. Gran Canaria er også kendt som et miniature kontinent på grund af sin mangfoldighed, hvilket også er med til at gøre øen til en perfekt rejsedestination. Med mere end 60 års erfaring inden for biludlejningsindustrien kan Auto Europe prale med sin gode og prisbelønnede kundeservice og samtidig tilbyde de bedste priser på markedet. Hvad med at leje en cabriolet fra lufthavnen og rejse med stil overalt på den solrige ø? Nogle kendte attraktioner man vil finde, er Aeroclub i Tarajalillo, hvor turistflyvning er muligt. Ellers besøg Puerto de Mogán, som er kendt som "lille Venedig" på grund af sine mange kanaler samt Las Canteras stranden, som var Columbus første stop tilbage fra Amerika. Både Fuerteventura og Tenerife ligger på de omkringliggende øer og er også et besøg værd.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Gran Canaria.

  Lufthavns information

  Gran Canaria Airport (LPA)
  Adresse: Ctra. General del Sur. 35071 Gando/Telde.Gran Canaria (Las Palmas)
  Lokation: Lufthavnen ligger på den østlige del ved Gando bugten (Bahía de Gando), 20 kilometer fra Las Palmas, der er øens centrum.
  Flyselskaber:Nogle af de største flyselskaber, der flyver fra Danmark til Gran Canaria omfatter SAS, Norwegian og Primera. Disse selskaber flyver også non-stop direkte til øen.
  Tel: +34 91 321 10 00

  Terminaler

  Lufthavnen har kun én terminal med tre forskellige zoner, A, B og C. Terminal A varetager flyruter fra EU og Spanien, hvor B betjener øgruppens lokale afgange. Terminal C varetager afgange uden for EU. Med en kort gåafstand er det muligt at gå til de forskellige terminaler.

  Billeje afhentning og aflevering

  En af de mest praktiske måder at rejse rundt på øen er med bil. Derfor kan man med en biludlejning fra Gran Canaria Lufthavn være i stand til at være sin egen guide, så man kan få mest ud af ferien. Brug vores online søgemaskine, for at finde det bedste tilbud til netop dig. Når man har afhentet sin kuffert i lufthavnen, vil man finde biludlejningskontorerne på grundetagen.

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 til 23:00
  Hertz 07:00 til 23:00
  Europcar 07:00 til 23:00
  Goldcar 07:00 til 23:00
  Budget 07:00 til 23:00
  Interrent 07:00 til 23:00

  Lufthavns faciliteter

  Gran Canaria Lufthavn er udstyret med en række faciliteter, som vil gøre din ventetid sjovere. I lufthavnen finder man et konferencelokale med kapacitet på op til 74 deltager, en VIP lounge, en medlemsklub samt talrige caféer og restauranter, hvor man kan få forfriskninger. For at imødekomme familiernes behov med babyer og småbørn tilbyder lufthavnen en familiezone og en legeplads.

  Et stort antal butikker er til passagerernes rådighed, hvor du kan finde næsten alt - fra legetøj og gaver til modeprodukter og tilbehør. Bevægelseshæmmede passagerer bør anmode om support direkte på lufthavnens hjemmeside mindst 48 timer i forvejen. Der findes også en informationsskranke, der hjælper personer med nedringet hørelse. På deres officielle hjemmeside kan man downloade en gratis software, hvor brugerne kan komme i kontakt med dem på tekstbeskeder via mobiltelefonen. Passagerer, der har brug førstehjælp kan finde hjælpekit i stueetagen, i bagageudleverings-zonen, mens defibrillatorer findes flere steder i lufthavnen.

  Transport

  Las Palmas kan nemt nås med en billeje fra Gran Canaria Lufthavn på mindre end 20 minutter ved at tage motorvejen Autopista GC-1. Øens hovedstad er forbundet med lufthavnen med bus rute 60 og andre hyppige busforbindelser drives af Global. Rejsetiden er 30 minutter. Rute 5 forbinder Gran Canaria Lufthavn direkte til det største strand resort mod syd. Busserne afgår fra ankomstområde A og C. Det er også værd at bemærke at indgange, udgange og vigtige zoner er godt markeret. For mere information om kørsel i Spanien, så klik her.

  Parkering tips

  Parkeringspladser i Las Palmas er forholdsvis let tilgængelige. Gratis parkering findes i nærheden Alfredo Kraus Auditorium koncertsal, tæt på den sydlige del af Las Canteras Strand. Hvis du parkere din billeje ved en af de store parkeringspladser i Triana området, vil de vigtigste museer, butikker og bodega restauranter være inden for rækkevidde. Parkeringspladsen nærmest museer og Plaza de Santa Ann ligger mellem Av.Alcalde Diaz Saavedra Navarro og Av.de Canarias. Men på grund af dens fremragende placering, vil den ofte være fyldt. Lidt længere væk vil man finde en mere tilgængelig parkeringsplads på Av. Rafael Cabrera eller på Parque San Telmo.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside