Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MALAGA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Malaga med Auto Europe

  Når du booker en biludlejning i Malaga med Auto Europe, er du sikker på at have så meget frihed som overhovedet muligt. Det gør du, da du altid har en bil til rådighed, som du kan bruge til at tage hen til de mange attraktioner, som denne dejlige by tilbyder. Hermed kan du også tage udenfor Malaga og opleve, hvad der er der. Når du er på vej derud med din udlejningsbil, så kan du også nemt stoppe op, hvis du gerne vil se noget lidt nærmere. Det er helt op til dig!

  I Malaga er der meget at opleve, hvor seværdighederne er meget forskellige. Der er dermed noget for alle, så for eksempel hvis du gerne vil ud og bade eller bare være i solen, så kan du tage til stranden. Stranden er naturligvis noget, man skal uanset hvad, når man er i Malaga på grund af varmen. Dog er der også museer, ruiner og meget andet, som man kan se. Når man tager lidt væk fra Malaga, som er oplagt med en udlejningsbil, så er der også meget at opleve. Her kan nemlig komme ud naturen, komme på spændende gåture eller bare besøge andre interessante byer.

  Når du skal til at vælge hvem, du vil leje bilen med, så lad os hjælpe dig. Auto Europe har nemlig været på markedet i over 60 år, hvor vi har tilbudt de bedste biludlejningstilbud til de billigste priser. På vores hjemmeside kan du endda se alle udlejernee, der er på den pågældende lokation, også kan du bare vælge hvilket tilbud, du gerne vil have. Dermed garanterer vi også, at vores priser er de billigste. Hermed hvis du finder et andet tilbud, der har de samme betingelser, der er billigere, så kan du sende tilbuddet til os, også matcher vi det. Derfor får du ikke et bedre tilbud!
  Herunder kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Malaga.

  Hvordan er trafikken i Malaga?

  Malaga er naturligvis en storby, og dermed er der trafik i byen. Hermed skal man regne med, at der er mere trafik i myldretiderne, altså om morgenen og om aftenen. Det er dog ikke noget problem at komme rundt, da vejene er lavet til, at der kan være mange biler. Om sommeren er trafikken dog værre, da der er mange turister i byen, men man kan stadig godt komme rundt. Dermed skal man vide, at man ikke må køre ind i midtbyen. Området er nemlig en ikke køre zone. Derudover er kvaliteten af vejene også helt op til andre europæiske byers standard, så de er fine at køre på, og de er godt lyst op om natten. Det burde derfor ikke være trafikken, der skal gøre, at man ikke booker en billeje i Malaga. Herunder er der andre gode tips til at køre i Malaga.

  • I Spanien kører man på den højre side af vejen.
  • Spanske bilister er tit mere agressive på vejen, og kører mere voldsomt i forhold til bilisterne i Danmark.
  • Brug kun venstre spor på en motorvej til at køre stærkt eller at overhale.
  • Ved normal kørsel skal man altid holde sig til højre eller i det midterste spor.
  • I Spanien er minimumsalderen for at køre bil 18 år. De fleste biludlejere kræver dog en minimumsalder på 21 år for at leje en bil. Derudover kan personer under 25, der vil leje en bil, blive udsat for skulle betale et ung fører gebyr. Dette gebyr skal betales til den lokale udlejer når man henter bilen. Du kan finde mere specifik information omkring dette under "Produkt information" i søgemaskinen på vores hjemmeside, såvel som på din voucher.
  • Det er ikke tilladt at bruge mobiltelefon under kørsel.
  • Det er påbudt for alle i bilen at bruge bilens sikkerhedsseler.
  • En afgiftsvej er kaldet en "autopista de peaje". Hvis man ser ordet "peaje", betyder det ofte, at det er en betalingsvej, eller at der vil være afgifter forbundet med at køre på vejen

  Hvis du gerne vil lære mere om færdslen i Spanien generelt, så burde du besøge vores færdselsguide for Spanien.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Malaga?

  Når du skal til at parkere din udlejningsbil i Malaga, så er det billigst at gå efter de blå zoner i byen. Disse zoner er markedet ved blå linjer på vejen. Her kan du nemlig parkere på vejen, hvor der er en maskine, som der skal betales ved. Tidspunkterne, hvor du skal betale for at holde der, er fra kl. 9:00 til kl. 14:00 og så igen fra kl. 17:00 til kl. 20:00 mandag til fredag. Lørdag skal du kun betale om morgen, og derefter skal man ikke betale. Når man dog holder ude på gaden, så må man ikke holde der mere end 2 timer, så det skal man tænke på, når man parkerer sin bil. I stedet for at holde på vejen er der en masse parkeringskældre og huse, man kan parkere i. Disse er dog mange gange dyrere end at holde ude på gaden, men her kan man holde i så lang tid, som man har lyst til. Dermed er det mange gange også sikrere at holde indeni en parkeringskælder eller hus i forhold til tyveri. Især udlejningsbiler er hvad bilrøver går efter, så dermed vil det være en idé at holde derinde. Derudover skal man også tænke over, at der ikke må være biler i midtbyen. Dermed skal man nok undersøge, hvor man kan holde bilen tættest på, når man gerne vil til midtbyen. Et andet godt tip, når du har booket biludlejning i Malaga, er, at når man booker hotel, så skal man booke et hotel, som har parkeringsmuligheder. Det er en god ide, da det kan være dyrt at have bilen parkeret i et parkeringshus eller en parkeringskældre i lang tid.

  Malaga Lufthavn

  Malaga Lufthavn hedder rigtigt på spansk "Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol", og den ligger cirka 8 km. sydvest fra Malaga. Den hurtige har nok set, at navnet både består af Málaga og Costa del Sol. Dette er fordi, at lufthavnen ligger i regionen, der hedder Costa del Sol. Regionen ligger nemlig lige syd for Malaga ved den samme kyst, som Malaga ligger på. Lufthavnen er den fjerde travleste i Spanien, hvor mange af disse passagerer kommer dertil som turister. Det gør de, da dette område er et af de vigtigste områder for turisme i Spanien. Det er dermed en international lufthavn, hvor lufthavnen i 2017 cirka blev brugt af 18.5 millioner mennesker. Det gjorde de ved hjælp af 3 terminaler. Fra disse 3 terminaler kan man nemlig komme til over 60 destinationer i hele verdenen, så der er massere af måder at komme til lufthavnen på. Hvis man er på udkig efter, hvordan man kommer derned fra Danmark, så kan man flyve derned direkte derned med Ryanair fra Billund eller SAS fra København. Dermed er der også rigtig mange andre flyselskaber, man kan flyve med såsom Easyjet, Finnair, Lufthansa og KLM. Med dem er der nok en mellemlanding eller to, men det bliver det nogle gange billigere af.

  Selve lufthavnen er faktisk lidt speciel for dens historie. Malaga lufthavn er nemlig en af de lufthavne i Spanien, som altid har været der, hvor den først blev bygget. Lufthavnen åbnede nemlig først dens døre den 9. marts 1919. De første flyvninger fra lufthavnen var dog kun testflyvninger frem til d. 1. september 1919, hvor den så begyndte at blive brugt til passagerer. De første flyforbindelser, der blev fløjet, var til og fra Toulouse, Barcelona, Alicante, Tangier og Casablanca. Lufthavnen voksede så indtil 1965, hvor lufthavnen officielt fik navnet, som den har i dag. Ikke lang tid efter pga. af de mange feriepakker, der blev lavet rundt om i Europa til området, blev lufthavnen så udvidet i 1968, hvor den fik en ny terminal. Det var dog heller ikke nok, da der blev lavet en mere i 1972. Derefter i 2005 blev terminalen, der blev lavet i 1968, nedlagt. Det var dog til et godt formål, da lufthavnen skulle udvides. I 2010 åbnede terminal 3 nemlig, og dermed ser lufthavnen sådan ud, som den gør i dag.

  Officielt navn: Aeropuerto de Malaga-Costa del Sol
  Adresse: Av Comandante Garcia Morato, S/N, 29004 Malaga, Spanien
  Hjemmeside: http://www.aena.es/en/malaga-airport/index.html
  Telefon: +34 952 04 84 84

  Hvad skal du foretage dig i Malaga?

  I Malaga er der massere af seværdigheder, som man kan se. Dermed hvis man gerne vil se det hele, så har man brug for en måde at komme hurtigt rundt i byen. En billeje i Malaga vil hermed være en måde at opnå det. Med en lejebil kan du nemlig bare køre derhen, hvor du gerne vil hen, hvor du ikke skal kigge efter, hvornår en bus eller et tog går! Hermed kan du læse vores liste herunder over, hvilke seværdigheder man burde se, når man tager til Malaga.

  • Alcazaba
   Alcazaba er en fæstning, der ligger central i Malaga. Den ligger på en bakketop med en fremragende udsigt udover Malagas smukke havn. Fæstningen er meget gammel og blev erobret af Spanien i 1487. Udover den fantastiske udsigt, man får udover byen, så er fæstningen også rigtig flot. Hvis man dermed går op i arkitektur, så kan man virkelig se den moriske stilart. Indeni fæstningen kan man også se et amfiteater, altså sådan et som Colosseum i Rom bare i mindre version. Dermed er det et enestående sted, som man burde opleve, når man er i Malaga.

  • Museo Picasso Malaga
   Den verdenskendte kunstner Pablo Picasso blev født i Malaga, og dermed er det virkelig passende, at der er et museum i byen med hans værker. Museet er virkelig stort med tolv permanente gallerier, og nogle gange er der også midlertidige. I disse gallerier kan du se mange forskellige kunsttyper såsom malerier, skitser og keramik, så dermed er der noget for alle. Udover gallerierne er der også en bogbutik, en café og hvis man har mod på at gå lidt, så kan man gå hen til det hus, hvor han blev født i. Dog ville det være en ide at booke billetterne til museet hjemme fra, da der kan være mange mennesker.

  • Selwo Marina
   Hvis man interesserer sig for dyr, især dyr der lever under vandet, så burde man tage til parken Selwo Marina. I parken er der nemlig mange dyr såsom delfiner, søløver, slanger, pingviner og mange, mange andre. Parken er delt i 4 områder, hvor man kan finde disse dyr nemlig; Amazonia, Antillas, Isla de Hielo og Las Hondonada. Opdelingen afslører, hvor at dyrerne er fra. Derudover er der også mange shows med dyrene, som er meget underholdende.

  Bedste dagsture med biludlejning i Malaga

  Når man har booket en billeje i Malaga, så er det oplagt at tage ud og se, hvad der er udenfor byen. Derude er der nemlig også en del seværdigheder, som man burde se. Især er der mange små virkelig smukke byer, som er virkelig værd at overveje at tage til. Herunder er der de små byer, som vi synes, at man skal tage til, når man har en bil i regionen Costa del Sol.

  • Marbella
   Byen Marbella ligger kun 56 minutter væk fra Malaga, hvis man tager motorvejen AP-7. Denne enestående kystby er meget kendt for vejret i byen og dens havn. Havnen hedder Puerto Banús, og den er kendt for at være virkelig smuk, og fordi at der er mange rige, der besøger byen. På grund af de mange rige, så ser man mange fede biler parkeret og store yachter ved havnen. Derudover er der også mange høj kvalitets butikker ved havnen. Dog er det ikke kun rige, som besøger byen, der er nemlig også massere af turister, der tager til byen. Hermed er der mange caféer og restauranter, som man kan benytte sig af.

  • Ronda
   Hvis man godt kan lide fantastiske udsigter og gamle byer, så burde man tage til Ronda. Byen er bygget ovenpå 2 bjergtoppe, hvor byen hænger sammen ved hjælp af en bro lavet ud af sten. Dermed er der mange steder, hvor der er en fantastiske udsigt ud over de spanske landskab. Udover udsigten så er byen også virkelig flot, da mange af husene er virkelig gamle, og fordi at gaderne er også lavet som i gamle dage. Vejen derhen er også virkelig flot, da man kører imellem mange flotte landskaber.

  • Estepona
   Når du har booket en billeje i Malaga, så burde du overveje at besøge byen Estepona. Den ligger en fremragende køretur på en time og ti minutter væk fra Malaga lige ved havet. Byen minder meget om byen Marbella, og de andre byer som ligger på kysten. Det der dog er specielt ved denne by er, at den er mindre turistpræget. Dermed kan man bedre opleve byen uden, at nogle andre forstyrer det. I byen er der naturligvis en fantastisk strand og derudover smukke gamle bygninger, som gør byen fantastisk at besøge.

  Geografisk Information og Historie

  Malaga er Spaniens sjette største by og ligger i regionen Andalusien. Derudover ligger byen på den sydlige kyst lige ud til middelhavet. Dermed er det den største sydlige by i Europa. Byen ligger også i regionen ”Costa del Sol”, som betyder ”Solens Kyst” på dansk. På grund af hvor sydligt byen ligger, er der naturligvis meget varmt i løbet af nærmest hele året. Den årlige gennemsnitlige temperatur er nemlig 17 grader om dagen og 7 grader om natten. De måneder hvor det er varmest er i juli og august, hvor den gennemsnitlige temperatur er på ca. 25 grader. Sommeren varer dog helt fra april til november, så der er massere tid til at opleve det gode vejr. Vejret er hermed en stor grund til, at mange turister kommer til byen eller området omkring byen.

  Malagas historie er rigtig lang, og faktisk er byen en af de ældste byer i hele verdenen. Fønikerne etablerede nemlig Malaga i det tidlige syvende århundrede f.Kr., hvor byen dengang blev kaldt Malaca. Derefter blev byen dog erobret af mange forskellige kulturer og folkeslag såsom Grækerne og Romerne. Hermed har byen også været et meget vigtigt sted mange gange i løbet af historien. I 1487 blev byen så overtaget af Spanien og dermed Kristne, som byen i dag er under.

  Hvordan kommer jeg rundt i Malaga?

  Hvis du gerne vil lade din udlejningsbil stå, eller hvis du overvejer ikke at leje en, så er der også offentlige transport muligheder, som du kan benytte dig af. Dog er de dog mere begrænset end, hvad de er i andre storbyer. Man kan naturligvis sagtens gå rundt i denne dejlige by, men hvis man gerne vil nå det hele, så burde man nok finde en hurtigere måde at komme rundt på. Dermed har vi lavet en liste over de offentlige transport muligheder, man har i Malaga.

  Busser
  Busser er den primære måde at komme rundt i byen på. Der er nemlig en del busruter, som kører rundt i hele byen. For at finde ud af hvilken bus du skal med, så er der kort over busruterne ved busstoppesteder. Derudover kan du også downloade et af disse kort fra internettet eller se et billede af det. Billeten for at komme med bussen er heller ikke særlig dyr. En enkel tur koster nemlig cirka 1.30 euro, hvor du kan købe et kort, hvor du kan få flere ture. Busserne er opereret af et selskab kaldet EMT, så det er det, du skal kigge efter, når du skal med en af busserne.

  Metro
  Du kan også tage metroen, når du skal et sted hen i byen. Dog er der kun to metroer, som kører vest og sydvest på, så det er kun, hvis du skal i den retning, at du kan tage med dem. Hvor stoppesteder er, kan du finde et kort over på internettet. Dog starter begge metroer ved Maria Zambrano RENFE togstation.

  Taxa
  Som i nærmest alle andre europæiske storbyer så kan man naturligvis også tage en taxa rundt i byen. Det er naturligvis den mest bekvemmelige måde at komme rundt, da den kører en lige til der, hvor man gerne vil. Dog er det også den dyreste måde at komme rundt. Hvis man dog vil tage en taxa, så anbefaler vi, at man kun tage de officielle taxaer.

  Kan jeg leje en autocamper i Malaga?

  Det kan du i hvert fald med os, Auto Europe! Det er nemlig en fantastisk måde at udforske en hvilken som helst by eller byer på. Når man har en autocamper, kan man nemlig tage derhen, hvor man gerne vil, hvornår man vil. Man behøver ikke engang tænke på, hvor man skal sove, da man har autocamperen. Dog vil det være bedst at finde et par byer at besøge, når man har autocamperen, som man gerne vil besøge, så man kan få mest ud af den. Dermed er det heller ikke svært at booke autocamperen. Du kan nemlig gøre det her på denne hjemmeside via formularen under autocamper leje øverst.

  Nyttige Links

  Turistinformationer

  Infografik: Dagsture fra Malaga