Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I KØBENHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i København – Find din perfekte leje

  Auto Europe er en ledende mægler, der tilbyder biludlejning til mere end 24.000 destinationer rundt omkring i verdenen. Gennem vores netværk har vi skabt et stort partnerskab af leverandører. Dette gælder både internationalt og lokalt og derfor kan vi opfylde dine største ønsker om biludlejning i København. Vi har været i faget i mere end 60 år og har derfor skabt en stor erfaring på markedet. Vi tilbyder naturligvis også prisgaranti.

  Søger du efter en biludlejning i København har du muligheden for at vælge mellem bykontore eller lufthavnen. Få et tilbud og se vores turistinformation, hvor vi har nævnt en masse nyttige og praktiske tips. Hvis du ikke tidligere har lejet bil hos os, kan biludlejningsanmeldelser fra København være et godt værktøj til at læse om andres holdning til os efter endt lejemål

  Trafik og parkering

  I Danmark er der ingen motorvejsafgift og vejnetværket er i meget god stand. Ønsker man at besøge Odense, hvor man kan opleve hjembyen til H.C. Andersen eller Billund, hvor Legoland ligger, skal man dog over Storebæltsbroen, hvor man skal betale 240 kr. for en enkelttur. En ting man skal huske, når man kører i Danmark er at kørelyset altid skal være tændt året rundt. Ligesom alle andre storbyer, er det også bedst i København, hvis man kan undgå myldretrafikken.

  I den danske hovedstad er der tre parkeringszoner: rød, grøn og blå. Desto tættere man er på bymidten, jo mere skal betales for sin udlejningsbil, når den skal parkeres. Parkerer man i den danske ferie sæson er det ganske gratis. Har du en billeje, kan du her tjekke mulighederne for parkering.

  Geografisk information

  København er en havneby, der er spredt over to hovedøer. Sjælland og Amager og flere mindre øer. Byen ligger direkte ud mod havet mellem Danmark og Sverige, hvor Kattegat og Østersøen ligger. Den danske hovedstad kan også besøges fra den Svenske by Malmø, hvor broen strækker sig 7,5 km og tilbyder en spektakulær udsigt.

  Byen tilbyder meget og er også særdeles kulturel og meget kan opleves på kort afstand. Vi kan anbefale, at Frederikstaden bliver besøgt, hvilket er et disktrikt, der strækker sig tilbage til 1800-tallet. Amalienborg er også et besøgt værd, hvor Kongefamilien opholder sig. Tæt på ligger Christiansborg, hvor man kan se den flotte bygning og gå videre til Rosenborg slottet, der er omringet af flotte haver og er hjem for kronjuvelerne. I hovedstaden er det også anbefalesværdigt at gå langs Nyhavn, hvor man kan nyde god mad og nyde den hyggelige atmosfære. Har man mod på lidt karuseller og cirkus, er Tivoli selvfølgelig også et sted, værd at besøge.

  København ligger i en tempereret klimazone og byen er derfor ofte præget af ustadigt vejr gennem året. Byen er præget af varme somre og milde vintre, hvor temperaturen i snit ligger på 20°C om sommeren og om vinteren på -2°C. I vinterperioden er der ofte risiko for snefald og sneen kan tit ligge længe.

  København lufthavn

  Københavns Lufthavn i Kastrup er den største i Skandinavien og ligger meget tæt på den danske hovedstads bymidte. Københavns lufthavn tilbyder både interkontinentale og Europæiske flyruter. Største del af flyene er fra SAS og Norwegian. Det er nemt at komme til lufthavnen med offentlig transport. Der er både tog, undergrundsbane samt busser tilgængelige.

  Copenhagen Airport, Kastrup (CPH)
  Adresse: Lufthavnsboulevarden 6 , 2770 Kastrup
  Hjemmeside: www.cph.dk/en/
  Telefon: +45 32 31 32 31 - Linjen er døgnåbent

  Offentlig transport

  Københavns offentlige transport er særdeles udviklet med undergrundsbaner, S-tog og de mange busser. Metroen i København har to linjer: M1 til Ørestad og M2 til Københavns lufthavn.

  Autocamper leje i København

  Skal du udforske Københavns midtby er autocamper i København ikke det mest oplagte valg. Men det egner sig til gengæld perfekt, hvis du skal opleve ydre København eller andre områder på Sjælland. Skal du opleve byens centrum bør du parkere autocamperen på campingpladsen, hvor du herefter kan benytte offentligt transport.

  Nyttige links

  Turistguide København