Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ROSKILDE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Roskilde - Book og spar

  Auto Europe tilbyder biludlejning i Roskilde til gode priser. Vi er specialister på biludlejning i Roskilde og andre destinationer i Danmark. Sammenlign priserne på Auto Europes leverandører og find de billigste. Derudover får du den samme bil fra f.eks. Europcar billigere gennem Auto Europe end hvis du booker direkte.

  Kom nemt omkring med billeje i Roskilde

  Roskilde er en af Danmarks ældste byer og dukker op i flere Vikingesagaer fra det første årtusinde. Roskilde har gennem historien været en vigtig by og finansielt og religiøst centrum pga. den centrale position i Danmark, men også begravelsessted for de danske konger og dronninger. Det historiske islet finder man i dag stadigvæk i den gamle bydel, hvor mange gader har gamle kirke- og klostrenavne.

  Ellers er Roskilde kendt for motorsportsbanen Roskilde Ring som blev lukket p.g.a. støjgener. Med det i mente kan man undre sig over, at Roskildes største verdensomspændende attraktion - Roskilde Festival - endnu består. Endelig er Roskilde også kendt for Roskilde Vikingemuseum.

  Auto Europe tilbyder også biludlejning i Billund og biludlejning i København

  Auto Europe biludlejning i Roskilde

  Biludlejning i Roskilde er enkelt og økonomisk med Auto Europe. Reserver en billeje i Roskilde lufthavn eller på et kontor omkring centrum og nyd friheden ved at have sin egen transport. Auto Europe tilbyder biludlejning ved alle store destinationer samt en stor bilpark, så få det meste ud af din rejse med en billeje fra Auto Europe.

  Nyd godt af Auto Europes stærke biludlejningsteam og de gode priser vi handler hjem til vores kunder. Med Auto Europe får du desuden: Prisgaranti; Alt inklusive biludlejning og ingen skjulte omkostninger; Biludlejning uden afbestillings- eller ændringsgebyrer inden 48 timer før lejens begyndelsesamt ikke mindst en dedikeret billeje kundesupport 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen.

  Lej en bil i Roskilde online i dag, eller kontakt os på +45 78 75 53 06 for mere information om biludlejning.

  Nyttige links

  Turistinformation Roskilde