Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SVENDBORG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Svendborg til de bedste priser

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954 var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget, og i dag er Auto Europe et multi nationalt foretagende med kontorer på 4 kontinenter og med biludlejning i 135 lande. Vores værdipunkter er kundeservice på et så højt som muligt niveau, samtidig med at have markedets billigste priser. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet. Du kan bruge boksen øverst til venstre på siden til hurtigt at danne dig et overblik over hvilke biler og biludlejningskontorer vi har til rådighed i Svendborg. Find din billeje i Svendborg nu!

  Geografisk information

  Svendborg ligger på Sydfyn, lige overfor Langeland. Svendborg og omegn har et behageligt klima, med modereret vejr om sommeren og et gråt, men "mildt" klima om vinteren. Strandene i området er kendt for venlige badeforhold, idet vandet ofte er roligt pga. den korte afstand til Langeland. Nogle af strandene i området er mærket med det "blå flag" som betyder at strandene opfylder de internationale miljøkrav.

  Nærmeste lufthavn - Odense
  Officielt navn: Hans Christian Andersen Airport (ODE).
  Addresse: Lufthavnvej 131 DK-5270 Odense N
  Officiel hjemmeside: Odense Lufthavn
  Telefonnummer: +45 65 95 50 72
  E-mail: info@hca-airport.dk

  Banegårde - Svendborg Banegård
  Svendborg Banegård ligger centralt i byen, ved Sct. Nicolai kirke. Banegården er i gåafstand fra vandet. Fra Svendborg station er der forbindelser til andre byer i nærheden, som Odense og Nykøbing Falster.
  Her er den mest brugte rute fra Svendborg station:
  Svendborg - Stenstrup - Kværndrup - Rudme - Ringe - Odense
  I samme område som banegården er der også en busstation, med busafgange til byer i området. For mere information omkring afgange, benyt Rejseplanen

  Offentlig transport

  Byens offentligt transport er bestyret af fynbus. Der er fire buslinjer i byen med numrene 230, 250, 280 og 281. Der kan købes biletter direkte fra chaufføren

  Traffik og parkering

  De fleste parkingsmuligheder i Svendborg er gratis. Det er dog vigtigt, at man altid husker at sætte p-skiven, da mange af parkeringsmulighederne i byen er tidsbegrænsede og kontrolleres af firmaet europark. Kontrolgebyret for at have glemt at stille p-skiven er nemlig ret højt, og ligger omkring 500 kr. Man kan kende en tidsbegrænset parking ved at de altid er skiltet som tidsbegrænsede.

  Nyttige links

  Turistinformation Svendborg