Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SØNDERBORG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Sønderborg med Auto Europe

  Hos Auto Europe kan vi hjælpe dig med en god og billig billeje i Sønderborg. Sønderborg er med sine ca. 27.000 den største by i Sønderjylland, beliggende på begge sider af Als Sund. Fra Sønderborg når man Aabenraa på omkring 40 min.

  Området omkring Sønderborg byder på en masse smuk natur. I byen kan man gå en tur ned af gågagen, som består af en blanding af gamle og nye bygninger. I Sønderjylland kan man stadig se tegn fra krigen, besøg f.eks dybbelmølle der efter 1864 er blevet et nationalt symbol, eller kig forbi Sønderborg Slot. På kort tid kan man også i en lejebil i Sønderborg komme til Tyskland.

  Med en udlejningsbil i Sønderborg kan du nemt og bekvemt komme ud og opleve det sydlige af Danmark. Hos Auto Europe hjælper vi dig med at finde en god og billig billeje i Sønderborg.

  Billeje i Sønderborg med Auto Europe

  Har du reserveret en lejebil i Sønderborg gennem Auto Europe, er der ingen grund til bekymring. Vi er specialister i billeje i både ind- og udland, og hos Auto Europe oplever du føelgende:

  • Billeje Pris Match garanti
  • Biludlejning uden afbestillings- eller ændringsgebyrer inden 48 timer før afhentning
  • Kundesupport 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage

  Med en billeje i Sønderborg behøver du ikke og tænke på bus- og togplaner længere, i stedet kan du nyde din ferie. Allerede nu kan du bestille en biludlejning i Sønderborg og spare penge. Bestillingen kan foretages både online eller telefonisk på +45 78 75 53 06.

  Auto Europe tilbyder også biludlejning i Norge og Sverige.

  Nyttige links

  Turistinformation Sønderborg