Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NAKSKOV

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Nakskov med Auto Europe

  Står du og mangler en udlejningsbil i Nakskov? Med en billeje i Nakskov fra Auto Europe er du sikker på at få mere ud af din ferie. Gennem Auto Europe kan du sammenligne priser og finde den bedste udlejningsbil til den bedste pris. Med en lejebil i Nakskov fra Auto Europe er du sikker på altid at få den bedste service, da vi har mange års erfaring med billeje i både ind- og udland.

  Nakskov er Lollands største by med ca. 13.500 indbyggere. Tidligere var Nakskov en betydelig skibsværftsby, og i dag er den danmarks "Sukkerhovedstad" med Nakskov Sukkerfabrik og Sukkermuseum. Nakskov ligger ca. 2 timers kørsel fra København. Fra Nakskov kan der også opnåes færgeforbindelse til Langeland. Med en udlejningsbil i Nakskov er et let og enkelt at komme rundt og opleve Lolland, tag f.eks og kør en tur til Rødby og besøg vandlandet Lalandia eller tag færgen fra Rødby til Tyskland. Mulighederne med en lejebil i Nakskov er mange.

  Auto Europe tilbyder ikke kun billeje i Nakskov, men til mere end 24.000 destinationer i hele verden.

  Billeje i Nakskov hos Auto Europe

  Med en udlejningsbil i Nakskov får du større frihed til selv at bestemme hvor turen skal gå hen. Og du kan istedet nyde dit ophold fuldt ud. De bedste priser får du også altid når din billeje sker gennem Auto Europe. Book allerede i dag og spar penge på din billeje i Nakskov.