Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BILLUND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Billund – Book og spar

  Start din næste kør-selv-ferie ved fødestedet for den berømte LEGO klods, og gør din tur med Auto Europe uforglemmelig. Med biludlejning i Billund vil du være i stand til at tage din ferie i dit eget tempo og opleve omgivelserne med lethed. Med Billund der en utrolig familievenlig destination, vil du ikke kun drage fordel af et omfattende udvalg af køretøjer, der passer til alle behov og familie størrelser, men også enestående kundeservice og billige priser. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Billund du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Trafikken i danske byer er meget velordnet, og du burde ikke have noget problem med at køre din billeje i Billund. Mange rejsende vælger offentlig transport mellem de forskellige attraktioner, hvilket betyder, at vejene ikke er så overbelastede som i større byer.

  Billund har gode forbindelser til motorveje, hvilket gør det yderst nemt at rejse mellem de danske byer. Disse veje er også meget vedligeholdte, idet danske veje anses for at være nogle af de bedste i verden. Inden for få timers kørsel er det muligt at besøge storbyer som København, Århus eller Odense.

  Parkering

  Et af de mest populære valg for feriegæster er at bruge parkeringsfaciliteterne ved Billund lufthavn. Mange vælger at forlade deres biludlejning i Billund centrum, da det er meget tæt på attraktioner og seværdigheder. Du bliver forpligtet til at betale et gebyr for at bruge disse pladser, men de er ikke så dyre i forhold til andre lufthavne. Den mest populære attraktion er utvivlsomt Legoland, som tilbyder parkering mod et gebyr. Parkering er ikke tilladt på gaderne omkring Legoland. Mange hoteller tilbyder også gratis parkering, så det er bedst at tjekke dit hotel for at finde ud af mere.

  Geografisk information

  Billund er en lille by, der ligger i Jylland i Danmark. Danmarks nordlige placering byder på milde somre, hvor de bedste måneder utvivlsomt er maj, juni, juli august og september. Billunds hoved attraktion, Legoland, er en af de mest populære turistattraktioner i Danmark. For dyreinteresseret turister er der mulighed for at opleve løver og andre spændende dyr i den nærliggende dyrepark - Giveskud Zoo.

  Billund lufthavn

  Billund lufthavn ligger kun en kilometer nordøst for Billund by. Billund lufthavn betjente 3.5 mio. passagerer i 2018, og har dermed vækstet de seneste mange år. Lufthavnen bejtente derfor ved fuld kapacitet. BLL er Danmarks anden største lufthavn kun overgået af Københavns lufthavn.

  Billund lufthavn (BLL)
  Adresse:
   Passagerterminalen 10, 7190 Billund, Danmark
  Hjemmeside: https://www.bll.dk/da-dk
  Telefon: +45 76 50 50 50

  Offentlig transport

  At komme rundt Billund er muligt med bus og til fods. I løbet af sommeren, kan du hoppe på den gratis Billund Shuttle Bus, der kører mellem alle aktiviteter, samt til og fra lufthavnen. Mange vælger at hente deres udlejningsbil i København og køre til Billund, som tager omkring to og en halv time.

  Nyttige links

  Turistinformation i Billund