Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I AALBORG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Aalborg – Book og spar

  Auto Europe specialiserer sig inden for biludlejning i Aalborg og i det øvrige Danmark til fordelagtige priser. Sammenlign priserne blandt Auto Europes leverandører og find den billigste bil som samtidig dækker dine behov. Du kan booke din ønskede biludlejning i Aalborg på Auto Europes hjemmeside eller kontakte vores team af specialister som står til rådighed alle ugens dage.

  Besøg Aalborg med en billeje fra Auto Europe og tag på opdagelse i Danmarks 4. største by samt nærliggende områder.

  Et besøg værd for de voksene i den nordjyske by er uden tvivl festlige Jomfru Ane Gade - men lad bilen stå når du skal hjem. Skal I på udflugt med familien, er Aalborg Zoo en god oplevelse for både store såvel som små.

  Trafik og parkering

  I Danmark er der ingen vejafgifter, men hvis man ønsker at opleve København, skal man enten betale afgiften på 240 kr. pr. vej ved Storebæltsbroen eller betale for færgeovergangen mellem Jylland og Fyn. Hvis man vælger at køre mod hovedstaden, kan man lægge vejen forbi Odense på fyn, hvor man kan opleve hjembyen til H.C. Andersen. Når man færdes i den danske trafik, skal man huske, at kørelyset skal være tændt alle døgnets timer, året rundt. Derudover er det vigtigt, at holde øje med skiltninger og fartgrænser, da bøderne i Danmark er ekstremt høje sammenlignet med f.eks. Tyskland.

  Parkering

  Som besøgende i Aalborg by har du mulighed for at betale på selve p-pladsen ved at trække en billet, eller bruge en app på telefonen. Man kan også tilkøbe parkeringsordninger, hvis man skal parkere i byen over en længere periode. Det vil som noget nyt blive indført, at bilernes nummerplader bliver registeret på udvalgte p-pladser, hvorefter regningen sendes med posten.

  Geografisk information

  Aalborg er en nordjysk by, og er som tidligere sagt Danmarks 4. største by næstefter København, Århus og Odense.

  Aalborg ligger i en tempereret klimazone, og er derfor ofte præget af ustadigt vejr hele året igennem. Den nordjyske by er præget af lune somre og kølige vintre, hvor temperaturen om sommeren i snit ligger på 20°C, og om vinteren ligger på -2°C. I vintermånederne er der ofte en risiko for snefald.

  Med en biludlejning i Aalborg er mulighederne mange, og Nordjylland byder på et hav af muligheder for hele familien. Oplev Danmarks nordligste by, Skagen, som både rummer Skagensmuseet, Gammelskagen, Den Tilsandede Kirke, en skøn havn og fantastiske naturområder som f.eks. Grenen og Råbjerg Mile. Vendsyssel er et dansk paradis.

  Hvis du har mod på at bruge et par timer i bilen, byder det resterende Jylland på fantastiske områder hvor familien f.eks. kan bruge en dag i diverse forlystelsesparker, opleve Smilets By eller bare nyde livet på landevejene.

  Aalborg Lufthavn

  Aalborg Lufthavn er placeret i Nørresundby, som ligger ca. 6,5 km nord for centrum.

  Aalborg Lufthavn (AAL)
  Adresse: Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby, Danmark
  Hjemmeside: www.aal.dk/
  Telefon: +45 98 17 11 44

  Offentlig transport

  Aalborg har et veludviklet transportnet som bl.a. inkluderer bybusser og taxaer. Det er Nordjyllands Trafikselskab som driver de lokale bybusser samt de regionale busser, der fører dig rundt i Nordjylland.

  Når vejret er godt, kan man leje en bycykel, og derved opleve byen på tæt hånd og samtidig få lidt motion ud af oplevelsen, hvis man ønsker at parkere sin billeje i Aalborg lidt.

  Nyttige links

  Turistinformation - Aalborg