Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I DANMARK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Danmark med Auto Europe

  Auto Europe er en international biludlejningsformidler med 60 års erfaring. Grundet vores mange internationale og lokale samarbejdspartnere kan vi tilbyde biler på destinationer over hele verden. Med over 24.000 afhentningssteder, har det aldrig været lettere at leje bil til kør-selv-ferien. Vi sætter en ære i vores gode kundeservice, samt vores evne til at garantere de laveste priser i branchen. Auto Europe kan hjælpe med en biludlejning i Danmark, som opfylder alle de behov man skulle have. I Danmark kan du afhente din billeje i 22 byer. Det er altså muligt at starte din kør-selv-ferie i den by der passer jer allerbedst. Bestil i god tid, der er gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning! Du er selvfølgelig sikret de bedste priser med vores prisgaranti. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Danmark du kan læse på anmeldingssiden.

  Få mest ud af din billeje!

  "Der er et yndigt land" lyder den første linje i den danske nationalsang. Danmark er på mange måder et smukt og idylisk land. Det er bl.a. havet med de små øer omkring fastlandet, der gør landet specielt. Hver ø har ofte sine egne traditioner og særpræg, hvilket gør dem et besøg værd. Det er oftest ikke noget problem at komme til ud på de danske øer, da der enten er færgeforbindelser eller broer. Besøg fx Læsø og smag den verdenskendte Læsø-salt og få et spil golf. Tag færgen til Ærø og brug dagen på at cykle øen rundt og oplev den ægte købsstadsstemning i Ærøskøbing. Danmark er ofte kendt som "cykelnationen", hvilket hænger sammen med de mange cykelruter der er rundt omkring på øerne og på fastlandet samt de gode forhold der er for cykellister i hele landet - også i større byer. En kør-selv-ferie vil være oplagt at kombinere med cykelture, da man på denne måde ser landet på en hel anden måde. Følg fx Margueritruten, som er en særlig turistrute der fører forbi over 200 seværdigheder, selvfølgelig på de smukkeste veje i den skønne danske natur. Start din bilferie i København og oplev internationalt kendte seværdigheder som Tivoli, Den lille Havfrue, Operaen på Holmen og nyd frokosten i Kongens Have. Kør derefter gennem det danske land og vælg de steder du helst vil opleve! H.C. Andersens Hus i Odense Legoland ved Billund. Den Gamle By i Aarhus Aarhus og Aalborg Zoo er nogle af de steder, der er oplagte at køre forbi.

  Kørselsregler og tankstationer

  Inden du begiver dig ud på de danske landeveje, broer og færgeovergange, så er der her nogle gode ting at have i baghovedet, inden kør-selv-ferien går i gang:

  • Alle i bilen skal bære sikkerhedssele under kørslen.
  • Nærlyset skal som minimum være tændt hele døgnet. Positionslys er altså ikke nok.
  • Man må ikke benytte håndholdt mobil under kørslen.
  • Man modtager et klip i sit kørekort, hvis man køre mere end 30% for stærkt og bøden afhænger af hastigheden. Ét klip er gyldigt i tre år. Efter tredje klip får man frakendt kørekortet. Er kørekortet under tre år gammelt, så har man kun 2 klip at gøre godt med.
  • Hastigheden er 130 km/t på motorveje, 80 på landeveje og 50 i byer. Vær opmærksom på, at politiet ofte har opstillet fartkontrol, så hold øje med skiltningen.
  • Man må ikke ryge i bilen, hvis der er børn med på 16 år eller yngre.
  • Der findes bemandede og ikke-bemandede tankstationer i Danmark. De bemandede har åbent fra ca. 06.00-22.00, nogle døgnåbent. De ikke-bemandede stationer har døgnåbne benzinpumper.

  Vejafgifter

  I Danmark skal man udover færgeovergange kun betale vejafgift, når man kører over Storebæltsbroen mellem Fyn og Sjælland. En enkelttur for personbiler koster 235,- DDK.

  Aldersvilkår

  Man skal være minimum 18 år for at køre bil i Danmark, det samme gælder for at køre en lejebil. Dog skal man ofte have ét års kørselserfaring (dette afhænger af udlejeren og bilkategori).

  Valuta

  Danmarks valuta er danske kroner (DDK). Man kan nemt finde hæveautomater rundt omkring i byerne. De normale banker i Danmark er Danske Bank, Nordea, Nykredit og Sydbank. Visa, Euro-, Cirrus- eller Mastercard accepteres i forretninger, hoteller, restauranter og på de fleste tankstationer.

  Tidsforskel

  Danmark ligger i den Centraleuropæiske tidszone (CET). I sommermånederne stille man uret en time frem søndag kl 02.00 sidst i marts og når sommertid slutter sætter man uret en time tilbage kl. 03.00 sidst i oktober.

  Elektricitet

  I Danmark bruges der kontakter med 230 volt, 50Hz oftest med to-ben, som er typisk brugt i kontinentaleuropa. Der findes også tre benet stik også med 230 volt, kaldet jordforbindelse.

  Pas og ambassade information

  Man skal normalt ikke have visum for at indrejse til Danmark i en kortere periode. Danmark er derudover med i Schengen-samarbejdet, som gør at der ikke er paskontrol ved de danske grænser.

  Autocamper leje i Danmark

  Auto Europe tilbyder også autocamper leje i Danmark som den ultimative måde at komme nemt rundt i den danske natur, besøge de gamle idyliske byer eller opleve de danske øer. Du vil altid finde mange campingpladser på din rute, som er perfekt til familieferien - tag f.eks. i Legoland ved Billund! Legoland har i mange år været en stor attraktion for både børn og unge. Klik her for mere indformation omkring din autocamper ferie i Danmark.

  Nyttige links

  Turistinformation Danmark