Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FREDERIKSHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Frederikshavn – Book og spar

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954 var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget, og i dag er Auto Europe et multi nationalt foretagende med kontorer på 4 kontinenter og med biludlejning i 150 lande. Vores værdipunkter er kundeservice på et så højt som muligt niveau, samtidig med at have markedets billigste priser. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet. Du kan bruge boksen øverst til venstre på siden til hurtigt at danne dig et overblik over hvilke biler og biludlejningskontorer vi har til rådighed i Frederikshavn. Find din billeje i Frederikshavn her.

  Geografisk information

  Frederikshavn ligger i Nordjylland, kun 40 km. fra Skagen, som er Danmarks nordligste punkt. Frederikshavn og omegn har et afvekslende klima, med meget skiftende vejr om sommeren, hvor man både kan være heldig og opleve flere uger i træk uden nedbør og med høj solskin, men på den anden side også kan være udsat for regn og kølige temperaturer flere dage i træk. Om vinteren er vejret også meget ustadigt, men er oftest gråt og koldt. Man kan dog også opleve flot højtryksvejr over flere uger, med sne og sol. Strandene i området kan om sommeren godt indbyde til en badetur, og især hvis man tager turen op til Skagen kan det være en rigtig flot oplevelse på en god dag. Nogle af strandene i området er mærket med det "blå flag", som betyder, at strandene opfylder de internationale miljøkrav.

  Nærmeste lufthavn - Aalborg
  Officielt navn: Aalborg Lufthavn (AAL).
  Addresse: Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby
  Officiel hjemmeside: Aalborg Lufthavn
  Telefonnummer: +45 98 17 11 44
  E-mail: info@aal.dk

  Banegårde - Frederikshavn Banegård
  Frederikshavn station ligger centralt i byen, ned mod havnen, og dermed ikke langt fra færgerne til blandt andet Sverige, Norge og Læsø. Banegården er i gåafstand fra vandet. Fra Frederikshavn station er der forbindelser til byer i hele landet, så som Aalborg, Århus og København.
  Her er ruten fra Frederikshavn til Københavns lufthavn Kastrup, med de vigtigste stop undervejs:

  Frederikshavn - Aalborg - Hobro - Randers - Aarhus - Horsens - Odense - København - Kastrup

  I samme område som banegården er der også en busstation, med busafgange til byer i området, samt langdistance busser. For mere information omkring afgange, benyt Rejseplanen.

  Traffik og parkering

  De fleste parkingsmuligheder i Frederikshavn er gratis. Det er dog vigtigt, at man altid husker at sætte p-skiven, da mange af parkeringsmulighederne i byen er tidsbegrænsede og kontrolleres af firmaet europark. Kontrolgebyret for at have glemt at stille p-skiven er nemlig ret højt, og ligger omkring 500 kr. Man kan kende en tidsbegrænset parking ved at de altid er skiltet som tidsbegrænsede. Ved havnen er det muligt at langtidsparkere for rimelige priser.

  Nyttige links

  Færge information Frederikshavn