Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BILLUND LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Billund lufthavn - Reserver i dag!

  Selveste Billund by rummer kun ca. 6.500 indbyggere. Byen er i sig selv ikke et samlingssted for turister, foruden den tilknyttede lufthavn. Derudover er byen også kendt for den verdensomspændende legetøjskoncern LEGO. Området omkring Billund huser i denne forbindelse også Legoland, som åbnede i 1968. Legoland er en af Danmarks største forlystelsesparker. Parken havde sidste år omtrent 2 millioner besøgende.

  Vi tilbyder dig kvalitets leje til favorable priser. Når du lejer gennem Auto Europe kan du tilvælge dig produkter, der fungerer som forsikringer. Det gør at du altid kan føle dig tryg, og køre afsted med ro i sindet. På vores hjemmeside kan du sammenligne priser blandt udlejerne i Billund lufthavn.Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Billund du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Billund lufthavn er Danmark anden største lufthavn, blot overgået af Københavns lufthavn. Lufthavnen er centralt beliggende i Danmark, og det tager ikke alverdens tid at komme til København eller Nordjylland. Med biludlejning fra Billund lufthavn har du let adgang til resten af Danmark - og ligeledes kort afstand til Tyskland. Billund lufthavn betjente 3.5 mio. passagerer i 2018, hvilket er rekord i lufthavnens historie. På blot 2 år er lufthavnens passagertal vokset med 500.000, og det er samtidig niende år i træk at lufthavnen oplever fremgang og rekord i passagertallet. Lufthavnen blev etableret i 1961 af Godtfred Kirk Christiansen, som er søn af Lego´s grundlægger. Den var oprindeligt skabt til privatbrug, men er sidenhen vokset til at en international lufthavn.

  Billund lufthavn (BLL)
  Officielle navn: Billund lufthavn
  Adresse: Passagerterminalen 10, 7190 Billund, Danmark
  Beliggenhed: Billund lufthavn er beliggende centralt i Jylland med 2 km til selve Billund og 30 km til Vejle.
  Flyselskaber som opererer fra Billund lufthavn: Der er primært udenlandske flyselskaber, som benytter lufthavn. Det tæller blandt andet flyselskaber som Lufthanse, British Airways, Air France, KLM og Thomas Cook Airlines - for blot at nævne få. Flyv til destinationer som Antalya, Alicante, Paris, Amsterdam eller Frankfurt.

  Hvor kan jeg afhente min udejningsbil i Billund lufthavn?

  Alle biludlejningsfirmaer er beliggende i ankomstterminalen - lige ved siden af check-in skrankerne. Det bør derfor ikke være noget problem at spotte dem, når du lander. Billund lufthavn er generel let at finde rundt i, hvilket gør det hurtigt og overkommeligt for dig at komme ud. Inden du kører afsted på de danske veje, anbefaler vi at du læser de danske færdselsregler.

  Avis billeje i Billund lufthavn Avis i Billund lufthavn
  Passagerterminalen 10,
  Billund, Danmark 7190

  +45 70 24 77 070
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 7:30 - 23:45. Lørdag: 9 - 18. Søndag: 9 - 23:45.
  Enterprise billeje i Billund lufthavn Enterprise i Billund lufthavn
  Passagerterminalen 10,
  Billund, Danmark 7190

  +45 70 21 23 51
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 7:30 - 23:30. Lørdag: 9 - 17. Søndag: 15 - 23:30
  Sixt billeje i Billund lufthavn Sixt i Billund lufthavn
  Passagerterminalen 10
  Billund, Danmark 7190

  +45 32 46 59 45
  Åbningstider:
  Søndag - fredag: 8 - 23:30. Lørdag: 8 - 15.
  Hertz billeje i Billund lufthavn Hertz i Billund lufthavn
  Passagerterminalen 10
  Billund, Danmark 7190

  +45 33 17 90 50
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 7:30 - 23. Lørdag og søndag: 8 - 23.

  Terminaler

  Billund lufthavn består af en enkelt terminal, som naturligvis driver både ankomster og afgange. Terminalen er sammenkoblet med afgangsområdet, hvilket gør at du inden for få minutter kan gå til gateområdet. Det tager med andre ord ikke lang tid før du kan afhente din billeje fra Billund lufthavn. Lufthavnen råder i alt over 10 gates, som alle har egen bro til flyene. Terminalen betjener primært mindre fly, med kapacitet op til 180 passagerer. Yderligere har lufthavnen ressourcer til at operere fly som Boeing 747. Billund lufthavn består af én landingsbane, som er 3.100 meter lang.

  Lufthavnens faciliteter

  Grundet lufthavnens størrelse er det også begrænset hvor mange faciliteter, som BLL kan rumme. Lufthavnen råder i alt over 5 forskellige spisesteder, som er Diner, Cafe Square, Lagkagehuset, Sunset Boulevard og en Gastro. Du kan derfor få alle spisebehov opfyldt. Over hele lufthavnen er der gratis internet, som er en perfekt mulighed til ventetiden. I forhold til shoppemuligheder er der et taxfree-område, WHSmith, Lego, Bestseller og Danish Design butik. Der er ligeledes mulighed for at få vekslet valuta ved Global Exchange. Er du interesseret i mere ro og luksuriøse omgivelser, kan du benytte King Amlet loungen, som er et elegant, stilrent og komfortabelt venteområde. Loungen er indrettet med luksuriøse danske møbler. I lufthavnen kan du yderligere nyde de forskellige aktiviteter, som blandt andet består af kunstværker, unikke Lego-figurer, massagestole og bordfodbold. Det er en perfekt start for din biludlejning fra Billund lufthavn.

  Hvordan kommer jeg til og fra Billund lufthavn?

  Fra BLL er busser den største transportmulighed. Lufthavnen betjenes af et stort antal offentlige busser, som forbinder dig til Vejle, Give, Esbjerg, Skanderborg, Kolding og Aarhus. Busserne holder lige udenfor indgangen til terminalbygningen. Du kan tjekke køretiderne på Rejseplanen. Er man interesseret i et hurtigere rejse alternativ, kan man på sædvanligvis tage en Taxa. Der er utallige taxaselskaber, som kører til og fra lufthavnen. Der vil til hver en tid holde taxaer udenfor terminalen. Den mest fleksible løsning vil altid være en billeje fra Billund lufthavn.

  Parkering tips

  Der er masser af parkeringsmuligheder i Billund lufthavn. Der er i alt 9 parkeringsområder, hvor 8 af dem er forbeholdt langtidsparkering. Det er dyrest at parkere i parkeringshuset overfor terminalbygningen. Her koster det nemlig 150,- pr. dag og 850,- for 8 døgn. Der er en gangbro som forbinder parkeringshuset med terminalen. Det er ligeledes i parkeringshuset du finder parkeringspladser til handicapkøretøjer. Parkeringsområde P3 er forbeholdt korttidsparkering, og her er første time gratis, hvorefter det koster 30,- pr. time. Priserne for parkeringsområderne er bestemt ud fra afstanden til terminalen. Hvert parkeringsområde er tildelt et land, så vær opmærksom på dette, når du parkerer dit køretøj.

  Nyttige links

  Billund lufthavns hjemmeside