Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TYSKLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Billeje i Tyskland til de bedste priser

  Da Auto Europe blev grundlagt i 1954 var det et 10 mands foretagende med sæde i USA. Med tiden er der sket meget, og i dag er Auto Europe et multi nationalt foretagende med kontorer på 4 kontinenter og med biludlejning i over 150 lande. Vores værdipunkter er kundeservice på et så højt som muligt niveau, samtidig med at have markedets billigste priser. Biludlejningskontorerne i de respektive lufthavne er generelt den mest populære afhentningsmulighed, men vi har også kontorer i centrum eller ved togstationen, alt efter behov. Vores kunder har dermed altid den størst mulige fleksibilitet. Du kan bruge søgeboksen øverst til venstre på siden til hurtigt at danne dig et overblik over hvilke biler og biludlejningskontorer vi har til rådighed i Tyskland. I Tyskland tilbyder vi blandt andet biludlejning i Berlin, Hamburg, München, Köln, Hannover og Flensborg. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Tyskland du kan læse på anmeldingssiden.

  Så pak kufferten og tag på road trip rundt i det skønne land. Foran venter eventyr, romantik, Alperne og biergartens.

  Valuta

  I Tyskland bruges der EURO, og i de fleste tilfælde tages der ikke imod anden valuta. Tyskland har et rigtig godt udbygget system hvad angår hæveautomater, så man kommer ikke til at lede længe efter en. Restauranter, supermarkeder og andre butikker tager også i de fleste tilfælde imod kredit- eller debitkort, nogen kræver dog ofte at man minimum køber for ca. 10 euro. I landet er det danske fænomen med at "hæve over" ikke kendt, og kan derfor oftest ikke bruges, udover i enkelte supermarkedet, der ofte også vil kræve en minimums indkøbsværdi. Når man hæver i en automat skal man betale et gebyr på ca. 5€, (alt efter type kort, bank, etc) så vi anbefaler at man hæver til et par dage af gangen for at minimere omkostningen til dette gebyr.

  Tidsforskel

  Berlin samt resten af Tyskland ligger i samme tidszone som Danmark (GMT+1). Der er sommertid i hele landet fra den sidste weekend i marts til den sidste weekend i oktober.

  Sprog

  Med tiden snakker flere og flere tyskere engelsk, der kan dog opstå problemer i minde landsbyer. Her under har vi samlet nogle tyske ord og vendinger der kan være nyttige at kunne.

  Ordbog:

  Hej - Hallo
  God morgen - Guten Morgen
  God eftermiddag - Guten Nachmittag
  God aften - Guten Abend
  Hvor er den nærmeste politistation? - Wo ist der nächste Polizeistation?
  Hvor er det nærmeste hospital? - Wo ist das nächste Krankenhaus?
  Hvor er den nærmeste hæveautomat? - Wo ist der nächste Geldautomat?
  Kan jeg betale med kreditkort? - Kann ich mit Kreditkarte zahlen?
  Kan jeg betale med debitkort? - Kann ich mit Debitkarte zahlen?
  Hvor meget koster det? - Wie viel kostet es?
  Hvor er [sted]? - Wo ist [sted]?
  Behold byttepengene - Behalten Sie das Wechselgeld
  Tak - Danke
  Hvor finder jeg en mønttelefon? - Wo finde ich ein Telefon?

  Elektricitet

  Spændingen i Tyskland er ligesom i Danmark på 230 volt og stiktypen er den samme som i Danmark, (Europlug Type C eller Schuko Type E eller F).

  Pas og ambassade information

  Tyskland er en del af Schengen-området, så som dansker er det ikke en nødvendighed at man medbringer pas når man skal til Tyskland, det anbefaler vi dog alligevel at man gør.

  Hvis du under dit ophold i Tyskland får brug for hjælp fra den danske ambassade, ligger den i Berlin og kan kontaktes via følgende oplysninger:

  Danske ambassade Tyskland

  Rauchstr. 1
  D - 10787 Berlin
  Tlf: +49 30 5050 2000
  Fax +49 30 5050 2050

  Aldersvilkår

  For at leje en bil i Tyskland skal man minimum være 18 år (det kan variere fra biludlejningsfirma). Nogle udlejere opkræver et "young driver fee" - som er et gebyr man skal betale til den lokale udlejer for at være under 25. Disse regler, er ligesom minimumsalderen, ikke faste, men kan variere mellem de forskellige udlejningsfirmaer som vi tilbyder, så husk altid at kontrollere vilkårne for din leje på din voucher, for at undgå nogle overraskelser. For mere information klik her.

  Vejafgifter

  Det er gratis at bruge det tyske vejnet, både motorvej samt almindelige veje.

  Kørselsregler og tankstationer

  - I Tyskland kører man i højre side af vejen og overhaler altid venstre om.
  - Brugen af sikkerhedssele er påbudt for alle i bilen.
  - Brugen af mobiltelefon er ikke tilladt under kørsel, med mindre man bruger et håndfri sæt.
  - De fleste tankstationer der ligger langs de tyske hovedmotorveje, eller på tysk "Autobahn" har åbent 24/7. Andre tankstationer i mindre byer har ofte åbent mellem 7-20. Man kan dog, ligesom herhjemme, betale med kort ved mange tankstationer.
  - Den højest tilladte promille at føre bil med er 0.5, hvilket svarer til reglerne i Danmark. Dog må man slet ikke have nogen promille hvis man har haft sit kørekort i under 2 år eller er uder 21. Disse regler gælder også for udlængere.

  Yderligere information

  Mange danskere nyder godt af vores biludlejning i Tyskland, da prisen på udlejningsbiler i Tyskland er betydeligt billigere end i Danmark. Mange lader også deres egen bil stå i Flensborg og kører videre i en lejebil. I Tyskland findes der mange strækninger på motorvejen hvor hastigheden er ubegrænset, hvis ikke andet er skiltet. Der ud over kan det siges, at det er ulovligt at bruge GPS-udstyr der informerer føreren omkring fartfælder og hastighedskontroller.

  Autocamper leje i Tyskland

  Få endnu mere ud af din rejse til Tyskland ved at leje en autocamper gennem Auto Europe! Det omfattende motorvejsnetværk gør det nemt for rejsende at køre hurtigt rundt i det store land lige fra øen Sild ikke langt fra Tønder gennem skovområder og flotte marker helt ned til de majestætiske alper i syd. Afhentning er muligt i alle større byer såsom Berlin, Hamborg, München og Frankfurt.

  Nyttige links

  Rejseinformation Tyskland

  Infografik: Luksus på din rejse

  Infografik: Regler om vinterdæk i Europa