Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA HAMBORG LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Hamborg lufthavn - book idag!

  Biludlejning fra Hamborg lufthavn er det perfekte sted at leje bil, hvor du herfra kan udforske tysklands næststørste by. Du kan komme helt tæt på den industrifyldte havn, som er europas anden travleste havn. Overordnet set er Hamborg havn verdens 15. største havn, hvor byen i denne forbindelse også er navngivet ''the gate to the world''. Hamborg er gennemløbet af Elben, som på sin vis opdeler byen i to. Som storby har Hamborg et indbyggertal på 1.8 mio. i 2016.

  Generelt set er Hamborg lufthavn den 36. travleste lufthavn i Europa, hvor den årligt betjener ca. 17.5 mio. passagerer. I 2017 oplevede lufthavnen massiv vækst på hele 8,7%. Lufthavnen blev ligeledes i 2017 kåret som europas bedste regionale lufthavn. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Hamborg du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Hamburg Airport (HAM)
  Officielle navn: Flughafen Hamburg, engelsk: Hamburg Airport..
  beliggenhed: Lufthavnen er beliggende ca. 11km nord for Hamborg.
  Adresse: Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Tyskland
  Flyselskaber som opererer i Hamborg lufthavn: Som en af de største lufthavne i Tyskland betjener HAM lufthavn 77 forskellige flyselskaber. Lufthavnen danner 'base' for Eurowings, da den er geografisk godt placeret.

  Terminaler

  Lufthavnen er ialt bestående af to terminaler, hvor de begge er forbundet via samme bygning. Lufthavnsbygningen består overordnet set af 3 etager. Stueetagen betjener ankomster, hvor 1. etage betjener afgange. HAM råder ialt over 48 flypladser og to landingsbaner, som kan betjene alle flytyper. De to terminaler og det øvrige lufthavnsområde beskæftiger mere end 15.000 ansatte. I de to terminaler er der ligeledes at finde 15 broer og 24 security-checks.

  Afhentning og aflevering af billeje

  Din billeje fra Hamborg lufthavn kan hentes i ankomsthallen i terminal 2, hvor alle firmaer er beliggende tæt på hinanden. Når du ankommer til biludlejningsskranken skal du have voucheren, internationalt kreditkort og kørekort med, som alt sammen skal være i kørerens navn. Når du skal aflevere din udlejningsbil, sker det i parkeringshuset overfor P5.

  Virksomheder Åbningstider
  Alamo Mandag - Lørdag kl. 7:00 - 23:00. Søndag kl. 8:00 - 23:00.
  Avis Mandag - Lørdag kl. 6.00 - 23:30.
  Buchbinder Mandag - Lørdag kl. 6:00 - 23:00.
  Budget Mandag - Lørdag kl. 7:00 - 23:30.
  Dollar Mandag - Lørdag kl. 7:00 - 23:00. Søndag kl. 8:00 - 23:00.
  Enterprise Mandag - Lørdag kl. 7:00 - 23:00. Søndag kl. 8:00 - 23:00.
  Europcar Mandag - Lørdag kl. 7:00 - 23:00. Søndag kl. 8 - 23:00.
  Globalrent Mandag - Lørdag kl. 6:00 - 23:00.
  Hertz Mandag . Lørdag kl. 7:00 - 23:00. Søndag kl. 8:00 - 23:00.
  Interrent Mandag - Lørdag kl. 7:00 - 23:00. Søndag kl. 8:00 - 23:00. 
  Keddy Mandag - Lørdag kl. 7:00 - 23:00. Søndag kl. 8:00 - 23:00.
  National Mandag - Lørdag kl. 7:00 - 23:00. Søndag kl. 8:00 - 23:00.
  Sixt Mandag - Fredag kl. 6:00 - 23:59. Lørdag og søndag kl. 7:00 - 23:59.
  Thrifty Mandag - Lørdag kl. 7:00 - 23:00. Søndag kl. 8:00 - 23:00.

  Lufthavns faciliteter

  De fleste faciliteter i lufthavnen er placeret i eller tæt på transferområdet. Her kan du finde restauranter, barer, lounges, forretninger og informationsskrank. Lufthavnskontoret er beliggende i transferområdet nær ankomsthallen, hvor du kan booke hotelværelse eller transport. Har du ventetid i lufthavnen, kan du gratis benytte internettet, som vil være disponibelt 24 timer i døgnet. Fordelt over de to terminaler kan du også finde hæveautomater, valutaveksling og forskellige banker. Til de rygetrængende er der tilgængelige indendørs rygerum. Yderligere i lufthavnen kan du også finde apotek, legeområde til børn, konferrencerum og duty free shops.

  Transport

  Lufthavnen har egen togstrækning (linje S1) til Hamborg hovedbanegård, som afgår hvert 10 minut. Lufthavnens togstation er beliggende foran begge terminaler. Ligeledes kører der også busser og taxi til Hamborg centrum. Der er ingen tvivl om, at biludlejning fra Hamborg luffthavn er den mest fleksible løsning. På den måde skal du ikke fremover være afhængig af offentlig transport. Det tager omtrent 30 minutter at køre mellem Hamborg centrum og lufthavnen. Sørg for at have læst de tyske færdselsregler, inden du bevæger dig ud på vejen.

  Parkering tips

  Hamborg lufthavn tilbyder ialt 12.000 parkeringspladser. Pladserne er alle placeret i moderne parkeringsanlæg, hvor digitale skilte hjælper dig med at finde en plads. Du kan både finde korttids- og langtidsparkering. Tæt ved terminalerne finder du ligeledes opladerstandere til elbiler. I Hamborg centrum kræves der som normalvis gebyrparkering. Sørg for at læse parkeringsskiltene, så du ligeledes er underrettet om, hvor du finder den nærmeste parkeringsautomat. Hamborg tilbyder forskellige parkeringshuse/områder, som er fordelt over hele byen. Men som så mange andre storbyer, kan det i myldretiden og dagtimerne være svært at finde parkeringsplads omkring centrum.

  Overordnet set byder Tyskland som helhed på en masse fantastiske køreture. Fra Hamborg kan du eventult køre sydpå og stille bilen i München. I stedet for at tage motorvejen hele tiden, bør du udforske tysklands landeveje. Klik her for at finde inspiration til din køretur.

  Nyttige links

  Hamborg lufthavn