Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I TYSKLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Tyskland

  Generel information
  Tyskland var det første land til at udvikle motorveje, og har i mange år været inspirationsfaktor for mange omkringliggende lande. Efter sammenlægningen af Øst- og Vesttyskland er specielt de østtyske motorveje blevet opgraderet. I dag har Tyskland et utroligt udbygget motorvejssystem, som gør det både let og hurtigt at komme rundt i Tyskland. Derudover er det tyske motorvejssystem forbundet med de omkringliggende landes.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 18 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1-3 år afhængigt af, hvilken bilkategori man ønsker at leje. Førere mellem 18-22 skal tilkøbe kaskoforsikring, og førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Den maksimale alder med nogle forhandlere er 75 år. Sikkerhedsseler er nødvendigt for fører samt eventuelle passagerer, og børn op til 12 år er forpligtet til at benytte barnesæder.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Tyskland er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 100 km/t
  • Motorvej: 120+ km/t

  De fleste tyske Autobahns har ikke hastighedsbegrænsninger, men det anbefales ikke at køre hurtigere end 130 km/t.

  Trafikregler
  I Tyskland gælder de samme regler for kørsel, som i Danmark. Dette vil sige at man kører i højre side af vejen. På Autobahn overhaler man venstre eller højre om, og det anbefales at man holder sig fra det yderste venstre spor, da farten her ofte er meget høj.

  Tankstationer
  De fleste tankstationer har åbent fra 08-20, men langs Autobahn, og i de større tyske byer, er de ofte døgnåbne.

  Afgifter
  I Tyskland er der ingen betalingsveje.

  Parkering
  Parkering er kun tillaft i højre side, med undtagelse af ensrettede veje, hvor begge sider er tilladte. De fleste steder findes parkeringsautomater, og det er oftest gratis at parkere om natten og i weekenden.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Ved billeje i Tyskland kan forsikringer varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa. På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Med car rental i Tyskland er indenrigs envejslejer mulige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.