Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BERLIN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Berlin – Find din perfekte leje

  Biludlejning i Berlin fra Auto Europe giver dig muligheden for at udforske hjertet af Tyskland. Hovedstaden Berlin er også den største by i Tyskland. Om efteråret kommer byen specielt til live, hvor træerne ændrer farve og giver byen et helt nyt ansigt. Berlin er en by med kultur, politik og arkitektur. Berlinmuren faldt tilbage i 1989 og har skabt en historie, der er værd at opleve. Byen har masser af museer til dig, hvor du kan opleve alt omkring 2. verdenskrig. Men Berlin er ikke kun kendt for sin historie, men også de forskellige kunstgallerier, shoppingmuligheder og de berømte restauranter. Du kan også anvende din billeje til at køre ud af byen for at opleve nogle af de små landsbyer og det omkringliggende landskab. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Berlin du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Det er nemt at anvende sin biludlejning i Berlin, bortset fra myldretiden, hvor trafikken er slem. Der er få ensrettede veje i byen, da vejnetværket primært består af flersporede veje, der får trafikken til at flyde gennem byen. Byen er omgivet af et stort motorvejsnetværk, hvor det er nemt at køre mod alle de europæiske metropoler.

  Parkering

  Parkering med sin udlejningsbil er en del sværer i byen, da de fleste gadeparkeringer er forbeholdt beboerne. Er man heldig at finde en parkering på gaden, er 2 timer normalt maksimum. Derfor anbefaler vi, at der bliver anvendt parkeringshuse, hvor langtidspakering er muligt.

  Geografisk information

  Berlin er som sagt hovedstaden og ligger i den nordøstlige del af Tyskland og tæt på grænsen til Polen. En køretur til Polen vil kun tage 1.5 -2 timer. Berlin ligger meget centralt i Europa. Byen huser omtrent 4.5 millioner indbyggere fra mere end 180 nationer. Området er præget af et tempereret klima som vi kender det fra Danmark. Omkring 1/3 af byen er belagt af skov, parker, haver og søer. Vil du gerne opleve mere end Berlin, så læs vores 1000 km Tyskland road trip, der kan give dig inspiration til ferien.

  Berlin lufthavn

  En ny lufthavn, Berlin Brandenburg lufthavn, åbnede den 31. oktober 2020 og vil erstatte både Tegel og Schönefeld lufthavn. Det bliver derefter den tredje største lufthavn i Tyskland efter Frankfurt og München. Det ligger 28 km sydøst for byens centrum, tæt på Schönefeld lufthavn. Byggeriet startede i 2006, og på grund af problemer med planlægning og byggeri er åbningen blevet forsinket i næsten 9 år. Tegel er ophørt med at fungere den 8. november 2020, mens Schönefeld lufthavn er ophørt med at fungere den 22. februari 2021.

  Terminal 1 og 2 har biludlejningsskranker på niveau E 0 i terminal 1, og biler kan afhentes på P2-parkeringspladsen i nærheden.

  Berlin Brandenburg Airport (BER)
  Adresse: Melli-Beese-Ring 1, 12529 Schönefeld, Tyskland
  Hjemmeside: www.ber.berlin-airport.de
  Telefon: +4930609160910

  Offentlig transport

  Berlin har et særdeles udviklet transportnetværk. Der er over 979 broer, der krydser vandløb og over 5300 km af veje, der løber gennem Berlin, hvor omkring 72 km er motorveje. Berlin er godt forbundet med alle de store tyske byer og mange europæiske lande. Autobahn (motorvejen) forbinder Berlin til alle de andre tyske byer. A2 vil tage dig til Hannover og A9 til Leipzig, München og Nurnberg. Du kan læse meget mere om kørsel i Tyskland her

  Tog

  U-Bahn fungerer indenfor byens grænser og kører under jorden. Togene kører typisk hvert 2.-5. minut i myldretiden. I weekenden eller om aftenen kører togene hvert 10. minut.

  S-Bahn er byens toglinje, der fungere på landjorden og kører rundt i hele Berlin. Der er 15 ruter, hvor nogle af forbindelserne også tager dig til forstæderne.

  Bus og sporvogn

  Berlins sporvogne og busnetværk bliver opereret af BVG. Firmaet har effektivt sørget for at hele byen er dækket af offentlig transport.

  Autocamper leje i Berlin

  Rejsende, der ønsker at udforske endnu mere af hvad Tyskland har at tilbyde, kan vælge en autocamper i Berlin. Dette er den perfekte måde at skabe mindeværdige øjeblikke på og tage en biltur gennem de smukke tyske skjulte perler. Føreren kan føle sig hjemme på vejen og nyde godt af den mobilitet og frihed, som kun en autocamper kan tilbyde.

  Nyttige links

  Turistinformation Berlin