Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BERLIN BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Berlin

  Tysklands hovedstad, Berlin, er et knudepunkt for turistaktiviteter. Det tilbyder noget for enhver smag, hvad enten du er på udkig efter historie og kultur, eller du vil opleve den spændende kunst, musik og natteliv. Berlin er en blanding af smuk arkitektur fra forskellige tidsaldre, og byen surrer af liv. Ingen hovedstad i verden føles helt som Berlin, og måske er det fordi ingen har haft et århundrede som begivenhedsrig. Her er en by, der var verdens hovedstad i de gyldne tyvere og derefter blev jævnet med jorden og delt i to. Den ene halvdel rejste sig som en økonomisk juggernaut, mens den anden svømmede i undertrykkelse og et hav af beton. Da de to halvdele så blev genforenet for et kvart århundrede siden, fik Berlin en ny identitet som en glæde søgende, afvæbnende skrøbelig, cool og socialt bevidst smeltepotte af ideer.

  Berlin har en fantastisk historie. Det er fyldt med historisk vigtige steder fra dets mange krige og konflikter. Selvom meget af det blev ødelagt under krigen, blev byen genopbygget med det formål at bevare sin historie. På grund af dette er listen over ting at se i Berlin nærmest uendelig. Oplev den herlige kuppel oven på Der Reichstag (parlamentsbygningen) eller det fredelige grønne område i Tiergarten. Du kan også tage en gåtur eller cykeltur og beundre de store historiske, arkitektoniske og naturlige seværdigheder. Hvis du kan lide at se UNESCO verdensarvssteder, bør du ikke gå glip af museums øen (Museumsinsel). I Berlin står Berlinmuren med dens episke gadekunst; her ligger nogle af de mest eksklusive klubber i Europa; her er 2. verdenskrigs historie i Reichstag og Checkpoint Charlie; her er moderne kunst og spektakulære kunstgallerier.

  Byen byder på meget at se og gøre, men vi anbefaler også stærkt at planlægge nogle dagsture fra Berlin - til nærliggende byer som Hamborg eller Dresden, naturudflugter til søerne eller endda dagsture fra Berlin til Polen.

  Auto Europe har adgang til over 24.000 afhentningssteder rundt om i verden, og selvfølgelig er vi også i Berlin. Med os kan du sammenligne tilbud og derefter booke en billig udlejningsbil i byens centrum eller Berlin Brandenburg lufthavn. Hvis du ikke tidligere har lejet bil gennem os, kan du læse andres biludlejningsanmeldelser fra Berlin herunder, og derefter udfylde din destination og lejedatoer i vores søgemaskine ovenfor, og klikke på søg for at få masser af tilbud fra kendte leverandører som Global, Buchbinder, Budget, Enterprise, Alamo og mange flere. Du kan også ringe til vores reservationsspecialister på +45 78 75 53 06, så hjælper de dig gerne med at finde den perfekte bil til din tur. Sammenlign, book og spar med Auto Europe!

  AUTO EUROPE BERLIN, TYSKLAND Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Berlin: