Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BERLIN BRANDENBURG LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Berlin Brandenburg lufthavn til de bedste priser

  Det har taget sin tid, men nu er den endelig færdig. Den 31. oktober 2020 vil den store Berlin-Brandenburg-lufthavn endelig åbne for offentligheden efter utallige indledende vanskeligheder. Heldigvis er det ikke forbundet med konkurser, uheld og nedbrud at booke en billeje i Berlin Brandenburg Lufthavn. I hvert fald ikke hvis du bestiller hos Auto Europe. For hos os kan du vælge mellem de mest attraktive tilbud fra vores verdenskendte samarbejdspartnere i en helt transparent sammenligning og booke din udlejningsbil hurtigt, enkelt og sikkert. Hvis du ønsker personlig rådgivning eller har et spørgsmål om din billeje, hjælper vores erfarne reservationsteam dig gerne på telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Auto Europe har været mægler af udlejningsbiler siden 1954, og kan dermed præsentere hele den enorme flåde fra utallige samarbejdspartnere, herunder de store internationale som Avis, Europcar, Enterprise eller Sixt, men også mange små nationale og regionale udbydere. Uanset om du leder efter en lille bybil, en elegant limousine, en sportsvogn, SUV eller minivan - vi finder den rigtige lejebil til dig til din tur til Berlin. Det eneste du skal gøre er at indtaste den ønskede lejeperiode og destination i søgefelterne herover. Derefter kommer du til vores klare, detaljerede liste med de bedste tilbud fra vores samarbejdspartnere. Vi garanterer vi dig den største fleksibilitet: du kan annullere gratis op til 48 timer før afhentning, hvis dine rejseplaner skulle ændre sig. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Berlin du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Berlin Brandenburg Willy Brandt Airport (BER) er den nye lufthavn i hovedstaden Berlin og med en indledende årlig volumen på 48 millioner passagerer er det den tredje største lufthavn i Tyskland. Lufthavnen er navngivet til ære for den tyske politiker Willy Brandt, der var borgmester i Berlin fra 1957 til 1966 og forbundskansler fra 1969 til 1974. BER skal erstatte de to gamle lufthavne Berlin Tegel (TXL) og Berlin Schönefeld (SXF). Flytrafikken i Berlin Tegel lufthavn ophørte den 8. november 2020, mens Berlin Schönefeld lufthavn, som ligger i meget tæt på Berlin Brandenburg lufthavn, fortsætte driften som BER Terminal 5 i et stykke tid, da de nye BER lufthavnsterminaler T1 og T2 allerede i byggefasen viste sig at være for små. På grund af Covid-19-pandemien blev terminal 5 lukket foreløbig den 22. februar 2021. Det er usandsynligt, at den vil blive operationel igen.

  Berlin Brandenburg lufthavn (BER)
  Officielt navn: Flughafen Berlin Brandenburg Willy Brandt
  Adresse: Melli-Beese-Ring 1, 12529 Schönefeld, Tyskland
  Telefon: +49 (0)30 6091 6091 0
  Beliggenhed: Berlin Brandenburg lufthavn ligger ca. 27 kilometer sydøst for Berlin i delstaten Brandenburg.
  Flyselskaber som opererer fra Berlin Brandenburg lufthavn: Berlin Brandenburg lufthavn betjenes af mange rutefly-, charter- og lavprisselskaber, herunder Lufthansa, British Airways, KLM, SAS, United Airlines, Condor, Eurowings og Ryanair. Naturligvis vil den nye lufthavn i Berlin være optimalt forbundet med alle danske lufthavne.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Berlin Brandenburg lufthavn?

  Auto Europe er en udlejningsbilmægler, hvilket betyder, at vi samarbejder med alle de mest kendte biludlejningsfirmaer over hele verden og tilbyder dig udlejningskøretøjer i alle kategorier fra deres flåder. Specifikt betyder det for dig, at du slipper for selv at gå ind på hver enkelt udlejers hjemmeside og finde priser, for derefter at sammenligne dem. Du indtaster ganske enkelt den ønskede lejetid og destination, så får du næsten øjeblikkeligt en komplet liste over de bedste tilbud og betingelser fra vores samarbejdspartnere. I Berlin Brandenburg lufthavn vil disse f.eks. være Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan derefter i fred og ro vælge og booke det tilbud, der passer dig bedst.

  Alamo Biludlejning i Berlin Brandenburg lufthavn Alamo i Berlin Brandenburg lufthavn
  Melli Beese Ring 1,
  Schönefeld, Tyskland 12529

  +49 30 4102151
  Åbningstider:
  Man - Søn 8:00 - 20:00
  Europcar biludlejning i Berlin Brandenburg lufthavn Europcar i Berlin Brandenburg lufthavn
  Melli Beese Ring 1,
  Schönefeld, Tyskland 12529

  +49 30 6349160
  Åbningstider:
  Man - Søn 07:00 - 23:00
  Avis Biludlejning i Berlin Brandenburg lufthavn Avis i Berlin Brandenburg lufthavn
  Melli Beese Ring 1
  Schönefeld, Tyskland 12529

  +49 30 609 176720
  Åbningstider:
  Man - Fre 7:00 - 23:00
  Lør 08:00 - 16:00
  Søn 10:00 - 22:00
  Sixt biludlejning i Berlin Brandenburg lufthavn Sixt i Berlin Brandenburg lufthavn
  Melli Beese Ring 1
  Schönefeld, Tyskland 12529

  +49 8966060060
  Åbningstider:
  Man - Fre 6:00 - Midnat
  Lør - Søn 07:00 - 23:30

  Biludlejning i Berlin Brandenburg Lufthavn finder du i terminalområderne T1 og T2 på niveau E0 i Terminal 1. Du skal ved afhentning af din udlejningsbil medbringe den udskrevne Auto Europe-voucher, dit identitetskort eller pas til legitimation, hovedførerens kreditkort til deponering af depositum og kørekort for hver registreret chauffør. Du får derefter din lejeaftale i skranken. Læs det grundigt, og sikre dig inden du underskriver, at kontrakten og forsikringsbetingelserne (alle omkostninger, booket forsikring, ekstraudstyr, brændstofregler osv.) svarer til de tjenester, du har booket hos Auto Europe. Når du overtager køretøjet, skal du kontrollere, at eventuelle skader såsom ridser, buler, revner i vinduerne osv. Er anført i overtagelsesrapporten. Hvis dette ikke er tilfældet, bedes du insistere på en skriftlig bekræftelse. Sørg for at returnere dit køretøj til tiden og få den korrekte returnering bekræftet skriftligt. For din information har vi samlet nogle nyttige tip til sikker kørsel på tyske veje på siden trafikregler i Tyskland.

  Terminaler

  Lufthavnskomplekset består af 2 terminaler: Hovedterminalen T1, som er hjertet af hovedstadens lufthavn med sine seks etager, og et design til 22 millioner passagerer om året viste sig allerede under anlægsfasen at være alt for lille, og skulle udvides til 28 millioner. Low Cost Terminal T2, der ligger lige ved siden af Terminal T1, er designet til seks millioner passagerer. Begge terminaler er mellem de parallelle landingsbaner.

  Lufthavns faciliteter

  Både de to nybyggede terminaler T1 og T2 har naturligvis den perfekte infrastruktur som man forventer i en moderne, international lufthavn. I Terminal T1 er der efter check-in og sikkerhedskontrollen en 9.000 kvadratmeter central "markedsplads" med adskillige butikker og en "food court" på galleriet over markedspladsen med en bred vifte af muligheder for enhver smag. Der er naturligvis et noget mindre udvalg af butikker og restauranter i terminalerne T2.

  Hvis du har tid tilovers og interesse for fly og flyvning, hvorfor så ikke besøge panoramaterrassen i Terminal T1 over afgangsniveauerne. Her har du en fantastisk udsigt over hele området. Terrassen kan nås via to fuldt glasbroer, der løber over markedspladsen.

  Hvordan kommer jeg til og fra Berlin Brandenburg lufthavn?

  Berlin Brandenburg lufthavn er naturligvis meget godt forbundet med Berlins vejnet såvel som det offentlige transportnet. Det ligger sydøst for hovedstaden, i delstaten Brandenburg, cirka 27 kilometer fra centrum af Berlin. Den mest fleksible måde at komme til og fra BER lufthavn er selvfølgelig med lejebil, så du kan nyde din sædvanlige uafhængighed og mobilitet. Biludlejning fra Berlin Brandenburg lufthavn er nemt og sikkert ved at sammenligne vores tilbud, som du gør ved at indtaste dine ønskede rejsedatoer i søgefelterne ovenfor. På kort tid vises en komplet liste over de bedste tilbud fra vores samarbejdspartnere med alle detaljer. Du kan læse alt om de tilbudte takstoplysninger, tjenester, særlige betingelser osv., Vælg den perfekte bil til din rejse og book sikkert og bekvemt.

  Med bilen

  Da lufthavnen ligger i umiddelbar nærhed af motorvej A113 og motorvejstriangel A113 / A117, Schönefelder Kreuz (A13 / A10 / A113) og motorvej 96a, er destinationer i centrum af Berlin hurtige og nemme med en billeje fra Berlin Brandenburg Lufthavn såvel som rejsedestinationer i det omegnen af Berlin og andre steder i delstaten Brandenburg som for eksempel Potsdam. Afhængig af trafiksituationen og tidspunktet på dagen kan du nå Alexanderplatz, Potsdamer Platz eller regeringsdistriktet i Berlin på omkring 40 minutter. Der er selvfølgelig mange ruter til destinationerne i byens centrum, en af de mest direkte er ruten via A113 / A10. Fra terminalen T1 og T2 skal du forlade lufthavnen med din lejebil på Schönefelder Allee og tage A113 ved krydset Berlin Brandenburg lufthavn i retning af Berlin centrum.

  Med taxa

  På terminalen T1 og T2 venter taxaer på ankomne passagerer ved de to taxaholdepladser nord og syd foran Terminal T1 på niveau E0. Afgangspassagerer går ud af taxaen foran Terminal T1 på niveau E1 og kan tjekke ind direkte der. Hvis du har brug for en speciel taxa, bedes du kontakte en medarbejder hos tjenesteudbyderen APCOA, som gerne hjælper dig. Du kan finde medarbejderne direkte på taxaholdepladserne. På sin hjemmeside anbefaler lufthavnen udtrykkeligt, at du kun skal gå ind i et køretøj, der er tydeligt markeret som en taxa på de dedikerede taxaholdepladser.

  Med bus

  De gule ekspressbusser X7 og X71 forbinder de to lufthavnsterminaler T1 / T2 med Rudow metrostation, som er terminalen for U7. Rejsetiden er omkring 18 minutter. Der er også en ekspresbusforbindelse mellem Terminal T1 og Steglitz Rådhus.

  Med tog

  Berlin Brandenburg Lufthavn har to togstationer: stationen “Flughafen BER - Terminal 1 & 2” og stationen “Flughafen BER - Terminal 5”. Togstationen i terminal T1 / T2 ligger på niveau U2 lige under terminal 1. S-Bahn-linjerne S9 og S45 forbinder lufthavnen med Berlins hovedbanegård hvert 10. til 20. minut, regionale tog, langdistancetog og Airport Express flere gange i timen. Rejsetiden er omkring 30 minutter. Fra lufthavnens togstation i Terminal T5 har du også en S-tog-forbindelse til Berlin via linjerne S9 og S45 og forskellige regionale jernbanelinjer. Langdistance tog forventes ikke at stoppe her før 2022. Togstationen ligger cirka ti minutters gang fra lufthavnsterminalen.

  Parkerings tips

  I lufthavnskomplekset T1 og T2 er parkeringspladserne fordelt på otte fleretagers parkeringshuse, kaldet P1 til P8. Parkeringspladserne kan reserveres online på forhånd.

  Inde i Berlin kan søgen efter en gratis parkeringsplads ved vejsiden eller i et område der er godkendt til parkering, være en ganske stor udfordring i visse områder. Der er i øjeblikket 44 parkeringszoner markeret som betalingspladser i hele byen. Ved udgangen af 2020 skal 70% af parkeringspladserne være afgiftpligtige. Parkeringsbilletter kan købes på automater, og i mange tilfælde er betaling via mobiltelefon-app også mulig efter forudgående registrering. I de meget besøgte områder i centrum anbefales det at parkere lejebilen i en af de mange parkeringshuse. Mange tilbyder billige daglige faste priser. Der er en række nyttige parkeringsapps, der viser de tilgængelige parkeringspladser og bygninger i området og deres gebyrer.

  Nyttige links

  Berlin Brandenburg lufthavns officelle side