Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LÜBECK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Lübeck - Garanti for de bedste priser

  Auto Europe tilbyder god og billig billeje i Lübeck. Lübeck er grundet sin geografiske beliggenhed, et godt udgangspunkt for udflugter i Slesvig-Holsten eller resten af Tyskland. Auto Europe tilbyder biludlejning fra flere forskellige stationer i Lübeck.

  Lübeck, den gamle hansestad, ligger ved Østersøen. Derfor er det nemt at komme fra Skandinavien til Lübeck. Fra Lübeck er man heller ikke langt fra Hamborg.

  Billeje i Lübeck

  For ca. 1000 år siden spillede Lübeck en central rolle i Hansestæderne. Dette førte til stor rigdom og magt de efterfølgende århundrede, som satte gang i byggeriet. Mange af bygningerne fra den gang, kan stadig ses den dag i dag i den gamle bydel. I en af de gamle bygninger finder man Café Niederegger, som er verdensberømt for sin marcipan. Med en udlejningsbil i Lübeck har du rig mulighed for at udforske det omkringliggende område.

  Biludlejning gennem Auto Europe

  Vil du leje bil i Lübeck, så benyt dig af vores attraktive tilbud. Herunder er forsikring, fri kilometer, skatter og afgifter inkluderet i lejen. Ring til os grafis på +45 78 75 53 06 fra Danmark og lad vores specialister rådgive dig.

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Lübeck hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside - Lübeck