Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FLENSBORG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Flensborg – Garanti for de bedste priser

  Auto Europe har 60 års erfaring som international biludlejningsmægler og samarbejder derfor med de bedste internationale og lokale udlejningsfirmaer over hele verden. I Flensborg samarbejder vi bl.a. med udlejningsfirmaer som Europcar, Avis og Hertz. Dette er ikke den eneste grund til, at vælge Auto Europe med din biludlejning. Vores prisgaranti gør, at du altid er garanteret de laveste priser og du kan afbestilling kan ske gratis op til 48 timer før afhentning. Skulle du støde ind i problemer, kan vi kontaktes døgnet rundt alle ugens dage på vores gratisnummer 80 90 18 60.

  Europcar Flensborg: Zur Bleiche 51, 24941 Flensburg. Tlf. +49 461 902900
  Åbent: Man-fredag: 07.00 - 18.00. Lørdag: 08.00 - 12.00. Søndag: 9.00 - 11.00

  Avis Flensborg: Liebigstraße 6, 24941 Flensburg. Tlf. +49 461 903990
  Åbent: Man-fredag: 07.00 - 18.00. Lørdag: 08.00 - 12.00. Søndag: 9.00 - 10.00

  Hertz Flensborg: Europastraße 7, 24976 Handewitt. Tlf. +49 461 957300
  Åbent: Man-fredag: 08.00 - 18.00. Lørdag: 08.00 - 12.00. Søndag: Lukket

  Kører man selv til Flensborg er det ingen problem, at finde offentlige parkeringspladser. Man kan også vælge, at tage toget til Flensborg banegård.

  En billeje i Flensborg kan med fordel benyttes til kør-selv ferie i Nordtyskland, hvor Tysklands to største byer Berlin og Hamborg fx kun ligger henholdsvis ca. 4 og 2 timers kørsel væk. Flere danskere vælger at tage lejebilen med sydpå, hvilket også er en oplagt mulighed. Før turen går mod de varme lande anbefaler vi dog et lille hold i den flotte gamle by Flensborg. Med grænsehandler fungere byen som handelscenter. Byen har fx bydelen Altstadt, den flotte musuemshave samt søfartsmuseumet, som er værd at have med i ferieplanerne. Mulighederne er mange med en lejebil og det bedste er, at det hele foregår i ens eget tempo! Besøg vores side om biludlejningsanmeldelser for Flensborg og se hvad andre kunder siger om vores service og tjenester.

  Trafik og parkering

  Tyskland er for mange danskere én stor "Autobahn" og mange tager hvert år turen ned gennem Tyskland, når de skal på sommer og/el. vinterferie. Derfor er her nogle færdselsregler og kørselsinformation, som kan være godt notere sig, når man skal køre i Tyskland:

  • Personbiler skal benytte vinterdæk (mærket M+S) , når der er sne og is på vejene.
  • Det er obligatiorisk at medbringe sikkerhedsveste. Der skal være en vest til alle der forlader køretøjet på motor- og landeveje ved punktering, påkørsel el. lign.
  • Påtager man sig bøder på over 35 euro, så kan politet udstede bøden på stedet.
  • Ved pludselig kødannelse skal man straks tænde havariblinket, for at advare badvedkommende biler.
  • Promillegrænsen i Tyskland er den samme som i Danmark, 0,5. For bilister der har haft kørekort under 2 år eller er under 21 år, er grænsen 0,0, hvilket også gælder udenlandske bilister.
  • Skal man køre langt, så kan det være en fordel at gøre på søndage, da lastbiler ikke må køre fra midnat til 22.00 samt i dagstimerne på lørdage i sommermånederne. Ligeledes er et godt råd, hvis man skal køre langt i Tyskland, at anskaffe sig trafikbogen "Links+Rechts der Autobahn", som kan fås billigt på tankstationer langs motorvejen.
  • De findes utallige rastepladser langs motorvejen i Tyskland og de fleste har døgnåbent. Forholdene er rigtig fine, hvilket også gælder toiletter. Her betaler man 0,70 euro og man kan efterfølgende bruge 0,5 euro på tankens kiosk.

  For mere information om, at kørsel i Tyskland, kan du klikke her.

  Parkering

  I større byer som Hamborg og Berlin rådes det ikke, at man kører ind i midtbyen for at parkere. Find hellere et sted lidt uden for byen og tag offentlig transport resten af vejen. Husk at tjek om der er en tysk p-skive i lejebilen, da man måske får brug for en p-skive, som bruges i mange parkeringsområder. Danske p-skiver er ikke gyldige i Tyskland. Hvis nødvendigt, så er her en side, hvor man kan printe en tysk p-skive.

  Geografisk information

  Flensborg er beliggende 9 km fra den dansk-tyske grænse og ligger i bunden af Flensborg Fjord. Der bor ca. 140.000 indbyggere i byen med forstæder. Byens hovedbanegård er beliggende lidt syd for byens centrum og køre man lidt vest for byen støder man ind i A7 motorvejen, som er en del af Europavej E45.

  Offentlig transport

  Flensborgs offentlige trafik består primært af busser. Rutebilstationen ligger centralt i midtbyen. Den kollektive trafik i Flensborg drives af Aktiv Bus, som har 7 buslinjer i Flensborg og Harreslev (Harislee).

  Nyttige links

  Touristinformation Flensborg