Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I KÖLN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Köln – Find din perfekte leje

  En af de mest inspirerende tyske byer, Köln, glæder sine gæster med mange historiske seværdigheder, vidunderlig gotisk arkitektur og enestående kulturelle scener. Byens skelsættende varemærke er Kölner Dom, som dominerer bybilledet. Det historiske centrum er fyldt med gamle bygninger i forskellige farver, smalle brostensbelagte gader og hyggelige butikker og er perfekt til en eftermiddagstur. Et af byens turisthøjpunkter er den verdensberømte karneval, som fylder gaderne med hyggelige mennesker.

  Alt i alt gør det brede spektrum af turisttilbud Köln til en attraktiv destination hele året rundt. Det er også et ideelt udgangspunkt for yderligere rejser, f.eks. hovedstaden Berlin, den nordlige skønhed Hamborg og den sydlige perle München, er Köln den fjerde største by i landet. Auto Europe er til stede i alle større byer i landet, og giver dig nogle af de laveste priser for biludlejning i Köln. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Köln du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  Når det kommer til mobilitet, kan du være sikker på, at en biludlejning i Köln er det bedste valg, hvis du vil udforske både byen men også resten af landet. Med en af de bedste europæiske motorveje og endda 10 primære grene af det tyske motorvejs netværk forbundet med det, har byen en moderne infrastruktur. Men i løbet af myldretiden er det ret almindeligt at have trafikbelastning på de travleste veje i byen. Især A3-vejen påvirkes af høj trafikvolumen.

  Hele Köln Beltway (et kompleks af alle motorveje, der omkranser byen) har en ret højt trafikvolumen. Gør dig bekendt med ensrettede gader og de vigtigste gader i centrum, før du kommer til Köln. Vores guide til kørsel i Tyskland kan hjælpe dig med generelle oplysninger, der gælder i hele landet.

  Læs mere om Tysklands generelle færdselsregler her.

  Parkering

  Parker din billeje i Köln i en af de 19 parkeringspladser, 12 Park og Ride partier eller på gaden. Den mest overkommelige indstilling er Park and Ride, som selv er fri til nogle steder, forudsat at du viser offentlige transportbilletter, mens parkering på gaden er ubegrænset, men afgifter. Parkeringspladser i Kölns centrum tilbyder også ubegrænset parkering og priserne varierer afhængigt af sted og tidspunkt på dagen eller ugen. Nogle gange kan du finde gode tilbud i weekenden eller natten over for at parkere din biludlejning.

  Geografisk information

  Köln går tilbage til det første århundrede, da det var en romersk bosættelse. Takket være sin position på begge flodbredder i Rhinen har den altid været et afgørende sted i europæiske handelsruter. Med en sådan stilling er Köln tilbøjelig til hyppige flodoversvømmelser. Byen er kommet op med et avanceret flodbeskyttelsessystem, som er i drift året rundt.

  Hvad klimaet angår, hører Köln til Tysklands varmeste men også mest overskyede byer. Med ikke for kolde vintre, milde somre og nedbør jævnt fordelt gennem alle årstider, er Köln stadig bedst at besøge om sommeren. En særlig lejlighed, når byen får et anderledes romantisk udseende, er omkring julen, hvor turister søger mod Kölns julemarked, ét af Tysklands mest populære.

  Köln Lufthavn

  Köln Lufthavn (CGN)
  Den internationale lufthavn, der tjener den vestligste del af Tyskland, herunder byerne Köln og Bonn ligger omkring 12 km fra begge byer.
  Hjemmeside: www.koeln-bonn-airport.de
  Telefon: +49 2203 404001

  Offentlig transport

  Et udførligt og godt forbundet netværk af tog, busser og sporvogne er tilgængelig for alle Kölns besøgende døgnet rundt. Køb en billet, hvad end det viser sig at være en enkeltbillet, en dagbillet, en firebilletbillet eller en gruppebillet på en af de mange billetmaskiner, informationspunkter, nogle sporvognsstoppesteder og busser.

  Köln har også en lang række togforbindelser til andre tyske byer som Frankfurt, Stuttgart og Düsseldorf.

  Hvis du ønsker at parkere din biludlejning i Köln på en af parkeringspladserne i forstæderne, benyt det offentlige transportsystem og benyt dig af online rejseplanlægning som er en stor hjælp.

  Nyttige links

  Turistinformation i Köln