Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I FRANKFURT

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Frankfurt til de bedste priser

  Når du vælger at leje en bil fra Auto Europe til din ferie i Tyskland, så er du garanteret det bedste udvalg af køretøjer til de billigste priser tilgængelige. Ligegyldigt om du besøger byen for fornøjelse eller forretningsrejse, så giver billeje i Frankfurt dig fleksibiliteten til at udforske den bemærkelsesværdige by samt den gammeldags charme. For nemhedens skyld, kan du anvende din biludlejning i Frankfurt ved lufthavnen, hovedbanegården eller alle de forskellige lokationer i bymidten. Du kan arrangere din biludlejning i Frankfurt online, eller ring til os på vores gratis telefonnummer, hvor du kan snakke med vores prisbelønnede agenter. Find ud af, hvad vores andre kunder har syntes om byen og os ved at læse vores biludlejningsanmeldelser fra Frankfurt, med både positive og negative tanker og anbefalinger fra tidligere besøgende.

  Trafik og parkering

  For det meste er vejene omkring Frankfurt godt markeret og i god stand og det er nemt at finde rundt. Som alle andre storbyer, anbefaler vi at du afholder dig fra midtbyen i myldretiden. Rejser du i dette tidsrum, bør man forvente forsinkelse. Mangler du lidt inspiration til din næste ferie i omegnen af Frankfurt, kan du læse mere på vores road trip side, hvor vi har skrevet spændende tips til Den romantiske vej, Eventyrruten og vinruten.

  Når man kører i Tyskland er der nogle love man skal huske:

  • Kørselsretningen er i højre side af vejbanen.
  • Ved kørsel må hovedtelefoner ikke anvendes.
  • Kun 'håndfri' mobiltelefon er tilladt ved kørsel.
  • Radarsignaler til at obseverer politi samt fotovogne er ikke tilladt.
  • Når man kører igennem en tunnel, så skal der være kørelys på bilen.
  • Langlys må ikke anvendes i storbyer.
  • Du må ikke følge efter/spionere bilen foran dig - Tyskland har meget strænge love på dette område.

  Desuden har Tyskland meget strenge spirituskørsel love. Det er maksimalt tilladt at have 0.5 miligrams pr. milliliter i blodet, hvilket svarer til én øl eller et glas vin. Straffen for overtrædelse er særdeles streng.

  Frankfurt er omringet af forskellige motorveje (Autobahn), hvilke gør dagture til byen tilgængelig for besøgende. Mange besøgende vælger at tage et smut til Heidelberg, der ligger mod syd ca. en halv times kørsel derfra. Mindre end to timer i retningen nordvest ligger flodbyen, Bonn. Byen er fødested for den berømte komponist Ludwig van Beethoven. Bonn er fyldt med kultur og nostalagi. Kun 30 minutters kørsel nord for Bonn kan man finde den utrolige by, Köln. Dette er en top turistattraktion på grund af sin berømte gotiske katedral, den romerske arv samt alle de berømte kunstmuseer.

  Som besøgende kan der være få perioder, hvor man bør afholde sig fra kørsel i bymidten. Specielt om lørdagen, kan det være meget svært at finde parkeringspladser i området omkring Sachsenhausen. Bemærk også, at hvis man holder parkeret et ulovligt sted, kan bøderne være meget dyre og udlejningsbilen kan blive kørt væk i værste tilfælde. Mange parkeringspladser er også reserveret til de lokale indbyggere, så det er kun få timer om dagen man kan parkere der.

  Er man i Frankfurt bør man overveje at bruge deres parkeringshuse, hvor time og dagspriserne er rimelige. Nogle parkeringshuse kræver en parkeringsskive, der kan købes på tankstationer. Skiven skal placeres i forruden og indikerer ankomsttidspunktet i P-huset. Dog har de fleste danskere allerede sådan en skive.

  Du kan finde mere information om kørselsguide i Tyskland her.

  Geografisk information

  Som den størsste by i den tyske delstat Hessen, er Frankfurt delt af en flod, hvor bymidten er lokaliseret nord for floden. Byen har næsten 700.000 indbyggere og er opdelt i 46 distrikter. Hvis man vil besøge destinationen, er disse seks destinationer et besøg værd:

  • Bornheim - En pulserende bydel fyldt med trendy caféer og barer.
  • Sachsenhausen - En favorit destination for mange turister. Området er fyldt med kultur og lokale retter.
  • Bockenheim - Hjem til Johann Wolfgang Goethe University. Sektionen tilbyder attraktive parker og haver.
  • Westend - Et mere afdæmpet lokaldistrikt, der tilbyder mange dejlige udendørs caféer og er meget populært for cyklister.
  • City Centre - Det kommercielle centrum af Frankfurt.
  • Old Town - Det historiske centrum af Frankfurt.

  Med moderat kolde vintre og sæsonvarme somre, så har Frankfurt et tempereret klima. Sommeren varer fra sen maj til tidlig september med en daglig gennemsnitstemperatur på 22 °C. Vinteren er fra sen september til sen februar. Den gennemsnitslige temperatur ligger på omkring 2 °C og er typisk præget af meget vand. Sne forekommer sjældent.

  Frankfurt lufthavn

  Frankfurt International lufthavn (FRA) er den travleste lufthavn i Tyskland og varetager mere end 59 millioner passagere årligt. Lufthavnen fungerer som mellemled til alle de store luftfartsselskaber og hvor Lufthansa er det vigtigste flyselskab i Frankurt, der tilbyder optimale forbindelser.

  Frankfurt International Airport (FRA)
  Adresse: 60547 Frankfurt, Tyskland
  Hjemmeside: www.frankfurt-airport.com
  Telefon: +4918063724636

  Frankfurt Hahn lufthavn er den anden lufthavn, der ligger i nærheden. Lufthavnen ligger ca. 120 km fra bymidten og er 2 timers kørsel derfra. Lufthavnen varetager 3.5 millioner passagere årligt og er mest beregnet til lavpris flyselskaber.

  Frankfurt Hahn Airport (HHN)
  Adresse: 55483 Hahn-Flughafen, Tyskland
  Hjemmeside: www.hahn-airport.de
  Telefon: +496543509200

  Offentlig transport

  Billeje er nemt, og ønsker du at parkere lejebilen og tage på rundrejse i byen, så tilbyder Rhine-Main systemet mange muligheder i form af offentlig transport. Man kan tage S-Bahn, der kører gennem bymidten, til lufthavnen og ud til hjembyens fodboldstadium. U-Bahn, sporvogne og busser er også tilgængelige for rejsende. Man kan købe forskellige billetter, der strækker sig fra en enkelttur til et månedskort. Billetautomater er placeret ved de fleste stationer og er hyppigt placeret ved udvalgte kiosker.

  Frankfurts hovedbanegård er et velkendt knudepunkt for de tyske højhastighedstoge (ICE). Togene tilbyder rejsende rig mulighed for at rejse til nationale samt internationale destinationer. Den centrale togstation har mere end 25 platforme i 5 afgangshaller, der kan varetage mere end 350.0000 rejsende hverdag.

  Autocamper leje i Frankfurt

  Tyskland har så meget at byde på, og rejsende kan opleve alt med en autocamper i Frankfurt. Dette er den perfekte måde at skabe mindeværdige øjeblikke på. Føreren kan føle sig hjemme på vejen og nyde godt af den mobilitet og frihed, som kun en autocamper kan tilbyde.

  Nyttige links

  Turist information Frankfurt