Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA FRANKFURT LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Frankfurt Lufthavn – Book og spar

  Frankfurt er en travl by, hvor forretningskulturen præger gadebilledet. Byen i hjertet af Europa har ikke kun verdensberømte banker, men også en af de travleste lufthavne i verden. Derfor er det ikke nogen undren over, at lufthavnen varetager mere end 59 millioner internationale passagerer årligt. Med en biludlejning i Frankfurt Rhein Main Lufthavn, vil man være i stand til at nå sine opgaver og samtidig være fleksibel og uafhængig. Bestil en biludlejning gennem Auto Europe og få det bedste tilbud på markedet.

  Afhent bilen fra lufthavnen og begynd din fascinerende rejse. Eventuelt kan du samle inspiration med vores road trip rejseguide, hvor turerne omhandler romantik, Vinruten og Eventyrruten. Find ud af, hvad vores andre kunder har syntes om byen og os ved at læse vores biludlejningsanmeldelser fra Frankfurt, med både positive og negative tanker og anbefalinger fra tidligere besøgende.

  Lufthavn Information

  Frankfurt Rhein Main Lufthavn (FRA)
  Officielt navn: Frankfurt Airport (også kendt som Frankfurt Rhein Main Airport eller Flughafen Frankfurt am Main på tysk)
  Addresse: Frankfurt Lufthavn; 60547 Frankfurt
  Lokation: Frankfurt Lufthavn er placeret 14 kilometer sydvest for selve byen.
  Flyselskaber, som betjener Frankfurt Lufthavn: 107 flyselskaber flyver til 275 destinationer verden over.
  Tel: +49 (0) 180-6 372 4636

  Terminaler

  Frankfurt Rhein Main Lufthavn har 3 passagerterminaler. De er grupperet efter de flyselskaber og alliancer, de betjener. Den mindste terminal er First Class Terminal, der udelukkende er beregnet til passagerer, der rejser med Lufthansa's førsteklasse.

  Terminal 1

  Terminal 1 er den største og den ældste passagerterminal med sine 103 gates. På grund af sin fantastiske layout sammen med sine tre niveauer, er lufthavnen yderst funktionel og brugervenlig. Afgangshallen med sine check-ind skranke er placeret på første sal. På denne etage er der også en tilhørende busstation. På grundetagen vil man finde ankomst samt bagageudlevering. Herfra vil det være nem adgang til lufthavnens parkeringshuse og den regionale banegård. Terminal 1 drives hovedsagligt af Lufthansa og dets Star Alliance partnere.

  Terminal 2

  SkyTeam alliance og oneworld er de primære brugere af Terminal 2. Med sine 42 porte, er den betydeligt mindre end Terminal 1. Begge terminaler er forbundet med hinanden, dog ikke for offentlig adgang endnu. Passagererne kan dog skifte terminaler nemt ved hjælp af tog, der kører hver 2-3 minutter i løbet af dagen.

  Lufthansa Førsteklasses Terminal

  Lufthansa passagerer, der flyver på førsteklasse samt HON Circle medlemmer, er de eneste, der har ret til at bruge denne terminal. Det giver nem og bekvem adgang til flyene og giver samtidig en utrolig hurtig boarding procedure. Nogle af de ekstra service terminalen omfatter er badeværelser med brusere, gratis WLAN, personlige assistenter og parkeringsservice.

  Billeje afhentning og aflevering

  Talrige biludlejnings skranke er placeret i både Terminal 1 og 2 i ankomsthallen. Ved aflevering af køretøjet vil man finde skranke inden i parkeringsområdet. Ved Terminal 1 er lokationen P30/300 og Terminal 2 i P8. Billeverandørens skranke vil være bemandet i løbet af dagen, men ved returnering af køretøjet uden for almindelig åbningstid, vil der være nøglebokse tilgængelige på samme lokation.

  Leverandører Åbningstider
  Avis 06:00 - midnat
  Budget 06:00 - midnat
  Enterprise 05:30 - 23:30
  Europcar 06:00 - midnat
  Firefly 06:00 - midnat
  Hertz 06:00 - midnat
  Sixt 06:00 - 23:30

  Lufthavns faciliteter

  Fritidszoner er en ny ting i begge terminaler. Zonerne vil lade dig få mulighed for at slappe af mellem flyveturerne i en behagelig lounge stemning, som indeholder varmt lys, trægulve og planter. Selvom zonerne er placeret lidt væk fra de travleste passagerruter, så kan man stadig nemt finde disse zoner. Børnezone - syv legepladser er blevet åbnet i transitområder for at gøre det nemmere for familier med børn. Lige efter at have passeret sikkerhedskontrollen, kan forældrene slappe af, mens børnenes ventetid vil være meget sjovere med temaerne: måne rumskibet, en verden af pirater og helikoptere for blot at nævne et par stykker. Er dette ikke noget for børnene, så er det sikre hit altid, at se flyene lande og lette. Dette kan lade sig gøre på Visitors Terrasse for et mindre gebyr. Der vil være mulighed for at se de mange fly og der vil være flere underholdningsprogrammer til hele familien.

  Drag fordel af de mange badeværelser med brusere, for at blive opfrisket efter en lang flyvetur eller før et forretningsmøde. Bruserne er placeret i begge terminaler og kan bruges for et mindre gebyr. Lounges - Uanset hvilket flyselskab du bruger, vil Sky Lounge i transitområdet være til rådighed. Desuden er der 16 andre autoriserede Fly-Lounges at vælge imellem. Bederum og kapeller til kristne, jøder, muslimer og andre trosretninger er åbent 24 timer i døgnet. Frankfurt Rhein Main Lufthavn kan prale af et stort udvalg af hyggelige barer og restauranter. Med sådan et stort udvalg vil der være noget for enhver smag. Alle kan være sikker på at være tilfredse. Rygeforbud er trådt i kraft i hele lufthavnen, hvilket betyder, at der er opsat en række rygekabiner i transitområderne. Der er også opsat ryger lounges, der er tema dekorerede.

  Transportering / Hvordan kommer man til lufthavnen

  Beliggende kun 14 km fra byen, så vil lufthavnen være let tilgængelig med alle transportmidler. Den integrerede jernbane og busstation vil desuden gøre din rejse næmmere. Den mest fleksible måde at komme til og fra lufthavnen på, er helt sikkert i bil. Med en biludlejning i Frankfurt Rhein Main Lufthavn gennem Auto Europe, vil man nå centrum af Frankfurt på kun 10-15 minutter. Bemærk venligst, at lufthavnen er placeret uden for Frankfurt Low Emission Zone. Andre populære tyske destinationer som Köln, Bonn og Heidelberg er inden for rækkevidde fra lufthavnen i bil. Læs mere omkring kørsel i Tyskland her.

  Parkering tips

  Ideelt for 'meeters og greeters' og dem, som har travlt, vil lufthavnen tilbyde korttidsparkering foran afgangs- og ankomsthallens døre. Det er næsten ved siden af terminalerne, hvor de første ti minutter er helt gratis. En anden mulighed for korttidsparkering er ved drop-off området, nær check-in skrankerne. Direkte ved terminalen er der i alt 14.000 overdækkede parkeringspladser, som er ideelt for personer, der gerne vil bruge lidt ekstra tid, men stadig søger nem adgang til terminalerne. Lufthavnen tilbyder yderligere services som parkeringspladser til damer og en langtids parkeringsplads med gratis shuttle service.

  Parkere man i Frankfurt, er det bedste helt klart, at anvende de offentlige parkeringshuse (Parkhaus), der endda tilbyder rimelige priser. Til nogle udvalgte parkeringspladser skal man bruge en parkeringsskive (Parkscheibe), som fås fra tankstationer, der angiver tidspunktet for ankomst. Den skal placeres i forruden. Hvis du planlægger en tur til centrum af Frankfurt, er det tilrådeligt at bruge byens dynamiske parkering pilot-system, som vil føre dig direkte til en af de 19 parkeringspladser i byens centrum. En anden mulighed er at parkere på P+R, der har frie pladser langs de fleste afkørsler. Herefter kan man så anvende både bus eller S-Bahn for at nå centrum. Undgå venligst at parkere i de zoner, der udelukkende er forbeholdt lokale beboere eller andre spærrezoner, da det kan medføre store bøder.

  Nyttige links

  Frankfurt Rhein Main hjemmeside