Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  FRANKFURT BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Frankfurt

  Tysklands store finansielle centrum er en by med mange sider. Det centrale forretningsdistrikt, Bankenviertel, fanger din opmærksomhed med det samme og har alle de ti højeste skyskrabere i landet. Overfor dette sci-fi bybillede er Museumsufer, et helt kvarter af museer, der kunne holde dig fascineret og underholdt i flere dage. Frankfurt har også et centrum med mange seværdigheder som kirken, hvori Tysklands første demokratiske parlament befandt sig, og Johann Wolfgang von Goethe’s barndomshjem. Ved siden af skyskraberne er der livselskende kvarterer som Sachsenhausen, hvor taverner serverer traditionel Apfelwein, og der altid foregår noget om natten. Der er også en rig kulturel scene med en sydlig del fyldt med museer, et operahus, regelmæssige ballet- og teaterproduktioner og rester af middelalderlig arkitektur og nygotiske huse overalt. Frankfurts identitet kommer også fra dets borgere med næsten en fjerdedel af beboerne født udenlands. Få byer i Europa kan matche Frankfurt når det gælder mangfoldighed, både i dens befolkning og dens attraktioner.

  Operahuset er Frankfurts kronende kulturelle stolthed og var engang vært for åbningen af Carmina Burana, men blev derefter næsten bombet til glemsel under anden verdenskrig og fik derfor kælenavnet "Tysklands smukkeste ruin". Men takket være en generøst finansieret kampagne fra byens beboere blev den genopbygget til sin tidligere pragt og genåbnet for offentligheden i 1981. På begge sider af floden Main er der samlet en klynge på 12 museer i et område kendt som Museumsufer. Der er museer til film, kunst, arkitektur, kommunikation og etnografi, for at nævne nogle få. Museumsufer er en relativ ny idé, der er blevet udviklet i 1980'erne og 1990'erne. Nogle museer flyttede ind i eksisterende patriciervillaer, mens andre fik iøjnefaldende lokaler bygget til dem af fremtrædende arkitekter som O.M. Ungers og Richard Meier.

  Frankfurt er Tysklands forretnings- og transportknudepunkt, og selvom der er masser at lave i byen, er der endnu mere at udforske udenfor. Frankfurts centrale beliggenhed og internationale lufthavn gør det til det perfekte sted at begynde at udforske Tyskland. Med Frankfurt som base er du har du en lang række udflugtssteder at vælge imellem. Inden for 2 timer fra byen er der slotte, kurbade og middelalderlige landsbyer samt nogle af landets største byer. Du kan rejse fra Rhinen til Schwarzwald i din lejebil.

  Auto Europe har arbejdet med global biludlejning i iover 60 år, og tilbyder personbiludlejning, luksusbilleje, autocamperudlejning og meget andet. Ved hjælp af vores betroede partnere kan vi tilbyde adskillige afhentnings- og afleveringssteder i hele Frankfurt, blandt andet Frankfurt Am Main lufthavn og Frankfurt Hahn lufthavn. Find ud af, hvad vores andre kunder har syntes om byen og os ved at læse vores biludlejningsanmeldelser fra München, med både positive og negative tanker og anbefalinger fra tidligere besøgende.

  AUTO EUROPE FRANKFURT, TYSKLAND Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Frankfurt: