Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA FRANKFURT HAHN LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Frankfurt Hahn lufthavn

  Frankfurt er en af de største byer i Tyskland, og samtidig et af landets finansielle knudepunkter. Byen er hvert år vært for nogle af europas største messer, såsom Frankfurt motor show og Frankfurt bogmesse. Byen tiltrækker hvert år et stort antal forretningsfolk, som også er med til at sætte det økonomiske præg på byen. Med billeje fra Frankfurt Hahn lufthavn er du sikret billige priser, uanset om du vælger kompakte-, økonomiske- eller luksusbiler. Derved har du let adgang til Luxembourg, som befinder sig en lille køretur fra Frankfurt. Selve lufthavnen betjente omtrent 2,5 mio. passagerer i 2017.

  Med afhentning fra Frankfurt Hahn lufthavn er du i stand til at udforske hele Hessen-regionen. Du vil ligeledes befinde dig tæt på de tyske vinmarker, som bestemt er et besøg værd. Læs mere om den tyske viunrute her. Find ud af, hvad vores andre kunder har syntes om byen og os ved at læse vores biludlejningsanmeldelser fra Frankfurt, med både positive og negative tanker og anbefalinger fra tidligere besøgende.

  Information om lufthavnen

  Frankfurt Hahn Airport (HHN)
  Officielle navn: Frankfurt-Hahn Airport, Tysk: Flughafen Frankfurt-Hahn.
  Adresse: 55483 Hahn-Flughafen, Tyskland.
  Beliggenhed: Lufthavnen er beliggende 125km fra Frankfurt.
  Flyselskaber som opererer fra Frankfurt Hahn lufthavn: Ryanair, SunExpress og Wizz Air. Derudover opererer 6 forskellige cargo-selskaber fra lufthavnen.

  Terminal

  Lufthavnen har én passagerterminal med 22 check-in skrank og 12 gates. Ankomst- og afgangshallen er begge beliggende i lufthavnens stueetage. Terminalen har åbent 24 timer i døgnet. Grundet lufthavnens størrelse er der også kun at finde 2 cafeer og 3 restauranter, som blandt tæller en Subway og McDonalds.

  Afhentning og aflevering af billeje

  Biludlejningsfirmaerne er alle placeret i terminalbygningen. Når du skal afhente din biludlejning fra Frankfurt Hahn lufthavn er det vigtigt, at du har et gyldigt kørekort, internationalt kreditkort og selve voucheren. Det skal naturligvis alt sammen stå i førerens navn. Parkeringspladser er beliggende foran terminalen.

  Virksomheder Åbningstider
  Avis Mandag-søndag kl. 8:00 til 23:59
  Buchbinder Mandag-søndag kl. 8:00 til 23:59
  Budget Mandag-søndag kl. 8:00 til 23:59
  Dollar Mandag-søndag kl. 8:30 til 23:59
  Europcar Mandag-søndag kl. 8:00 til 23:00
  Global Drive Mandag-søndag kl. 8:00 til 23:50
  Hertz Mandag-tirsdag kl 8:30 til 23:59. Onsdag-fredag og søndag 8:30 til 23:00. Lørdag kl. 8:30 til 16.
  Keddy Mandag-søndag kl. 8:00 til 23:00
  Thrifty Mandag-søndag kl. 8:30 til 23:59

  Lufthavns faciliteter

  Lufthavnens besøgende kan finde talrige shoppingmuligheder, hvor der er mulighed for at finde det, som du ønsker. Informationsskranker til lokale og turister er ligeldes beliggende i terminalen. Lufthavnens ene terminal og 12 gates burde være overkommelig at finde rundt i.

  Transport

  Med biludlejning fra Frankfurt Hahn lufthavn tager turen til selve Frankfurt by omtrent halvanden time. Kør via motorvej A61 til Dreieck Nahetal, og tag motorvej A60 til Mainz og følg derefter skiltene til byens centrum. For din egen skyld bedes du læse færdselsreglerne i Tyskland, så du er forberedt inden afrejse. Har du ikke bil fra lufthavnen, går der regelmæssigt busser til Mainz og Frankfurt.

  Parkeringspladser til bus og taxa er beliggende udenfor den vestlige og østlige indgang ved terminalbygningen.

  Parkering tips

  Parkering på gaden i Frankfurt er gebyrlagt 24 timer i døgnet gældende alle ugens dage. Om hverdagen kan det godt være problematisk at finde parkeringsplads ved myldretrafikken. Den største chance for at finde en parkeringsplads er ved de større offentlige parkeringsområder. Du finder disse spredt over hele byen. Der er også billigere P+R parkeringsområder beliggende i udkanten af byen, som kan være til gavn for din udlejning med Auto Europe.

  Nyttige links

  Turistinformation

  Frankfurt Hahn lufthavn hjemmeside