Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ROAD TRIP DEN TYSKE VINRUTE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Vinruten: Frankfurt til Straßburg

  Vores road trip guider har tidligere taget dig på rejser på de berømte tyske ruter, såsom en road trip langs Den Tyske Alpevej og langs den Romantiske vej. Denne gang inviterer vi dig på endnu en rejse, som især vil være tilegnet for vinelskere. Lad Den Tyske Vinrute tage dig gennem de mest berømte vinmarker i landet og guide dig til de mest prisbelønnede restauranter.

  Hvis du sætter pris frihed og flexibilitet når du rejser og ønsker at udforske og lære så meget som muligt om det land, som du er i, bør du vælge en tage på en road trip på Den Tyske Vinrute med en biludlejning fra Auto Europe og give dig i kast på en road trip eventyr langs Tysklands vingårde.

  Vinruten i Tyskland fører gennem hjertet af et de største vingårdsregioner i landet - Pfalz. Den 80 km lange rute starter i Bockenheim, nær Frankfurt og fortsætter sydpå til Schweigen-Rechtenbach på den franske grænse i det sydlige Pfalz.

  Den Tyske Vinrute er den ældste af sin art; konstruktionen begyndte i oktober 1935 og hersker stadig i dag over et kuperet landskab. Den største tyske skov, Pfalz Skov, holder regn og vind væk fra vejen, hvilket skaber de perfekte betingelser. Derfor er vinruten et populært valg for mennesker med autocamper samt (leje) bil.

  Du vil ikke kun være i stand til at opleve himmelsk udsigt og prøve nogle fantastiske måltider, men du har også mulighed for at smage de bedste vine i landet. Vinruten vil stjåle dit hjerte på din rejse fra det nordlige til det sydlige af den flotte Platz skov.

  Rute Afstand Ca. køretid
  Frankfurt til Bockenheim 92 km 49 minutter
  Bockenheim til Deidesheim 28 km 34 minutter
  Deidesheim til St. Martin 25.4 km 44 minutter
  St. Martin til Siebeldingen 19.3 km 28 minutter
  Siebeldingen til Bad Bergzabern 16.4 km 22 minutter
  Bad Bergzabern til Straßburg 136.3 km 1 time
  Samlet: 317.4 km 3 timer 58 minutter

  Dag 1: Den nordlige vinrute

  Den nordlige vinrute, Tyskland Den nordlige vinrute, Tyskland

  Det er ligegyldigt, hvilken type bil du vælger, uanset om det er en af vores luksusbiler eller en familiebil, vil din road trip langs den tyske vinrute blive uforglemmelig. Hvis du ankommer fra et andet land end Tyskland er Frankfurt Lufthavn det perfekte udganspunkt for rejsen! En road trip i Frankfurt, som er tysklands finanscentrum er også værd at opleve, hvis du ikke har været der før.

  Din road trip i Tyskland begynder med din biludlejning i Frankfurt, hvor turen går til den smukke by Bockenheim. Det bedste tidspunkt at besøge byen er i det tidlige efterår. Så har du mulighed for at smage på den unge vin, når modningen er ikke slut endnu, og vinen smager specielt godt.

  Ruten starter på Haus der Deutschen Weinstraße, på den nordlige side af vejen i Bockenheim, som er et besøg værd. Der er så mange vingårde i byen, at vælge mellem dem næsten kan forårsage hovedpine. Med en biludlejning fra Bockenheim vil du ikke skulle køre langt for at støde på restauranter, som kan være i Michelin Guiden. Kollektur i Zeltertall-Zell serverer lækre måltider i restaurantens have. Gæster, der besøger Alten Pfarrey i Neuleiningen velkommes i en historisk spisesal og i gården i sommermånederne. For en storslået middag skal man prøve L'Herbe de Provence i Großkarlbach, omkring 100 km fra Bockenheim. Restauranten, som ligger på øverste etage i et historisk hus, er kendt for sin elegante atmosfære.

  Efter et par stop på ruten vil du hurtigt finde ud af, at den tyske vinrute, bortset fra himmelske måltider, har meget mere end vin at byde på! På din road trip i Bockenheim så glem ikke at også besøge Darmstadt, og i Bad Dürkheim, tag en tur til Dürkheimer Wurstmarkt - vinfestivallen, der finder sted hvert år i anden og tredje weekend i september. På denne tid af året handler det kun om rødvin. Tag et billede af de berømte Dürkheimer vintønder, den største vintønde i verden; den er så stor, at den kunne have en hel restaurant inde i sig!

  Langs ruten gennem de tyske vinmarker vil du opdage middelalderlige byer, historiske slotte og vidunderlige attraktioner på floden Rhinen. Gør et stop i Deidesheim halvvejs langs den nordlige del af vinruten og forkæl dig selv med en middag i en af de mest berømte restauranter. Bagefter kan man gå en tur og udforske taverner og historiske arkitektur langs de brostensbelagte gader i Deidesheim.

  Hvor kan man bo i Deidesheim:

  Der er ingen dårlige hoteller i Deidesheim. Et af de mest populære er Hotel Ketschauer Hof, kendt for sit elegante design, Kaiser Hotel & spa i byens centrum på Deidesheimer Hof med nyrenoverede værelser Schwarzen Hahn med en ekstraordinær gourmetrestaurant.


  Dag 2: Midten af road trip rejsen

  Midten af road trip rejsen, Tyskland Midten af road trip rejsen, Tyskland

  Hvordan ville du have det med at overnatte på et slot fra 756? Det kan du svare på, ved at bestille en overnatning på det fire-stjernede slotshotel Edesheim. Tilbring natten på dette luksushotel og få en komfortabel nats søvn inden anden dagen for din road trip begynder næste morgen.

  Neustadt an der Weinstrasse er et andet højdepunkt på din vinrute road trip i Tyskland. Byen er hjemsted for Hambacher Schloss, hvor man får en panorama udsigt over de omkringliggende vinmarker. Slotsudstillinger giver kulturel underholdning hele året rundt. Oktober er tidspunktet for folkefesten kroning af vindronningen. Hotel Palatina er med sit moderne design er et godt valg for en overnatning i Neustadt. ACHAT Premium hotel tilbyder mere konkurrencedygtige priser for et ophold natten over.

  Den Tyske Vinrute tager dig gennem dalene og inviterer dig til at gøre stop og opleve de små brostensbelagte vin byer og landsbyer som Maikammer og St. Martin. Med en biludlejning i Maikammer kan du tage på spontane ture til de omkringliggende byer, som du ønsker at besøge. Du kan også se Maikammer by, som er hjemstad for mange flotte villaer bygget af vinfamilier. Tag på en vandretur for at opleve den lokale arkitektur. Besøg også St Kosmas og St Damian kirken, hvis tårn står højt over resten af byen. Inde i kirken er historiske malerier, skulpturer og det barokke alter. Hvis du vælger en road trip til Heidelberg, er byen kun tre kvarters kørsel væk fra Maikammer.

  Hvor kan man spise:

  Sørg for at smage den lokale vin og gastronomi. Her er rig mulighed for at fylde kufferten med lokale vine og delikatesser til dit hjem og familie. Et par restauranter der er værd at anbefale er Ristorante Pizzeria La Corona, som serverer middelhavske og italienske retter og Dorfchronik, som tilbyder regionale retter og vin.


  Dag 3: Sydpå

  Sydpå, Tyskland Sydpå, Tyskland

  Langs den sydlige vej af vinruten vil rejsende opdage små byer som Frankweiler, med et befolkningstal på tusind mennesker. Byen har et historisk kirkespir bygget i sengotisk stil i 1487. Man vil også møde byen Leinsweiler, som kun har en halvt så stor befolkning som Frankweiler. Leinsweiler lokker besøgende med middelalderlige arkitektur, et rådhus fra 1619, et smukt springvand bygget i 1581 og kirken St. Martin, der går tilbage til 1300-tallet.

  Besøg Geilweilerhof i Siebeldingen for at få mere viden om den videnskabelige tilgang til vinproduktion. Forskere fra det tyske institut for vindrue avl undersøger vejrets og patogeners indvirkning på de nye stammmer af vinstokke dyrket på Geilweilerhof instituttet.

  Længere sydpå af Den Tyske Vinrute, vil du støde på den historiske by Bad Bergzabern, som tilhørte Frankrig fra 1792 til 1815. Siden 1964 har byen udviklet sig til et spa resort med en befolkning på 8000. Tag på en road trip til Bad Bergzabern og oplev det lokale spa-center Südpfalz Therme, som er meget populær blandt turister. Når du oplever byen skal du ikke gå glip af et besøg på det middelalderlige slot Bergzabern. Slottet blev ødelagt, spist af flammerne og gjort til en ruin under krigen. Det blev endelig renoveret i 1984 og huser nu det lokale administrationskontorer.

  Hvor kan man spise i Bad Bergzabern:

  Byen er også hjemsted for en del restauranter, som er værd at anbefale. Fritz Walter Weingut, ofte besøgt af turister, serverer sæsonbetonede retter til overkommelige priser i en moderne restaurant. På en solskinsdag skal i tage på Culinarium og spise et måltid på deres store udendørs terrasse. Hvis vejret er mindre godt kan man prøve Weinstube Weinschlössel, en restaurant med et traditionelt tysk køkken.

  Hvor kan man bo i Bad Bergzabern:

  Der er rigeligt med steder for indkvartering i Bad Bergzabern, med muligheder for ethvert budget. Schlosshotel Bergzaberner Hof tilbyder venlig service, en nyrenoveret restaurant og store moderne værelser. Beliggende i hjertet af byen, er Hotel Kurparkblick en mere overkommelig løsning, som også giver hurtig adgang til byens største attraktioner. Hotel Pfälzer Wald, er også en mulighed med deres elegante og rummelige værelser. Kun 40 km væk fra Bad Bergzaber ligger byen Karlsruhe.


  Dag 4: Regionale dagsture og vinfestivaller

  Regionale dagsture og vinfestivaller, Tyskland Regionale dagsture og vinfestivaller, Tyskland

  Vinruten i Tyskland går forbi interessante byer, såsom Strasbourg, som du nemt kan komme til med din lejebil. En road trip til Strasbourg tager ca. en time og så vil du være i stand til at opdage Notre Dame de Strasbourg katedral, gå en tur langs historiske gader og besøge Parc de l'Orangerie eller Musee Alsacien. Spis på de bedste restauranter i byen for at prøve berømt alsaciske retter. Fire restauranter i Strasbourg blev nomineret med Michelin stjerner! Alt dette og meget mere kan du opleve med en biludlejning i Strasbourg!

  Det bedste tidspunkt at køre langs Den Tyske Vinrute er under vinfestivallerne. Deidesheimer Weinkerwe er en af de fremhævede festivaler, som foregår i anden og tredje weekend i august. En anden festival, som du ikke bør gå glip af er Wurstmarkt i Bad Dürkheim. Mens du er der, så gå ikke glip af chancen for at lave en road trip til Kaiserslautern.


  Den Tyske Vinrute: Et paradis for vinelskere

  Vinruten i Tyskland hører til en af de mest fascinerende vin regioner i verden. Med sine nøje placerede frodige vinmarker, ligger ruten et virkelig fængslende sted på jorden. Hvis du bestiller en biludlejning til din road trip de tyske vinmarker, vil duvære i stand til at få mest ud af din rejse og holde spantane afstikkere fra ruten åbne.

  Auto Europe tilbyder et stort udvalg af bilkategorier fra lokale og internationale biludlejningsfirmaer. Tag et kig på vores tilgængelige modeller i Tyskland og vælg den bil der dækker dine behov. Bestil online eller på telefon +45 78 75 53 06 og bliv klar til din kør-selv ferie!


  Nyttig rejseinformation i Tyskland

  Roadtrip tips
  Roadtrip tips i Tyskland
  Envejs-billeje
  Oplysninger om envejs-billeje

  Udforsk andre Road Trip ruter i Tyskland

  'Biergarten'-tur i Tyskland Den Romantiske Vej Den Tyske Alpvej
  Eventyrruten 1000 km på motorvejen