Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BIERGARTENS I BAYERN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biergarten rundtur - München til Freising og Bamberg

  Utallige slotte og smukke landskaber gør Tyskland til en turistmagnet fra år til år. Tyskland består af mange forskellige regioner, hver med sine unikke aspekter dialekter og kultur. Dette gør Tyskland et spændende land at besøge. Den bayerske kultur udmærker sig ekstra meget på mange måder. Kunsten at brygge øl har været omkring Bayern i mere end 3.000 år. Når du besøger en by eller landsby føler man tydeligt, hvordan ølbryggerkulturen er karakterisret i alle hjørner af Bayern.

  Med det i tankerne er det måske ikke så overraskende, at mange vælger at besøge München under Oktoberfest, den legendariske ølfestival, der finder sted hvert år. Under din road trip til München må du ikke glemme at besøge Freising, da universitetsbyen også huser bryggeriet Weihenstephan. Den perfekte afslutning på din rejse vil være et besøg i Bamberg, en by så smuk, at du vil tro, at det er taget ud af et eventyr.

  Bestil din biludlejning i Tyskland med Auto Europe og opdag alle de mest legendariske ølbryggerier på din biergarten road trip. Denne rundrejse gennem Tyskland passer også godt til vinelskere.

  Rute Afstand Ca. køretid
  München Lufthavn til Freising 12 km 15 minutter
  Freising til München centrum 40 km 35 minutter
  München til Bamberg 230 km 2 timer 16 minutter
  Samlet: 282 km 3 timer 6 minutter

  Dag 1: Freising

  Road trip Freising, Tyskland Road trip Freising, Tyskland

  For at få den bedste biergarten-rundtur må man starte, hvor det hele begyndte. Freising er ikke kun en af Bayerns ældste bebyggelser, men også det sted, hvor det legendariske bryggeri Weihenstephan er beliggende. Munkene begyndte at brygge øl her så tidligt som i år 1040. I dag bliver den producerede øl fra Freising eksporteret til hele verden.

  Hvad kan man lave i Freising

  Freising er et fantastisk sted at besøge på grund af sit historiske bryggeri, men er også en livlig universitetsby. Det tekniske universitet har sit campus i Freising, hvor fremtidens moderne ølbryggere måske befinder sig.

  I Freising vil du finde et pulserende natteliv, takket være de studerende. Der er mange populære restauranter, caféer og barer. Nogle af de mest populære steder inkluderer B. Abseits, Schneider Weisse, Carlitos og B-Trieb.

  Der er også mange andre attraktioner og aktiviteter i Freising, udover at drikke øl. Tag på en cykeltur langs den smukke flod Isar og gør et stop ved Mühlenpark, en populær Biergarten i Garching. Efter et godt måltid kan du rulle tilbage og komme forbi Domberg. Den romerske katedral er blandt andet et besøg værd. Kig også ind i det imponerende bibliotek og i Diozesanmuseum, som kan prale af en stor samling af religiøse artefakter og kunst.

  Hvor kan man bo i Freising

  Selvom Freising er en universitetsby, findes der mange overnatningsmuligheder, som alle er nemme at komme til med en biludlejning i Freising. Velhavende rejsende nyder en nat på Corbin Feng Shui Business Hotel. Rejsende med lidt mindre rejse budget, vil finde, hvad de søger på Pension Abestal Garni. Hvis du ønsker at få mere af den bayerske kultur kan det lokale alternativ være Gasthof Schredl, Zum Loewen eller Gästehaus Buchner.

  Hvor kan man spise i Freising

  En road trip til Freising gør det muligt for dig at prøve forskellige restauranter. Vi vil især anbefale Weissbrau Huber på General-Von-Nagel Straße, Braustüberl Weihenstephan, som ligger på Weihenstephaner Berg, og Weihenstephaner am Dom.Selvfølgelig kan du også finde flere restauranter, der serverer internationale retter i Freising. God Thai mad serveres ved Lucki's, indiske specialiteter kan nydes på Indian Palace, og Trattoria Ca del Bosco tilberede italiensk mad. De, der elsker den græske køkken vil finde deres favoritter på Irodion.

  Når du føler du har udforsket det historiske Freising, kan du køre på motorvejen A92 eller B11 Landstraße til München. Begge ruter tager 35 til 40 minutter.

  Næste stop: 35 minutter


  Dag 2 & 3: München

  Road trip München, Tyskland Road trip München, Tyskland

  Selvom ølbrygning har sine rødder i Freising, er München verdens øl-hovedstad. I løbet af den årlige Oktoberfest smager besøgende fra hele verden på et stort udvalg af øl fra de mest berømte bryggerier i Bayern. De to sidste uger i september, er der festen aldrig stopper og markerer også det mest populære tidspunkt at besøge München.

  Hvis dine planer ikke tillader en road trip til München i september, er der en enorm række andre muligheder for at smage den bayerske kultur. Her er mere end 180 forskellige Biergartens der bare venter på besøg. Münchens mest populære Biergartens er Hirschgarten, Biergarten ved Nymphenburg Castle, Taxisgarten, Augustiner Biergarten, Aumeister og Biergarten ved Chinesicher Turm.

  Hvad kan man lave i München

  München er en dejlig destination, og øl er ikke det eneste drev. Den kendte Marienplatz og Rathaus tiltrækker hvert år mange turister. En anden turistattraktion er det historiske Viktualienmarkt, hvor du kan købe ost, frugt og grønt til kød og vine.

  Med så mange forskellige attraktioner, der er til rådighed, er det godt at have adgang til en biludlejning i München. Din Biergarten-rundtur i Bayern vil blive en oplevelse du sent vil glemme! Tag f.eks. en tur til Neuschwanstein, slottet som har inspireret til Disney's eventyrslot, Alperne eller besøg Fünfseenland med sine spejlblanke søer. I München, kan du slappe af i Englisher Garten, en af de første parker i indre by skabt i Europa. For en mere historisk erfaring med alvorlige overtoner vil et besøg i Dachau koncentrationslejr være interessant.

  Natteravne er ankommet i paradis i München. Uanset om du tager til Schwabing, Ostbahnhof eller Glockenbachviertel, så vil du finde mange gode klubber og barer. Men vær forsigtig: Mange natklubber i München har høje standarder i døren. Så tag finere tøj på, end du måske havde planlagt.

  Hvor kan man spise i München

  Madelskere vil heller ikke blive skuffet under deres ophold i München. Vi anbefaler, at undgå de største turistfælder og istedet besøger restauranter, som lokale vælger at spise på. Du vil spare både penge og tålmodighed! Spørg f.eks. beboerne i München direkte om de kender et godt sted. Uanset årstiden, er det et godt råd at du altid planlægger på forhånd fær du besøger München. En tidlig booking er afgørende, hvis du eksempelvis ønsker at besøge Oktoberfesten. Mange hoteller hæver priserne før Oktoberfest og bliver alligevel hurtigt fuldt booket.

  Hvor kan man bo i München

  Det kan også være en god idé, at bestille ekstra tidligt, hvis du f.eks. planlægger at besøge andre ølfestivaler i München, især Frühlingsfest og Stark Bier Fest. Hotel Uhland er år efter år valgt som en af byens bedste hoteller. Hotellet ligger i nærheden af Theresienwiese, det sted, hvor Oktoberfest afholdes. For besøgende på udkig efter en hyggelig atmosfære til en overkommelig pris er Hotel Laimer Hof Munich et godt valg. For en mere luksuriøst ophold, anbefaler vi Mandarin Oriental Munich eller Rocco Forte Charles.

  Det næste stop på vores rundtur i Biergartens i Bayern, er Bamberg, som ligger ca. 230 km nord for München. Efter en to-timers tur på motorvej A8, når man frem til den smukke by, der ligger på toppen af en bakke. Under turen, kan du nyde udsigten over skoven Hofoldinger Forst og Lake Seehamer, med udsigt over Alperne i baggrunden.

  Næste stop: 2 timer 16 minutter


  Dag 4: Bamberg

  Road trip Bamberg, Tyskland Road trip Bamberg, Tyskland

  På den fjerde og sidste dag på din tur til de bayerske Biergartens vil du kunne opleve Bambergs skønhed og mangfoldighed. De traditionelle bayerske huse og brostensbelagte gader indbyder til dejlige gåture gennem byen.

  Hvad kan man lave i Bamberg

  En af de vigtigste grunde til at afslutte din road trip i Bamberg er, at byen ikke er overfyldt med turister. Det giver dig friheden til at nyde byen, lige som enhver anden lokal indbygger. Højdepunkterne omfatter den gamle bydel, det gamle rådhus og den romerske katedral. En fantastisk måde at tilbringe en afslappende eftermiddag er ved at tage et besøg på Altenburg - vandre gennem det smukke slot og stoppe op og få et godt måltid i restauranten.

  Hvor kan man spise i Bamberg

  Selvom Bamberg ikke er en stor turistby har byen alligevel nogen rigtig gode og hyggelige restauranter. Kachelofen er en favorit, samt den italienske restaurant Fellini Ristorante, eller en typisk bayersk Schenkerla. Bamberg tilbyder seævfølgelig også en masse fantastiske Biergartens. Nogle af de mest populære er Griefenklai, Spezial-Keller, Bamberger Weissbierhaus og Volspark.

  Der er også nogle gode Biergartens uden Bamberg, såsom Landgasthofen Heerlien til på Wildensorg og Weierich i Lugbank. Med vores biludlejning fra Bamberg, kan du nemt nå at se dem alle.

  Turister, der er på udkig efter et pulserende natteliv vil desværre ikke finde hvad de leder efter i Bamberg. Byen er bedre egnet til dem, der ønsker at nyde en hyggelig aften på en restaurant eller bar, sammen med gode venner. Hvis du alligevel ønsker at en mere livlig aften, så kan du tage på en spontan tur til den nærliggende by Hallstadt, hvor du kan tage på Pio, et populært tilholdsted blandt regionens natteravne.

  Hvor kan man bo i Bamberg

  Når du har været ude og opleve byen og gået lange ture er der også behov for komfortabel indkvartering under dit ophold i Bamberg. Fässla tilbyder både bryggeri, hotel og restaurant - alt under ét tag. I 2014 fik hotellet et "Certificate of Excellence" af Trip Advisor. Et andet godt valg i Bamberg Barock er Hotel am Dom, hvor det gamle og rustikke møder nyt og moderne. Flere prisbevidste rejsende vil kunne finde overnatning på det overkommelige Best Western Hotel Bamberg. Desuden er hotellets beliggenhed ideel, da du kan komme til centrum på ingen tid og alle de bedste bryggerier er i gåafstand.

  Vi håber du har fundet inspiration til hvad du kan se og gøre i Freising, München og Bamberg. Du vil med garanti smage noget af den bedste øl i verden i de mange smukke og hyggelige Biergartens, som du vil møde på din rejse. Så bestil din biludlejning for din Biergarten road trip allerede i dag, men husk at man aldrig må køre, hvis man har drukket alkohol. Husk ligeledes at sætte dig ind i de lokale færdselsregler i Tyskland.


  Nyttig rejseinformation i Tyskland

  Roadtrip tips
  Roadtrip tips i Tyskland
  Envejs-billeje
  Oplysninger om envejs-billeje

  Udforsk andre Road Trip ruter i Tyskland

  Den Romantiske Vej Den Tyske Alpvej Eventyrruten
  Vinruten 1000 km på motorvejen