Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I STRASBOURG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Strasbourg – Garanti for de bedste priser

  Auto Europe tilbyder god og billig billeje i Strasbourg.

  Skal du bruge en god billeje i Strasbourg og vil gerne finde de absolut bedste tilbude. Så kig nærmere i vores prissammenlighnings base i bookings-engine her på siden.

  Auto Europe er den førende formidler af lejebiler i Strasbourg samt fra mange andre destinationer i Frankrig. Vi arbejder samme med de fleste velrenommerede biludlejere i Frankrig hvilket g¢r os i stand til at tilbyde god service sammen med absolut gunstige preiser. Find din udlejningsbil i Strasbourg allerede i dag.

  Billig billeje i Strasbourg

  Strasbourg ligger ved den Tyske grænse cirka 100 kilometer syd for den tyske by Karlsruhe og 200 kilometer nord for den Schweiziske grænseby Basel. Strasbourg ligger i alsace og stammer tilbage fra romertiden hvor byen blev anlagt af kejser Augustus.

  Strasbourg kender man som Europaparlementets andet tilholdssted da franskmændende også havde krav på parlementet. Således flytter hele Europaparlementet en uge om måneden fra Bruxelles til Strasbourg. Fra Strasbourg kender man også Europarådet samt ikke mindske Menneskerettighedsdomstolen.

  I dag er byen og landet ganske kendt for deres gode vin og beliggenhed tæt på Tyskland. Vi har derfor samlet en vinrute road trip, der gør ferien meget sjovere.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Nice og Paris.

  Enkel og sikker billeje i Strasbourg

  Hos Auto Europe biludlejning samarbejder vi kun med professionelle biludlejningsfirmaer, for altid at kunne sikre den bedste service til vores kunder. Vi har mere end 50 års erfaring inden for branchen, så overlad trygt din billej i Strasbourg til os. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du ringe til os på følgende nummer +45 78 75 53 06.

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Strasbourg hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside - Strasbourg Airport