Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I AJACCIO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Ajaccio – Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe tilbyder god og billig billeje i Ajaccio.

  Skal du bruge en god billeje i Ajaccio og vil gerne finde de absolut bedste tilbude. Så kig nærmere i vores prissammenlighnings base i bookings-engine her på siden.

  Auto Europe er den førende formidler af lejebiler i Ajaccio samt fra mange andre destinationer i Frankrig. Vi arbejder samme med de fleste velrenommerede biludlejere i Frankrig hvilket g¢r os i stand til at tilbyde god service sammen med absolut gunstige preiser. Find din udlejningsbil i Ajaccio allerede i dag.

  Ajaccio er Korsikas st¢rst by og uofficielle hovedstad.

  Sydlige Korsika byder på alt hvad hjertet begære af smuk arkitektur, museer, førsteklasses restauranter og shoppingsmuligheder. Lej en bil gennem Auto Europe og s¢g uden for det travle Ajaccion centrum. Uden for byen finder du overalt den roligt og afslappede ånd der kendetegner Korsika med smuk natur og piktoreske udsigter. Derudover finders der på korsika mange vildsvin og beboerne har specialiceret sig i tilberedning af samme. Specielt den luftt¢rrede korsikanske let r¢gede vildsvinsskinke er en uimodståelig klassiker.

  Af berømtheder er den mest kendte Napoleon Bonaparte der havnede i huseksil i byen.

  Hent din billeje i Bastia eller i Ajaccio selv. Man kan komme til Korsika med fly eller også med færge fra Nice til Bastia.

  Enkel og sikker billeje i Ajaccio

  Hos Auto Europe samarbejder vi kun med professionelle biludlejningsfirmaer, for altid at kunne sikre den bedste service til vores kunder. Vi har mere end 50 års erfaring inden for branchen, så overlad trygt din billej i Ajaccio til os. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du ringe til os på følgende gratis nummer +45 78 75 53 06 .

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Ajaccio hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Officiel hjemeside - Ajaccio Airport