Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PARIS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Paris – Find din perfekte leje

  Auto Europe har mere end 60 års erfaring indenfor billejebranchen. Vi samarbejder med alle de største biludlejningsselskaber, og kan derfor tilbyde biludlejning fra flere end 24.000 forskellige biludlejningskontorer i flere end 180 forskellige lande. Vi er meget fleksible, og kan tilbyde din billeje i Paris fra hver af de to lufthavne, en af 10 forskellige jernbanestationer eller et af de mange bykontorer.Paris har så meget at byde på, at det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte. Derfor har vi lavet en road trip oversigt til dig, så du kan blive inspireret og planlægge ferien i Frankrig. Herunder finder du biludlejningsanmeldelser fra Paris, hvor andre kunder beskriver deres indtryk af den service vi og vores leverandører leverer.

  Trafik og parkering

  Eftersom Paris er et samlingspunkt for rejsende, og bl.a. har den travleste hovedbanegård i Europa, skal man forvente kødannelser indenfor Paris' bygrænser. Dog løber alt mere glidende, når man forlader bygrænsen, og for eksempel tager på opdagelse i Paris' opland ved det verdenskendte Versailles-slot, Disneyland Paris, eller en dagstur til den nærtliggende by Le Mans, som årligt afholder et 24-timers racerløb af samme navn, som danske Tom Kristensen i skrivende stund holder rekorden af at have vundet flest gange. Vær opmærksom på følgende, når du kører i Paris:

  • Maksimumhastighederne på motorvejene er 70 km/t. På enkelte strækninger kan der være anden begrænsning. Alle hastighedsbegrænsninger vil være tydeligt skiltet.
  • Alle passagerere skal være fastspændt under kørsel.

  Klik her for mere information omkring kørselsforholdene i Frankrig.

  Parkering

  I byens centrum vil man finde parkeringspladser langs vejene, som er betalingsparkering. Disse kan dog kun betales med et "Paris Carte"-kort, som man kan få fat på ved avisstande og i kiosker. Udenfor bygrænsen vil man dog kunne finde store aflukkede parkeringspladser, som dog også i langt de fleste tilfælde er betalingsparkering.

  Geografisk information

  Paris er Frankrigs hovedstad og største by. Paris' sammenlagte anslåede befolkningstal med forstæder er ca. 12,1 mio, hvilket gør Paris til det stærkest befolkede forstadsområde i Europa. Paris er globalt kendt for byens ældgamle arkitektur og historie. Bl.a. er det her man finder Notre-Dame domkirken, Eiffeltårnet eller det enorme forretningsområde La Défense, hvis symbol er Menneskehedens Triumfbue, et 110m højt monument, som blev tegnet af to danske arkitekter.

  Paris ligger i et tempereret kystklima, og har årlige gennemsnitstemperaturer på maksimum 15 grader og minimum 7 grader.

  Paris Charles de Gaulle lufthavn

  Paris Charles de Gaulle Lufthavn er beliggende ca. 25 km nord for Paris' centrum. Kontaktinformationer er som følger:

  Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG)
  Website: www.aeroportsdeparis.fr/en
  Telefon: +33 1 70 36 39 50

  Paris Orly lufthavn

  Paris Orly Lufthavn er beliggende ca. 15 km syd for Paris' centrum. Kontaktinformationer er som følger:

  Paris Orly Lufthavn (ORY)
  Website: www.airport-orly.com/
  Telefon: +33 892 56 39 50

  Paris har også en andet lufthavn tilknyttet, der går under navnet Beauvais Lufthavn. Den betjener primært lavprisselskaber.

  Offentligt transport

  Paris har en omfattende undergrundsbane, som er relativt let tilgængelig. Mere information omkring Paris' undergrundsbane og billetkøb kan findes på www.parispass.com/paris-transport/

  Autocamper leje i Paris

  Auto Europe tilbyder ikke kun biludlejning, men også autocampere til leje over hele verden. En af vores top europæiske destinationer er Frankrig. Hvis du ønsker at vælge en camper tur i landet, skal du sørge for at gennemse vores mange tilbud om autocampere i Paris. Vores specialister hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

  Nyttige links

  Turistinformation