Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA CHARLES DE GAULLE LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Paris Charles de Gaulle Lufthavn

  Siden 1954 har Auto Europe udviklet partnerskaber med de største biludlejningsfirmaer rundt om i verden. Dette betyder, at vi kan tilbyde vores kunder den bedste kundeservice, de laveste priser og et stort udvalg af udlejningsbiler. Bestil din biludlejning fra Paris Charles de Gaulle Lufthavn og udnyt vores fantastiske tilbud i Frankrig. Ring 80 82 02 78 og tal med en af vores reservationsagenter, for at leje en bil, eller anvend vores online søgemaskine. Vi tilbyder også sportsvogne i Paris. Området er et perfekt udgangspunkt til en road trip i landet. Læs vores guide til road trip i Paris og lær alt om de bedste turistattraktioner i området. Herunder finder du biludlejningsanmeldelser fra Paris, hvor andre kunder beskriver deres indtryk af den service vi og vores leverandører leverer

  Lufthavns information

  Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG)
  Officielt navn: Paris Charles de Gaulle Lufthavn, også kendt som Roissy Airport.
  Adresse: 95700 Roissy-en-France, Franrkig
  Lokation: Beliggende 24 kilometer nord-øst for Paris.
  Flyselskaber: Alle større flyselskaber flyver ind og ud af Charles de Gaulle. Lavprisselskaber og regionale luftfartsselskaber tjener også lufthavnen. Billund lufthavn er den eneste i Danmark, der tilbyder direkte forbindelser af selskaberne KLM og Airfrance.

  Terminaler

  Lufthavnen er opdelt i tre terminaler. Terminal 2 er opdelt i syv sub terminaler. CDGVAL shuttle service forbinder alle tre terminaler med hinanden.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningskontorerne er placeret i ankomsthallen i Terminal 1 og 2. Terminal 3 har ingen udlejningsselskaber tilknyttet. Dog kan man anvende lufthavnens shuttle, hvis man lander i Terminal 3. Med en billeje fra Charles de Gaulle Lufthavn, kan du begynde din rejse i Frankrig, så snart du træder ud af flyet.

  Selskabernes åbningstider

  Leverandører Åbningstider
  Avis 06:00 til 23:59
  Budget 06:00 til 23:00
  Citer 06:00 til 23:59
  Europcar 06:00 til 23:59
  Firefly 08:00 til 22:00
  Hertz 04:00 til 23:59
  National 06:00 til 23:59
  Interrent 08:00 til 13:00 og 14:00 til 07:00
  Thrifty Mandag - lørdag 04:00 til 23:59

  Lufthavns faciliteter

  Som en verdenskendt lufthavn, kan Charles de Gaulle i Paris tilbyde rejsende de allerbedste shoppingmuligheder og restauranter. I hele lufthavnen finder du praktiske tjenester såsom pengeautomater, valutaudveksling og lounger. WiFi findes i internetcaféer i Terminal 1, 2E og 3.

  Transport

  Hvis du ikke afhenter din biludlejning fra Charles de Gaulle Lufthavn, kan du anvende bus eller tog fra lufthavnen. Busserne kører til Paris og andre lokale destinationer. Togene kører også til Paris, men også andre store byer i landet som Nice og Lyon. Taxaer kan findes ved alle ankomsthaller, men de har dog tendens til at være dyrere at anvende.

  Parkering tips

  Parkering i lufthavnen er nemt og billigt med praktiske parkeringspladser nær hver terminal. Parkering er åben 24 timer i døgnet.

  Hvis du har brug for at finde en parkeringsplads til din billeje Paris, er der et par ting, du bør huske på. Jo tættere man er på byens centrum, jo dyrere er parkering på gaden. Parkering betales mandag til fredag fra 09:00 til 19:00. Bemærk også, at byens parkometre kun kan tage i mod "Paris Carte" som parkeringskort. Disse kan dog købes på de fleste kiosker. Læs altid parkeringsrestriktionerne i byen. Normalt er det ikke tilladt at holde parkeret i mere end to timer. Det bedste vil være, at anvende et af byens mange parkeringshuse. De fleste af dem giver mulighed, for at betale i forvejen.

  Nyttige links

  Charles de Gaulle Lufthavn hjemmeside