Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NICE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Nice - Altid billige priser

  For at tilbyde den bedste fleksibilitet, kan du hente dit køretøj på otte forskellige afhentningssteder. Det tæller Nice lufthavn, to på banegården og fem i downtows. Nyd derfor en uforglemmelig køreoplevelse i Frankrig. Biludlejning i Nice er den bedste måde at holde ferie på. Kør langs den franske riviera, hvor man samtidigt kan opleve Monaco, Marseille og Montpellier.

  I over 60 år har Auto Europe formidlet kvalitets billeje. Virksomheden er i dag en af verdens førende biludlejningsformidlere, og er tilstede ved over 24.000 afhentningssteder fordelt over 180 lande. Vi fokuserer på at levere de laveste priser på markedet, hvilket er gældende gennem vores prisgaranti. Vores hjemmeside er designet, så den er brugervenlig og let tilgængelig for alle. Takket være vores stærke samarbejde med internationale såvel som lokale udlejningsselskaber, tilbyder vi kunderne et stort sortiment på størstedelen af alle destinationer.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Nice.

  Hvordan er trafikken i Nice?

  Nice er specielt svært trafikeret i højsæsonen, som tæller juni, juli og august. I foråret, efteråret og om vinteren er det mere overkommeligt at komme fra a til b. Den højeste trafikbelastning langs den franske riviera finder sted i St. Tropez og Monaco. Over hele året skal man så vidt som muligt prøve at undgå myldretimerne.

  Byens centrum består af utallige mindre og smalle ensrettede gader. Vær derfor opmærksom når du færdes i disse områder. Hastighedskameraer er konstant i drift i Nice. Tunnelen under Promenade du Paillon og motorvejen til Monaco er de områder hvor der forekommer flest fartbøder. Benyt A8-motorvejen hvis du ønsker at køre til Cannes eller Monaco.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Nice?

  Det kan være besværligt at finde parkeringspladser på gaden. Når man parkerer på gaden fra mandag - lørdag kl. 9 - 20, skal der betales parkeringsgebyr. Betalingsstandende på gaden modtager kun mønter. Parkerer man i en af de mange parkeringshuse, er det muligt at betale med kort og kontanter. Der er yderligere tilknyttet P&R-faciliteter til de forskellige sporvognsstationer. Her er det muligt at parkere køretøjet på offentlige parkeringspladser. Lokale bilister parkerer ofte på cykelstier, vær derfor opmærksom på cyklister, som færdes midt på vejene.

  Parkering Semiacs Arénas
  455 Promenade des anglais
  06200 - Nice

  Parkering Vinci Park Barla
  Rue Auguste Gal
  06300 - Nice

  Parkering Semiacs Corvesy
  Rue Alexandre Mari
  06300 - Nice

  Nice Lufthavn

  Nice lufthavn er beliggende 6,5km sydøst for byens centrum. Det er den tredje største lufthavn i Frankrig, kun overgået af de to lufthavne i Paris. Lufthavnen er en international lufthavn, og er den vigtigste lufthavn for Côte d'Azur, som regionen kaldes på fransk. Nice lufthavn fungerer primært som driftbase for Air France og lavprisselskabet Easyjet. Nice lufthavn er den vigtigste lufthavn for Monaco.

  Nice Côte d'Azur International Airport (NCE)
  Adresse: Rue Costes et Bellonte, 06206 Nice, Frankrig
  Telefon: +33 820 42 33 33
  Hjemmeside: https://www.nice.aeroport.fr/

  Hvad skal du foretage dig i Nice?

  Listen er lang med hvad man kan foretage sig i Nice. Vi har herunder nævnt seværdigheder, som man bør opleve med en billeje i Nice. Interessemæssigt er det svært at gøre alle tilfreds, men nedenstående seværdigheder, kan have interesse for hele familien.

  • Le Château: Le Château tilbyder sine besøgende en enestående udsigt over Nice. Det er bedre kendt som Castle Hill, da der på toppen af bjerget er et slot og gamle ruiner. Man kan gå derop til fods fra gamle Nice eller Place Garibaldi. Deruover kan man også tage en lift derop, hvis man ikke ønsker at gå. Liften ligger ved kysten ved siden af Hotel Suisse. Kig dermed efter tegnet ''Ascenseur de la Chateau''.

  • Vieux Nice: Vieux Nice er ikke blot et historisk distrikt, men også en kendt turisattraktion. Vieux Nice er en sammensætning af ældre og farverige bygninger, som strækker sig over flere gader. Området byder på forskellige restauranter og shoppemuligheder, som er en oplevelse for hele familien. Oplev de farverige gader på egen hånd, mens du nyder de hyggelige omgivelser.

  • Promenade des Anglais: Drag på en tur langs byens havne- og strandpromenade. Promenade des Anglais er hjemsted for forskellige gadeartister i form af sangere, skatere, rulleskøjter osv. Promenade-området er bedre kendt som ''La Prome'', og er vært for forskellige arrangementer og festivaler. Herunder Battle of Flowers, som er en del af den årlige karneval i februar.

  • Chagall museet: Marc Chagall-museet er ikke et almindelig museum. Marc skabte museet som sin egen kurator. Kunsteren valgte selv hvilket af sine værker som skulle udstilles. Marc Chagall-museet er den største offentlige samling af kunstværker i Nice. Marc Chagall har ligeledes designet og udformet haverne omkring museumsbygningen. Museet er et af de flotteste museer i sydfrankrig.

  • Musee Massena: Museet er baseret i en belle epoch villa med fascinerende haver. Villaen er beliggende ved Promenade des Anglais og er blevet bygget af familien Massena, som er forbundet med Napoleon. Museet er dedikeret til Nice og ikke mindst Napoleons historie. Musee Massena huser nogle af Napoleons og Josephines ejendele.

  Bedste dagsture med biludlejning i Nice

  Nice er beliggende på den franske riviera, og huser flere forskellige muligheder for dagsture. I denne del af Europa kan skabe uforglemmelige minder med menneskerne omkring sig. Nedenstående finder man ideer til dagsture.

  Monaco

  Hvis man er i Nice, bør man ikke gå glip af Monaco. Fyrstendømmet er beliggende 20km fra Nice. Oplev Monte Carlo og dets unikke områder, som er hjem for mange velhavende. Monaco er et must see, som man bør opleve med en biludlejning fra Nice. Monte Carlo er hjemsted for den fascinerende historie om Grimaldi-familien og den amerikanske skuespillerinde Grace Kelly. Oplev prinsens palads udefra, som er den officielle bolig for prinsen af Monaco. Der er tre ruter at køre til Monaco, nemlig M6098 eller M6007, og hvis man vil spare tid og penge, kan man betale sig til at benytte motorvej A8.

  St. Tropez

  St. Tropez er beliggende på den franske riviera ca. 100 km vest for Nice. Byen fremstår primært som de riges legeplads, hvor man ikke skal køre langt for at finde dyre biler og store yachts. Vejstrækningen mellem de to byer siges at være den travleste vej på Côte d'Azur. Kør langs den franske riviera og nyd den enestående udsigt. Specielt i højsæsonen kan man nyde store private yachts, som ligger til i havnen. Vi anbefaler at man afsætter flere timer til at udforske denne fantastiske by. Besøg de fine cafeer samt restauranter og få gastronomiske oplevelser.

  Cannes

  Cannes var oprindeligt en mindre fiskerlandsby, mens den i dag er en international filmby grundet dens filmfestival. Har man mulighed for at besøge byen i festivalsugen, anbefaler vi at man gør det. Her vil man have mulighed for at opleve verdenskendte filmstjerner. Vi anbefaler at man tager toget til Cannes, som kun tager 40 minutter, da vejen mellem byen og Nice oftest er svært trafikeret. Det kan være svært at komme helt tæt den røde løber, derfor er det muligt at se festivalen på storskærme i nærheden. Se det eventuelt på stranden i enestående omgivelser.

  Geografisk information og historie

  Nice er beliggende i det sydøstlige Frankrig ved foden af Alperne ved Middelhavskysten. Nice er den femtestørste by i Frankrig målt på indbyggertal. Storbyen er et populært turistmål. Områdets tempererede middelhavsklima er det ideele feriested. Det sydfranske sommervejr byder på varme, sol og blå skyer. Nice har omtrent 300 solskinsdage om året. Med billeje i Nice er der masser af muligheder for at skabe uforglemmelige minder i det sydfranske.

  Det tidligere nævnte Le Château var oprindeligt grækernes sted i 350 f.Kr. På grund af at området dengang var vanskelitg at erobre, døbte grækerne derfor bakken Nikaia. I den italienske periode blev den døbt Nizza, og senere hen har den fået navnet Nice. I middelalderen blev bakken overfyldt, og folk begyndte derfor at etablere sig ved foden af bakken. Dette specifikke område kendes i dag som den gamle bydel. Byen blev forsøgt erobret over flere omgange, indtil Ludvig XIV i 1706 byggede fæstningsmure for at beskytte byen. Under 2. verdenskrig blev byen besat af italienerne og efterfølgende tyskerne. Byen har i dag forskellige seværdigheder fra krigen, som kan opleves på muséer.

  Nice er i dag en turistdestination, som er berømt for sit årlige karneval. Byen er hjemsted for kunstnere som Marc Chagall eller Henri Matisse, hvor deres værker vises på forskellige museer og gallerier. Byen modtager årligt ca. 4 mio. turister.

  Hvordan kommer jeg rundt i Nice?

  Nice er et travlt turistknudepunkt, og byen har derfor et veludviklet transportsystem som inkluderer bus, sporvogn, tog og færger.

  Busser og sporvogne

  Byens busnetværk kaldes "Lignes d'Azur", og kører over 100 ruter, som forbinder det meste af byen. Det er muligt at købe billet i bussen. Udover envejsbilletter kan man også købe dagsbilleter og billetter, som er gældende i 7 dage. Busbilletterne kan også benyttes i sporvognene. De offentlige transport tjenester er i drift det meste af dagen. Sporvognslinjerne forbinder byens centrum med forstæderne. Ønsker man ikke at færdes i bil, kan man benytte denne offentlige service, når seværdighederne skal besøges. Sporvognsbilletterne kan købes ved stoppestederne.

  Tog

  Stationen Nice-Ville er hovedbanegården i Nice og blev bygget i 1867. Stationen er centralt beliggende. Byen er de seneste år vokset, hvilke sker i kraft af de mange togforbindelser til utallige storbyer. Det tæller blandt andet Marseille, Toullouse, Monaco, Rom, Milano og Venedig. Størstedelen af togene betjenes af SNCF, som forbinder kystbyer og byer. Der er ligeledes TER-tog som forbinder Nice med Cannes og Monaco.

  Færge

  Som den nærmeste by til Korsika har Nice en færgehavn med daglige ruter til øen. Færgetjenesterne leveres af de to selskaber SNCM og Corsica Ferries - Sardinia Ferries. Kontakt dit biludlejningsselskab for at spørge om det er muligt at benytte færgerne. Undersøg ligeledes om der er gebyr tilknyttet dette.

  Autocamper leje i Nice

  En autocamper leje i Nice er en unik måde at holde ferie på. Oplev de mest fantastiske steder, mens du har alt det vigtigste lige ved hånden. Overnat de mest fantastiske steder som normalt ikke er muligt. Udforsk det fremragende landskab som omringer den historiske by. Skab uforglemmelige oplevelser med en autocamper.

  Nyttige links

  Turistinformation