Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PERPIGNAN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Perpignan med Auto Europe

  Ønsker du at bestille en billig billeje i Perpignan, hvor de bedste priser er garanteret? Auto Europe er den førende formidler af lejebiler i Perpignan samt fra mange andre destinationer i Frankrig. Vi arbejder kun sammen med velrenommerede partnere, for at kunne tilbyde vores kunder den bedste service. Bestil en udlejningsbil i Perpignan allerede i dag og nyd godt at følgende fordele:

  • Intet gebyr for ændringer eller afbestilling så fremt afbestillingen sker mindst 48 timer før planlagt afhentning
  • Mulighed for tilbagebetaling af selvrisiko i tilfælde af skade
  • Vores kundesupport er åbent 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage

  Billig billeje i Perpignan

  Perpignan ligger ved Middelhavskysten syd for Montpellier og Toulouse. Perpignan bliver også omtalt som porten til Spanien, faktisk ligger Perpignan kun ca. 200 km fra Barcelona.

  Perpignan ligger i det sydlige Korsika, blot et par kilometer fra den populære havneby Porto Vecchio. Med en udlejningsbil i Perpignan kan du nemt og bekvemt udforske det smukke og varierede landskab, man finder i området. Korsika oplever man bedst med en lejebil, på denne måde har du mulighed for at tage på oplevelse i dit eget tempo, og kan nyde din ferie fuldt ud.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Nice og Paris.

  Enkel og sikker billeje i Perpignan

  Hos Auto Europe samarbejder vi kun med professionelle biludlejningsfirmaer, for altid at kunne sikre den bedste service til vores kunder. Vi har mere end 50 års erfaring inden for branchen, så overlad trygt din billej i Perpignan til os. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du ringe til os på følgende gratis nummer 80 90 18 60.

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Perpignan hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Officiel lufthavnsguide - Perpignan Airport