Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LYON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Lyon – Bedste priser med Auto Europe

  Har du brug for en biludlejning i Lyon, så er vi her til at assistere dig. Glem alt papirarbejdet, vi forbereder det hele, så du kan hente køretøjet uden bøvl. Lyon tilbyder dig meget at opleve, da det er den 2. største metropol i Frankrig efter Paris. Rejs tilbage i tiden og oplev det 2.000 år gamle Fourviere Hill, som er hjem til Lyons gamle romerske teater og til Vieux Lyon (gamle Lyon). Nabolaget er præget af den velbevarede historie Du kan også vælge at tage over til den anden bydel, hvor du kan opleve det moderne Lyon. Auto Europe tilbyder dig de bedste priser samt en overlegen service for alle biludlejninger du har brug for. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Lyon du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Da det er den anden største by i Frankrig, er det generelt meget trafik på vejene. Dette gælder bymidten og motorvejene. Specielt i sommermånederne, hvor de fleste har sommerferie, er der meget trafik. Man skal også være opmærksom på at der kan være meget trafik i den gamle del (La Croix Rousse), da der er mange ensrettede veje og stejle bakker.

  Hvis man vil rejse ud af byen finder man et stort netværk af forskellige motorveje, der kan lede dig til andre interesser i form af Genova, Alperne, Marseille, Grenoble, Nice og Paris. Biludlejning i Lyon vil derfor være anbefalesværdigt. Vores kørselsinformation for Frankrig giver dig mere information, hvis du vil have en billeje i Lyon og de omkring liggende områder.

  Parkering

  Pas på 'parkering forbudt' områder og vær sikker på at de påkrævede parkeringsgebyrer bliver betalt. Glemmer man at betale for sin parkeringsbillet kan politiet give en bøde, der ofte er meget dyr. Hvis man uheldigvis parkere foran en brandhane eller lignende, fjerner politiet ofte køretøjet og giver tilmed en urimelig høj bøde. Derfor skal man i denne by være meget opmærksom på, at der bliver parkeret korrekt.

  Geografisk information

  Lyon er delt af to floder (Rhones og Saone), der bliver sammenkoblet i det sydlige Lyon. Området imellem floderne danner en halvø, der er benævnt 'Presqu'île'. På halvøen ligger bymidten og vestfor ligger den historiske rige by, Vieux Lyon.

  Klimaet kan svinge meget fra sommer til vinter. Om sommeren kan der være op til 35°C i Juli og August. Om vinteren kan det blive ned til -5°C. Nedbørsniveauet kan om sommeren svinge meget med torden og lyn, hvor der om vinteren, kan være stor risiko for meget regn. I få tilfælde oplever man også sne. Hvis du foretrækker et mere tempereret klima, anbefaler vi at du besøger Lyon om foråret eller efteråret.

  Lyon lufthavn

  Lyon Saint-Exupéry lufthavn (LYS)
  Addresse: 69125 Colombier-Saugnieu, Frankrig
  Hjemmeside: www.lyonaeroports.com/en/
  Telefon:+33426007007

  Lyon's Saint-Exupéry lufthavn ligger 25 km øst for byen. Lufthavnen har få internationale fly afgange og bliver mere anvendt til at tage i mod flyene fra Europa. De mest kendte flyselskaber, der bliver serviceret fra denne lufthavn er Air France, EasyJet og Air Méditerranée. Men langt de fleste Europæiske selskaber tilbyder fly til Lyon og omegnen.

  For at komme til byen, anbefaler vi blandt andet at tage Rhoneexpress, der vil levere dig til bymidten på 30 minutter. Rhoneexpressen bliver sammenkoblet med hovedstationen, Lyon Part-Dieu, der også er koblet til metroens netværk, linje A. Denne linje er brugbar for rejsende, hvis man bor i Presqu'île distriktet. Foretrækker man en Taxi fra lufthavnen, kan de findes fra Terminal 1.

  Grenoble-Isère lufthavn (GNB)
  Adresse: 38590 Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs, Frankrig
  Hjemmeside: www.grenoble-airport.com/en
  Telefon:+33476654848

  Grenoble-Isère lufthavnen ligger omtrent en time fra Lyon og bliver specielt anvendt til mange lavpris flyselskaber. Der er en shuttlebus tilgængelig fra Grenoble til Lyon.

  Offentlig transport

  Internationale busruter bliver varetaget af Eurolines og ankommer samt kører fra Perrache stationen. Lyon tilbyder naturligvis også lokale busser. Der er mere end 100 buslinjer tilgængelige gennem byen, som nærmest kan tage dig hen, hvor du vil.

  Byen har også et undergrundssystem, hvor der er fire metrolinjer (A-D). Togene kører typisk hvert 2. til 10. minut og der vil være flere informationsskærme tilgængelige, der vil vise relevant information om ankomsttider samt forsinkelser.

  Hvis man ønsker at tage en taxi, er det selvfølgelig også muligt. Dog er priserne forholdsvis dyre. Typisk har man en minimumspris pr. tur og der kan blive lagt yderligere gebyrer på, hvis man f.eks. medbringer et dyr, en stor kuffert og hvis man tilføjer en 'fjerde' passager. I modsætning til mange byer, må du ikke vifte efter en taxi på gaden. Man skal enten gå til en taxistation eller ringe efter en taxi.

  Lyon har tre centrale jernbane stationer, der servicere nationale samt regionale linjer.

  • Perrache Station - Perfekt for rejsende, der bor i bymidten. Denne historiske station er kun en lille gåtur fra Place Bellecour.
  • Part-Dieu Station - Ligger i hjertet af Lyons forretningsstræde. Stationen blev åbnet med den første TGV linje tilbage i 1981.
  • Saint-Exepéry Station - Bliver anvendt til at tage sig af rejsende fra lufthavnen.

  Der er også flere forskellige stationer, der er mindre. Disse beregnet til forstæderne samt regionale destinationer.

  Højhastighedstoget, TGV (Train à Grande Vitesse) forbinder Lyon med mange Europæiske destinationer. F.eks. tager det 2 timer til Paris, Marseille 1 time og 36 minutter og ca. 4 timer til Brussel.

  Autocamper leje Lyon

  Når du lejer autocamper i det sydøstlige Frankrig er du garanteret en god start på din tur. Oplev den fascinerende by Lyon, som er gennemløbet af to floder. Med autocamper i Lyon har du unikke muligheder for at rejse på egen hånd. Frankrig er generelt velegnet til autocampere, da det store geografiske land byder på fantastiske køreture, hvor du er omgivet af et enestående landskab.

  Nyttige links

  Turistinformation Lyon