Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  LYON

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Lyon

  Lyon er frankrigs tredje største by og er i dag noteret på UNESCO´s verdensarvliste. Byen er beliggende 470km syd for Frankrigs hovedstad Paris, og 56km fra Marseille. Lyon er det perfekte sted at starte din tur med autocamper, da du har kort afstand til både Schweiz og Italien. Lyon er en innovativ by med store erhvermæssige industrier, som blandt andet tæller: banker, apoteker og software teknologi. Bureauer som Euronews, Interpol og International Agency for Cancer Research har alle hovedkvarter i byen.

  De første tegn for byen var i år 43 f.kr. da det romerske senat bad om oprettelse af en løsning, da to floder delte byen. Fra denne begivenhed og fremover begyndte interessen for Lyon at stige, da det gik op for folk, at byen begyndte at blive et kommunikativt centrum. De første romerske veje i Frankrig blev ligeledes bygget i Lyon. Med en sådanne historie og kultur er autocamper leje i Lyon bestemt interessant.

  Besøg vores hjemmeside og bliv overrasket over vores store udvalg af autocampere i Lyon. Har du eventuelle spørgsmål kan du kontakte vores autocamperspecialister på +49 89 4120 7289. De vil med glæde hjælpe dig med at planlægge din rejse. Når du først har fundet den autocamper som interessere dig, vil vi guide dig gennem reservationsprocessen.

  Campingpladser i og omkring Lyon

  Hvis du har planer om at besøge byen, er autocamper leje i Lyon det billigste valg. Her kan du selv planlægge din tid, og bestemme hvor du vil rejse hen. Nedenstående finder du fire udvalgte campingpladser, som vi anbefaler. De er alle fire familievenlige campingpladser, som har faciliteter og aktiviteter til alle aldre. Med nærtliggende vandparker, køkken, vaskefaciliteter, spillerum og forretninger, er campingpladserne betemt et besøg værd. Nogle campingpladser er omringet af grønne skove og dyreliv, hvor du ligeldes kan opleve kajakroning eller en stille og rolig picnictur.

  Camping des Barolles Kun 20 minutter fra Lyon finder du den stille og rolige Camping des Barolles. Campingpladsen gør dig i stand til at koble af fra hverdagen, når du ikke har lyst til aktiviteter. Samtidig er den tæt beliggende på Lyon, hvor der er gode offentlige transportmuligheder til centrum. Campingpladsen har moderne faciliteter, hvor du kan benytte disse alle årets 365 dage. Du kan ialt vælge blandt 45 autocamperpladser, hvor du yderligere på pladsen kan finde dagligvarebutik, vaskerum, bar og internetområde. Denne familievenlige campingplads har eksisteret siden 1960, og har siden da tilbudt gæsterne en varm velkomst.
  Camping De Lyon Beliggende indenfor 6 hektars skovområde finder du Camping De Lyon. Pladsen huser over fine faciliteter, som er tilegnet gæster i alle aldre. Campingpladsen har en opvarmet pool, legeområde, cafe/restaurant og butik med frisk brød. Til de regnfulde dage kan du indenfor finde et poolbord, som til hver en tid kan benyttes. Med en beliggenhed tæt på Lyon, har du rig mulighed for at udforske de bevaringsværdige bygninger og faciliteter. Til den kulturelle finder du museer og festivaller, som er med til at sætte sit præg på byen.
  Camping Les Portes Du Beaujolais Denne 4-stjernet campingplads er velpositioneret, ikke kun i forhold til Lyon, men også i forhold til at opleve lokale omgivelser. Med sådanne en naturrig beliggenhed gør området det muligt for dig at spille minigolf, fiske, cykle og generelt bare slappe af blandt landlige omgivelser. Gæsterne elsker specielt den lokale vandpark, som mest er populær blandt unge og brøn. Minigolfbanen er tilgængelig mellem d. 1. marts og indtil d. 31. oktober. For personlig hygiejne er brugervenlige vaskerum tilgængelige, hvor dette specielt er tilpasset børn og handicappede.
  Kanopee Village Denne familievenlige campingplads er det perfekte 3-stjernet overnatningssted, som du finder nær Lyon. Pladsen er beliggende ca. 30 km nord for Lyon, hvilket gør at du på kort tid kan tage offentligt transport til, hvor du kan udforske dens seværdigheder. Med et naturrigt landskab omkring sig og hyggelig stemning, er campingpladsen specilet noget særligt. Kanopee Village tilegner sig dem som vil slappe af, og dem som vil være fysisk aktiv. Pladsen tilbyder at du kan ro i kano, cykle, tage på vandretur eller bare udforske det lokale område. Lidt udenfor pladsen finder du en vandpark med en opvarmet pool, vandrutsje og babybassin.

  Tilgængelige autocampere i Lyon

  Lyon tilbyder talrige autocampere du kan vælge mellem, hvor de alle har fine faciliteter indvendig. Følgende som du ser nedenstående er top-modeller, og køretøjer som vi varmt kan anbefale til hele familien. Modellen Uran Plus kan bekvemt kapacitere op til 4 personer, hvor du samtidig vil have moderne køkken, bruser, toilet og to vadtanke (spilde og drikevand) til rådighed. Du kan ligeledes benytte dig af varmemaskiner, hvis du skal på køretur i vintermånederne. Modellen Nomad kan også kapacitere op til 4 personer, hvor den har lignende størrelse som den tidligere beskrevet autocamper. Udstyrsmæssigt har den et køkken, toilet og bruser. Du finder også en spilde- og drikkevandstank i dette køretøj. Er du på udkig efter en smule mere plads, kan vi anbefale modellen Classic 5 pax, som kan rumme op til 5 personer. Udover det sædvanlige køkken, bruser og toilet, kan du i denne model anvende bakkamera, som er ideelt, når du skal bakke din autocamper på plads. Til sidst finder du modellen Family Plus, som er den største blandt vores populære modeller i Lyon. Autocamperen kan rumme en stor familie på 6 personer. Family Plus har to dobbelt senge og to enkelt senge, og har en imponerende længde på 6.5m. Autocamperen leveres med køkken, bad, toilet, varmemaskine, spilde- og drikkevandstank. Med Auto Europe finder du altid de beste priser. Ring endelig til vores udlejningsspecialister med eventuelle spørgmål om fx. autocamperen, området eller lejeprisen.

  Urban Plus Nomad

  Urban Plus

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: Autocamper
  Længde: 5.41 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Nomad

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: Autocamper
  Længde: 5.42 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Classic 5 Pax Bunk Bed Family Plus

  Classic 5 Pax

  Sovepladser: 5 personer
  Kategori: B- Klasse
  Længde: 7 - 7.2 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C- Klasse 
  Længde: 6.51 Meters
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Lyon

  Lyon er en livlig fransk by og den største i regionen Auvergne-Rhones-Alpes. Byen er en stor turistby, hvor den hver sommer tiltrækker tusinder af turister. Indbyggertallet i selve Lyon by er ca. 510.000, og tæller man forstæderne med er indbyggertallet ca. 2 millioner. Lej autocamper i Lyon og du slipper for dyre hotelovernatninger. Med din fuldt udstyret autocamper, har du alt hvad du skal bruge indenfor rækkevidde. Fra din valgte campingplads kan du benytte dig af offentligt transport, hvis du ønsker at skal til centrum.

  Når du er i Lyon foreslår vi, at du besøger den verdensberømte Notre Dame Basilica, museet Miniature et Cinema, the Museum of Fine Arts of Lyon og Parc de la Tete d’Or. Glem ikke at gå en tur i downtown Lyon og gennem dets traditionelle kvartere. Over hele Lyon finder du fantastiske restauranter, cafeer, barer og shoppemuligheder.