Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MARSEILLE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Marseille – Bedste priser med Auto Europe

  Biludlejning i Marseille giver dig mulighed, for at udforske den ældste by i Frankrig og de andre maleriske byer i nærheden. Byen vil man finde ved den franske Riviera mellem bjergene og havet. Oplev århundreders historie og besøg de arkæologiske udgravninger, som den gamle havn skjuler. Det er også en oplevelse værd, at gå igennem havnen, der er bevogtet af to forter, St Nicolas og Saint Jean. Man vil i nærheden finde mange vidunderlige restauranter i de hyggelige gader, hvor man også kan prøve den franske bouillabaisse (en gryderet med fisk), eller den lokale ost sammen med vin.

  Vil man opleve en spektakulær udsigt, så skal man besøge Notre Dame de la Gard, hvor man kan se hele Marseille. Man kan også tage en sejltur ud til Parc National des Calanques, hvor man kan vandre, svømme eller bare slappe af. Med en biludlejning i Marseille fra Auto Europe, vil man have mulighed for at besøge Chateau d'lf, der blev berømt fra romanen, Greven af Monte Cristo. Der er så mange muligheder i dette område. Alternativt kan man fortsætte langs kysten og besøge Cannes eller Nice. Book i dag og få de bedste priser. Hvis det er første gang du lejer igennem os, kan du læse biludlejningsanmeldelser fra Marseille, for på den måde at være mere tryg i dit valg.

  Trafik og parkering

  Marseilles centrum er fyldt med smalle ensrettede gader og en masse vognbaneskift, som kan virke udfordrende for nogle. De lokale i Frankrig følger ikke altid færdselsreglerne og man vil høre hornet blive brugt regelmæssigt. Byen er godt forbundet til resten af Frankrig med motorvejsnettet. Motorvejene har i alt 8 afgifter, men det er både hurtigt og praktisk. Mange vælger også at køre ud af byen og opleve de små landsbyer og naturen. Har man lyst til at køre til Paris, der er Frankrigs hovedstad, så vil køreturen tage ca. 8 timer. Læs gerne vores kørselsinformation omkring kørsel i Frankrig og bliv klogere.

  Parkering

  Som i enhver ældre by, kan parkering være vanskelig, da gaderne er smalle. Har du en biludlejning, skal du derfor altid være opmærksom. Hvis det er muligt, anbefales det at parkere sin udlejningsbil udenfor centrum og anvende offentlig transport til at nå midtbyen.

  Geografisk information

  Marseille ligger placeret ved Frankrigs sydkyst ud til Middelhavet og blev i sin tid bygget af indbyggere fra Grækenland og er blandt de ældste byer i Europa. Strækningen er også kendt som den franske Riviera. Marseille er i dag den anden største by i Frankrig. Byen huser knap 900.000 indbyggere og er en kendt turistdestination. Man kommer absolut ikke til at kede sig med en billeje i dette område. Byen har siden sin grundlæggelse været anvendt som havne og handelsby. En vigtig indtjeningsrolle for Frankrig og ikke mindst selve byen, er havnen, der er den største på Middelhavskysten. Havnen importerer blandt andet naturgas, olie og nogle landbrugsprodukter. Men vigtigt for landet er eksporten, hvor der hovedsageligt bliver eksporteret biler, stål og en masse forskellige varer.

  Marseille lufthavn

  Marseille Provence Airport eller Aéroport de Marseille Provence er en lufthavn, der ligger 27 km nordvest fra selve byen. Lufthavnen er den 5. travleste i landet med hensyn til passagerer og den 3. største, som varetager gods. Lufthavnen har årligt ca. 8,5 millioner passagerer.

  Marseille Airport (MRS)
  Adresse:13727 Marignane, Frankrig
  Hjemmeside: www.marseille-airport.com
  Telefon:+33 820 81 14 14

  Offentlig transport

  Det offentlige transportsystem i Marseille bliver varetaget af Regie des Transports de Marseille RTM. Byens hovedbanegård går under navnet, St. Charles og herfra kan man rejse til andre franske storbyer eller andre europæiske destinationer. Byens busser og metro stopper alle ved hovedbanegården. Der er to metrolinjer, to sporvognslinjer og 74 busser, der kører dagligt i Marseille. Derfor er det utrolig nemt at komme fra den ene side af byen, til den anden side. Billetter kan købes mange steder som caféer, metrostationer eller et hvilket som helst sted, hvor 'RTM' tegnet vises.

  Nyttige links

  Lufthavnens officielle hjemmeside - Marseille Airport