Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MARSEILLE BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Marseille

  Marseille er Frankrigs næststørste by, og et multikulturelt knudepunkt med udsigt over Middelhavet. Her møder den provencalske livsstil en internationalt indstilling, storby følelsen er kombineret med en fantastisk omgivende natur, og lokale traditioner afslører indflydelsen fra nær og fjern kultur. Historiske vartegn som Notre-Dame de la Garde, Panier distriktet og If slottet er stadig blandt de største attraktioner, men byen kan også prale af et nyt look, som var medvirkende faktor til dens betegnelse som europæisk kulturhovedstad i 2013. At spadsere gennem Marseilles fortid, hvad enten det er gennem Basilique Notre-Dame de la Garde eller distrikterne Le Panier, Vieux havn eller endda den mystiske ø, hvor Château d'If ligger, er en af de bedste måder at opleve Marseille. Det er også et must at tage en tur ombord på en af bådene, der ligger i havnen til smukke naturområder som Parc National des Calanques. Og hvis du støder på en af de ukarakteristiske regnvejrsdage, eller bare har brug for en pause fra solen, så anbefales et besøg på MuCEM stærkt.

  I og med belligenheden Frankrigs Provence-region er der også masser af fantastiske dagsture, der kan tages fra byen for at få endnu mere glæde af dit besøg. Uanset om du er interesseret i naturens skønhed eller blot vil lære autentisk fransk kultur at kende, er der noget for enhver smag inden for rækkevidde af byen. På ca. halvanden time i din lejebil, når du for eksempel Avignon, hvor du kan opleve Palais des Papes (pavens palads), det største gotiske middelalderpalads i verden, og Pont du Gard, en romersk akvædukt med tre niveauer, bygget i det 1. århundrede. Du kan også tage en tur til St Tropez, to timer fra Marseille,og suge den omgivende glamour i denne smarte lille landsby til dig. Gå en tur på de brostensbelagte gader i det gamle fiskeridistrikt, La Ponche, prøv en lokal kage, Tarte Tropézienne, og se på megayachts fra en bar i havnen.

  Du booker let en bil gennem os, det er nemt at filtrere resultaterne ud fra dine egne ønsker, for eksempel kan du vælge kun at se lejebiler med automatgear eller med fri kilometer. Brug vores søgemaskine på denne side, og book derefter din udlejningsbil i Marseille lufthavn, Marseille Saint Charles togstation eller hvor som helst i byens centrum - i alt har vi over 24.000 afhentningssteder over hele verden at vælge imellem. Ud over et stort udvalg har Auto Europe også de bedste priser på markedet, så lej din bil igennem os næste gang du har brug for en bil på ferie - hvad enten det er i Frankrig eller en af de andre 180 lande vi er tilstede i. Hvis det er første gang du lejer igennem os, kan du læse biludlejningsanmeldelser for Marseille herunder, for på den måde at være mere tryg i dit valg.

  AUTO EUROPE MARSEILLE, FRANKRIG Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Marseille: